53

Феминистът

преди 3 години

Нямали инструкции, нямали указания, нямали алгоритъм как да се подчиняват. Да, цялата им система е изградена на архаичния принцип за безпрекословно подчинение и нищо друго. Само където безпрекословното подчинение, за разлика от армията, е прикрито и се изразява преди всичко в безусловно преклонение пред авторитета на началника. Дори и армията претърпя дълбоки реформи, но те, лекарите - никога. Същите са си като професионална организация, както и преди 100 години.

52

Анонимен

преди 3 години

Нишката се къса в РЗИ, точно при отговорните за овладяването на ситуацията.

51

Анонимен

преди 3 години

Е то от техния цирк на напълно ненужните *** джи пи та колко хора са умрели, спират достъпа до всеки специалист. Трябва веднага да се търсят специалисти ако си болен и да си платиш.

50

Хаха

преди 3 години

До СтаниславТи или нямаш деца, или просто живееш в измислен свят. ВСИЧКИ деца на света са небрежни, особено момчетата. Идея си нямаш какво правят, когато мама я няма да подвиква указания.

49

Анонимен

преди 3 години

РЗИ има написани ясни правила за контактни лица които подлежат на Карантина и изследване, въпроса е, защо МОН не ги спазва и нарушава? Учителите прекарващи над 6 часа дневно в стая с над 30 деца не се водят контактни даже и да има заразени.директен (лице в лице) контакт с пациент с COVID-19 на разстояние до 2 метра и продължителност над 15 мин.престой в затворено помещение (напр. класна стая, болнична стая, стая за срещи и др.) с пациент с COVID-19 за 15 мин. и на разстояние минимум 2 метра

48

Анонимен

преди 3 години

Kak raboti bg krematorium? Video?

47

Анонимен

преди 3 години

Na 58Sreden prast.

46

Анонимен

преди 3 години

krematorium.

45

КЕЕЕФ

преди 3 години

14 дни ще си лежа аз от болеста ковидлъжа!

44

Станислав

преди 3 години

Всеки който се изказва против маските в училище изкарва нашите деца за най-*** деца в света. Щели да си изтърват маската и да си я слагат пак, все едно да кажеш че щели да си изтърват сандвича на обяд и да го ядат въпреки всички. Едва ли има толкова *** деца или другата теза, че щели да си ги разменят маските помежду си. То с тези изказвания изкараха децата ни за бавно развиващи се които по цял ден си изтърват всякакви предмети по земята ядат ги след това, разменят си нещата и т.н.

43

Проблемен тип

преди 3 години

Хора разберете, аз много искам да се заразя с ковид. Правя всичко възможно - ходя навсякъде където има много хора -кина, кръчми, концерти, карам колело по тротоарите на слалом между пешеходците, в киното си свалям маската, нарочно пипам седалките с ръце, ям пуканки с тия ръце и все не се заразявам. Защо? Какво не ми е наред, в мен ли е проблемът или във вируса, моля помогнете. Аз искам да се заразя едно хубаво така, да се потя, да кашлям в моргата, да ме возят в черен чувал в черен камион и т.н.

42

Анонимен

преди 3 години

Пичът бил доволно здравно осигурен и затова му боли обърнали внимание. Няма лошо, ама и тези дето не са толкова важни трябва са се изследват бързо и достъпно, не за друго, ами защото в противен случай разпространяват заразата сред всички останали.

41

Родопчанин

преди 3 години

Елате в Смолян и ще Ви направят тестове от софийската лаборатория "РАМУС", която е пуснала пипалата си за дейност в цяла България! Пробите се вземат от лаборатория към МБАЛ Смолян, първо платени 120 лв в РАМУС-Смолян и куриер ги транспортира да София! Чудя се защо в МБАЛ Смолян да няма лаборатория за тези проби...!!!??

40

Анонимен

преди 3 години

Много искам да се заразя с Ковид 19. Къде и как мога да го направя? Благодаря.

39

Анонимен

преди 3 години

Пари да ми дават, няма да се тествам. А те искат хем да ме тестват, хем аз да им платя и то на една доста завишена цена. Имаше една приказка, че перфектното робство е когато робът сам плаща за оковите си, при това доброволно!

38

Анонимен

преди 3 години

6 месеца и още нямат?

37

lekar

преди 3 години

Само плашите хората с това Кови19, нови рестрикции, нови мерки, нови чували за "трупове". И как така аз за да мога да се изследвам трябва да плащам 100 лв на лаборатория при положение че:1. Тестовете за ковид струват 30 евро в Германия2. Вече на повечето лаборатории са заплатени 45 лв за тест и 15 лв за обработка на пробите.3. Плащал съм и още плащам сто и кусур лв на месец за осигуровки като % удръжка към заплатата.

36

Ковид 20, 220

преди 3 години

Ако не се чувстваш добре веднага трябва да отидеш на някое оживено обществено място и да се опиташ да заразиш колкото се може повече хора. Това е твой граждански дълг. Избави нещастниците от мизерното им съществуване в Тикволандия. Те така или иначе са обречени, спести им дългогодишната агония.

35

Анонимен

преди 3 години

До БауА не така. Щаба си съществува и си взимат възнагражденията. Спря да съществува съвета в който бяха проф. Костов , Мангъров т.н..

34

До 42

преди 3 години

По форум няма да разпространявам такава информация. Всичките ми лични приятели обаче знаят. Това е достатъчно по моите разбирания.Ако чуеш в лични разговори за един доволен, значи имаме общи познати.