166

попо

преди 3 години

Този да си дава оставката и даси върви в къщи.

165

Анонимен

преди 3 години

Канил на диалог? Кой си ти бе, самозванец и крадец!

164

мазмантиев

преди 3 години

"добър" човек е таз ***

163

Избирател

преди 3 години

Напротив Валерка, който е на власт провежда изборите /брои бюлетините/ и ти го знаеш много добре това.

162

Анонимен

преди 3 години

Бургаски ***,и твоето пребиваване в НС е безмислено,но си натискаш ***,изпълнявайки всичко на банкянския ти началник,за да сгъваш по 5-6 хиляди лева всеки месец.300 лева минимална пенсия още чака бай Марин и се озърта от някъде да се появи "полицай",за да си легне спокоен горкия човек.Мазоли излязоха на джуките ви, предизборно да закачате тлъста стръв на "въдиците" си,за да улесните шараните да ги гълтат по надълбоко. "ОП",-вие сте позор, най вече за възрастното население.

161

Анонимен

преди 3 години

Валери Симеонов е единствения който става за премиер в момента ... но подозирам, че *** от село ще избере Слави мутро-чалгаджията, дето гледа лошо, защото *** от село харесва такива.

160

Анонимен

преди 3 години

Оставете правителството да работи!

159

Анонимен

преди 3 години

До тулупчеАко не подаде оставка веднага на 7 ми ноември по случай Октомврийската революция ще вдигнете ли въстание?

158

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Който се е хванал с Тиквата да го...крепи,след това изпада за винаги зад...борда.Валери ако не го знае...скоро ще го разбере.

157

Анонимен

преди 3 години

Christianski bg teroristi opitvat da razbivat RBg, ame ne im se poluchava :-)))) Allah velik, obicha Bulgaristan Republik.

156

Анонимен

преди 3 години

За 8 (словом: осем) месеца колко схеми могат да бъдат направеееенннниииии...

155

ля ля

преди 3 години

не бих се обаждал - безочлив госин Симеонов! срам си за цялата нация и партия и жалко е да се наречеш патриот като си толкова лесен за манипулация!!пожелавам ти да не можеш да се зарадваш на повече никакъв пост свързан с управлението на страната и да имаш работодател зъл и който също така не обича да плаща пък тогава да те видим колко ще ругаеш!

154

Изглежда

преди 3 години

Прав е

153

тулупче

преди 3 години

Остават 6 месеца до изборите (бяха повече от 8 когато започнаха протестите). Не е като да остава 1 месец. Това е половин година... няма да ви чакаме , оставка преди 3-ти ноевмри! Бойко и компания чакат и се надяват Байдън да спечели изборите в САЩ за да може да разпордаде енергията на България и срещу това да го побутнат на изборите както винаги.Ако Борисов не подаде оставка до ноември , България ще загине окончателно следващите години.

152

Анонимен

преди 3 години

Правителството трябва да си изкара мандата,ако не го изкара,това ще е зле за България, няма нужда от конфликти,нито от протести,точно сега!!

151

Крадливата СДС-арска

преди 3 години

въшка се прави на хитър - безсмислена била оставка преди изборитеами като е безсмизлена защо тогава не си обирате крушите бе поддлого юдо-масонска

150

АНАЛИЗАТОР

преди 3 години

за Далавери и за Шкембо-воевода така им изнася, но за Баце това не е изгодно, щото всеки изгубен ден за ГЕРБ е пагубен по отношение на мнението дори и на избирателите им за тях. Само от Благоевград половината вече се записаха при Цецо, а някои хитруши като Данито Савеклиева, си чакат още някоя и друга заплатка и далаверка. Така, че Баце ако е умен и иска да запази част от електората си - оставка веднага!!!

149

Баи

преди 3 години

Далавери иска да поприватизира още малко преди да му секне кранчето

148

лакоми политици

преди 3 години

На този вяра му нямам.Патриот бил ,колкото пинчера е доберман . Захапал кокал и гледа да не го изпусне ,но кокала му го даде "добермана" от герб.Лисицата Борисов,който се прави на въл в овча кожа.

147

Анонимен

преди 3 години

Няма по-лошо от правителство и прокуратура на мутрите.