13

Менгеле борисов

преди 3 години

В бг хората умират по улиците от ковид, но на никой не му пука, режима не се интересува от вашия живот важно е да се краде

12

До 5ти

преди 3 години

Не знам в какъв филм си се вкарал, но инфекциозните кабинетите са денонощни, и при такива симптоми, след преглед, ако няма основателна причина за високата температура, пробонабират за Ковид безплатно.

11

Бау

преди 3 години

До 9Стига вече с този ЩАБ ... Той съществуваше по време, когато света беше уплашен и информацията беше малко. Стига сте се сещали за него ... Няма да затворят нищо повече!

10

до AZ

преди 3 години

Безплатно е, ако първо си платиш (осигуровките). Няма безплатно. Можеш само безплатно да си платиш, и после нищо да не получиш насреща.

9

Анонимен

преди 3 години

Нали Мангъров написа 400 листа указания какво да се прави и го изпратиха до всички болници и лекари?

8

Анонимен

преди 3 години

Това са пълни глупости. Всички четящи и разбиращи, знаят за указанията, само пред медии разни неумни приказват глупости.Искат пари за първа линия, но пропускат, че при заразяване, могат да разболеят много от пациентите си, предизвиквайки огнища в частната си практика. То бива алчност, но толкоз не бива.А и след толкоз писани указания, и мисирките по медии още не са разбрали, че при симптоми не се ходи при личен, а се търси дистанционен контакт с него.

7

AZ

преди 3 години

До Лекари за срам сте!----------------------------------------Нали искате безплатно,бре!!! Ей това ви е безплатното.

6

Анонимен

преди 3 години

онзи измеслен Щаб, пълен с хора ,които нямат нищо общо с вирусологията това успя да направи ! Едно голямо НИЩО! Онзи гологлавия излизаще всяка сутрин като ТВ водещ и изчиташе някакви цифри и плашеше хората, а извън това? В други страни има утвърдена практика какво се прави, как се лекуват, с какви лекарства.. При нас всеки е оставен да се спасява, в това число и болниците. Видяхте на едно място "лекуваха" 19 годишно момче със 7 антибиотика и експериментално лекарство и го умориха ...

5

Анонимен

преди 3 години

То си е така при всички болести у нас. Стане му лошо на човек и започва прехвърляне насам-натам, чакане, мотаене, докато човекът не е вече за реанимация. Многото смъртни случаи от корона тук са благодарение на неадекватната здравна система, тя просто не се справя с нищо!

4

Анонимен

преди 3 години

От март до сега без протокол за лечение? - е това само в БГ може да го има, хората отдавна ги написаха, лекуват ги /белгийците вече писаха че е измама, че няма лечение/, у нас сме на естествен подбор, кой оцелее оцелее имам впредвед раята, не богопомазаните

3

Анонимен

преди 3 години

Китайците са най-мръсните хора на света. За това има толкова много бели расисти

2

Бау

преди 3 години

За децата е права - няма смисъл. Възрастните обаче може да си развалят комфорта за известно време докато го преживеем това. Проблема е егоизма. "Аз съм здрав, за какво да нося маска. Болните и възрастните да се пазят те, пък ако умрат - божа работа". Хората, които го боледуват тежко и умират на издъхват кротко в съня си ... Те умират по един ужасен начин, задушавайки се. Не го пожелавам даже на враговете си.

1

Анонимен

преди 3 години

Според Остап Бендер " спасението на даващети се е в ръцете на самите давещи се" май това се получава и у нас.