10

Unicorn булбанк

преди 3 години

Ако обясни как при нулева лихва по депозит, имат наглостта да предлагат кредити на 10% ( в рекламата по ТВ лъжат, че е 5%), става за алхимик.

9

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В."САМО ЧЕ УМНИТЕ ХОРА ПОЧНАХА ДА КУПУВАТ ИМОТИ ЗЕМИ И СЕГА СА НА ПЕЧАЛБИ"Да, умните накупиха имоти с кредити, още изплащат кредита, надяват се, да продадът по-скъщо и резултата е, че цените на имотит станаха двойни, следователно нормалните хора, които не седят и да мислят за това, как да изврънкат някой лев повече, вече не могат да си позволят жилище, без огромни заеми. Откъдето и да го погледнеш, банката пак печели. А тея с имотит, имаха късмет, защото реално, те поеха рисковете.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Какво по дяволите означава това?

7

Анонимен

преди 3 години

Хем искат 0% лихва, като гтегли, ама ако може, да слоци 1000 лева и да изгърбят някой човечец с 20% няма проблем!Нали - от не е директно! Тя банката го прави!До 6 - Знаеш ли, кое също е тяхно - банките. Акон е ти харесва - моля, заповядай и си регистрирай банка. Не толкова трудно.

6

Мда

преди 3 години

Супернагли са банкерите!Ама хранят яко политиците и законите са техни...Прав е бил навремето дедо Х.Форд,че банките са паразитното звено в икономиката.Ама евр*ейска направия-махни ги ако можеш!

5

ЕвроПачкаЗлатноКюлче

преди 3 години

Как ги работиме р0бете не е истина, р0ботете, че пенсионата възраст е още малка, скоро ще даваме пенсии след 100 годишна възраст, а лихвите ще са Отризателни да кажем -200%, р0ботите 1 година, 2 години назад в борчове, р0ботите 2 години, 4 години в заплати дължите на банката и т.н.

4

Анонимен

преди 3 години

с продаване на банани и тоалетна хартия икономика не се прави .

3

Анонимен

преди 3 години

Нагъл арменец! Давайте смело дрОгарЕ, да свалиме Баце, да може другия арменец, тоя от Отровното трио да ни управлява, барабар с адвоката.

2

Ф.С.В.

преди 3 години

Златната Ера на банките- внасяш пари депозит и _ получаваш НИЩО! Дори ти искат такса за внасяне ?!! И с твоите пари ще ДАВАТ кредити на други--Само че нещата в БГ се объркаха -НИКОЙ НЕ ИМ ИСКА КРЕДИТИТЕ И БАНКИТЕ ИЗПАДНАХА В СХЕМАТА -ПЕЧЕЛЕНЕ ОТ ТАКСИ! САМО ЧЕ УМНИТЕ ХОРА ПОЧНАХА ДА КУПУВАТ ИМОТИ ЗЕМИ И СЕГА СА НА ПЕЧАЛБИ! ВСЪЩНОСТ ПАК БЕДНИТЕ СТРАДАТ С ВЛОГОВЕТЕ СИ ПО 5-10-20 ХИЛЯДИ ЛВ -ЗАЩОТО С ТЕЗИ ПАРИ НЕ МОГАТ ДА КУПЯТ НИЩО!

1

Анонимен

преди 3 години

Сладур! Дори отрицателни ще стават лихвите, взимаш пари и банката ти ги връща после :) А в банковите клонове ще започнат да продават вестници и вафлички.