8

Аз

преди 3 години

Журналята като напишат, че туризна, авиокомпании те или банките "губят" от вируса, направо умирам от смях. Хора, като не сте ходили достатъчно на училище и в университети, поне четете сега и се самообразовайте(ако искате и можете). Загубата като иконом. термин означава, че правиш вложения без да направиш нужния оборот и печалба. Айде сега за мислете се какви вложения са направили хотели, ресторанти, авиокомпании и банки, ако не работят. Да ви обясня,

7

хехе

преди 3 години

аз пък се кефя че туризъма ни губи...те това си заслужават. Собствениците на хотели по черномморието са нагли мутри забогатели по нечестен начин ....Черно морието ни се превърна в една голамя МАГУРА.... където всеке е отишъл ад печели пари за сметка на турстите..... Стрижат ни като ягнета....Ай Хак да им е сега ! освен това не икам България да е Туристическа и селскостопанска държава .....искам да е индустриялна държава Бизнеса да се преориентира.... аре да ви видим сега !

6

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Сезона продължава до края на Октомври.Алчните и простите, не успяха да изплатят големите наеми и избЕгаха през глава.Догодина пак елате, предплатили безбожно високите наеми !!

5

Фалиракис

преди 3 години

*|*алит ли ?!Мижи да те лАжем !Както всеки път ...

4

БЦЖ

преди 3 години

По света пропадат много бизнеси.Колкото по - голяма инвестицията толкова е по- голям риска.Защо трябва на едни да се дават пари на едни други които произвеждат нещо не или при трудни условия.Дали хотелите и ресторантите плащат данъци за всеки клиент.И не се ли перяха пари най-лесно през тези услуги.И закщо да жалим известни хора в Бг ато не са жалене ако са живи.

3

АнонимеН

преди 3 години

ХОТЕЛИТЕ КАТО ЦЯЛО ОТКАЗАХА ДА СИ НАМАЛЯТ ЦЕНИТЕ!!!!НА 100 ХОТЕЛА 1 СИ НАМАЛИ ЦЕНИТЕ !!!

2

Анонимен

преди 3 години

Туризмът ни е загубен и без кризата.

1

Анонимен

преди 3 години

Ако това е вярно какви данъци са платили за миналата година да не се излезе, че и тогава е имало вирус по джобовете на "бизнесмените" ни в туризма.