28

Бах

преди 3 години

Не ни интересува.Много скоро ще настъпи посевместен глад,смрад и мизерия.Ще си броим ребрата и водата ще стане кът

27

Анонимен

преди 3 години

Две нощни шкафчета ! Нищо не е...

26

ws

преди 3 години

Стига с това лъготене бе. Като изключим Слънчака и една две други клоаки, останалите се размазаха от клиенти тая година. Повече и от обикновено, защото тия с парите не ходиха по Гърция тая година. В началото на карантината минаваха тия приказки, ама съвсем друго е положението сега. Да *** догодина, като огладнеят гърците и махнат ограниченията.

25

Handel

преди 3 години

До MR BuchТо не е въпроса до държавата и до нас - въпросът е в това колко шкафчета са останали ненапълнени и колко мезонета не е успял да получи Ревизоро от "опорните" стени.

24

АНОНИМЕН

преди 3 години

Тогава корона вирусът ще убие вас.

23

чети внимателно

преди 3 години

В момента броя клиенти = броя проверяващи.Разбирам, че хазната е празна.Не е точно този начина, да я напълнят.Къщи за гости напр., са от години в сивия сектор, чак в черния !Там проверки има изключително рядко.Защо ли ?!

22

Пешо

преди 3 години

Глупости българина нямал пари скъпо било незнам си кво яко хойка по ресторанти заведения и хотели няма криза няма нищо

21

MR Buch

преди 3 години

държавата и в частност ние съвестните данъкоплатци не сме загубили нищо. този бизнес крие данъци и обороти на 100%

20

Анонимен

преди 3 години

Че да не е само нашия,стига сте се оплаквали...няма световен туризъм,вие за българския пишете. Пишете за световните събития,информирайте раята,да знаят и да не са в информационно затъмнение! Вие медиите манипулирате хората в България, държите ни в неведение и така до абсолютна неурентированост и затъпяване.

19

Анонимен

преди 3 години

Prekrasna vest. :-))) Zapochvat demontajj na hoteli i eko sanirane na zalivi i bregove...tova veche blestiasto e trenirano v voenni igrichki s bg kazarmi, zastavi, voenni hoteli...:-))))) iiiihuuuuu!

18

Анонимен

преди 3 години

Шти мъ разплачите. Нимъ бригъ

17

хехе

преди 3 години

До Терсенетов Лондон е 5 паунда ...и кво !

16

хехе

преди 3 години

До Терсенетоти па ако мислиш че българина се е засили за Черноморието.....бъркаш ...тази година ограничиха свободното движение ...за гърция ...и Турция ...та за това ..... иначе вввввввооообще не им се стъпва на хората там !Заслушай се какво говори есеки 2-ри българин за морето ни ....почти всеки е ходил вече в Гърция по два три пъти...в Турция даже по Хърватско вече е по добре отколкото на БГ Черноморието.....

15

глас от тъдява

преди 3 години

много е притиснат туристическия отрасъл, някакво кафене с големи претенции във Велико Търново - бирата по 5 кинта, чипс- 50гр - 6лв , в Испания бирата 2-3? и чипса ти е бонус.В друто кафене Кафе 2,59лв мляко 60мл 79ст , в Испания кафе с мляко в голяма чаша(300мл) ти е същите пари....

14

До хе-хе

преди 3 години

Да ти си прав донякъде, защото те не са правили реални финансови вложения, а това са крадени пари или пари от "схеми" това първо, а второ, какво ще кажете за данъците, те не плащат реални данъци дори при пълни хотели, да не говорим сега. А нещо да кажете за капак за намаленото им ДДС, оххх те горките, айде стига сте плакали за тези мутро-бизнесмени, полуграмотни.

13

2луп

преди 3 години

Аз съм си купил апартамент в подпорната стена на Алепу. Най-сигурно то място е там.

12

Анонимен

преди 3 години

ama morenceto mnogo kristalno chisto i bistro, veee :-)))kakva krasota! :-)))

11

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

На Сънито в Шмъркало бийч, оборотно вървеше белия прах.Печалбата от него е успешно изпрана.Баси и Туризма мутрински е там ... !

10

хехе

преди 3 години

До Азтова не е съвсем вярно....по простата причина че една част от тези псевдо бизнесмени...защото те са си мутри дефакто... са взели кредити за да завъртят бизнеса..... и сега влитат яко защото няма обороти.... и приходи.....абе дето се вика и да стои празен хотела пак губят, понеже има разходи които са им задължителни !

9

Аз

преди 3 години

Да ви обясня, това не е финансова загуба, а невъзможност заради кризата да трупат още милиони. Има разлика, ако го разбирате. Айде стига неграмотност и платени статии.