50

Анонимен

преди 3 години

Пари в банка - никога!

49

Анонимен

преди 3 години

Банките са мафия, не може да теглиш 2000 лв. заем и да ти го дават с 15% лихва, а като имаш срочен влог 2000 лева, да ти е 5 лв. на месец печалбата. Банката печели 300 лева с моите пари, на мен дава 5 лв. Мошеници!

48

Анонимен

преди 3 години

Много противен арменец.

47

Гост

преди 3 години

Време е да си теглим парите от банките. Нека богаташите си ги държат и тях да таксуват. Ся ще искам шефа и да ми плаща от каса щото вече ме таксуват и на банкомата.

46

кръпел

преди 3 години

като го видях на снимката отдалече си помислих че бай Тошо е възкръснал

45

Анонимен

преди 3 години

Да се постави в единична килия и да е пълна догоре с хартиени пари! И да има време да им се радва - поне 30 години

44

Анонимен

преди 3 години

Един от най- гнусните евреи в световен мащаб. Това, че е с арменско име, няма значение!

43

Ф.С.В.

преди 3 години

до 37 -ВАШЕ БОГАТАШЕСТВО---ДА НЕ ВИ БАННАХА?? ТЪКМО СВЕДОХ ГЛАВА И СЕ ЗАСРАМИХ ЧЕ СЪМ БЕДЕН! АХХААХАХХАХА

42

Анонимен

преди 3 години

Онзи ден минах през бившия централния офис на КТБ и си спомних какво добро впечатление ми направи сградата (лъскава,охрана,скенер за оръжие,лачени банкерки),когато внесох всичките си спестявания там за 8% лихвичка.

41

Ф.С.В.

преди 3 години

да си чул Милионер -който да каже че е богат?? Та ТЕ са винаги "бедни" -Ама ти си много завистлив *** -ко да праш) то на село друго занимание няма)))

40

Ф.С.В.

преди 3 години

До 37 -Голям комплексар си бе брат)) Мога да те купя и продам заедно с *** и баща ти!

39

Ф.С.В.

преди 3 години

до 35 -банки с възвращаемост 12% в европа ?? Ти май не си живял по времето на Пирамидите?? малък си още -ще си вземеш урока някой ден -Като ходиш в банката -да не се окаже че е станала на Аптека?? Швейцарските банки знаеш ли колко лихва дават?? Сигурните банки над 3% лихва по депозити не дават!! Утре ще отворя една банка с лихви по депозити 25% и знаеш ли колко балабурници като теб ще носят пари на Мен? много-! Алчността не води до НИЩО ХУБАВО!

38

Анонимен

преди 3 години

Така е, човек трябва да инвестира само толкова,колкото може да си позволи да загуби. Останалите пари в златни монети/клюлчета и в буркан банк някъде из балкана (и в няколко буркана поне)

37

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Бедно *** си ти. Аз нямам собствен бизнес, но имам дялове от такъв, което ми стига. Щом си в отбора на дебняците - ЩЕ МЪЛЧИШ, ЩЕ СВЕЖДАШ ГЛАВА, ЩЕ ГОВОРИШ НА ВИЕ И ЩЕ СЕ ЗАСРАМИШ! Такива като теб, нямат право на мнение! Айде - марш!

36

Анонимен

преди 3 години

Не може да става дума за честен бизнес, планиране, инвестиции и реинвестиции в държава, оглавявана от Банкянския дементен *** и главния прокурор -милиционер с айдушки манталитет. Тук законът е гумен.

35

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Моята логика, куха лейко загугена, която само опонира на хората, под предтесктв че дава полезни съвети е, че има редица банка, при това в Европа, с редовна възвращаемост от по по 12+ процента, застраховки и контрол над парите ти.Акции си купувай ти, ако дори знаешкак става, защото не е, като да отидеш до магазина и да вземеш едно кило плява или каквото ядете на село.

34

Ф.С.В.

преди 3 години

Няма смислъл да спорим -Вие най вероятно нямате никакъв бизнес -както и АЗ --в отборът на бедняците сме !

33

Анонимен

преди 3 години

До До Ф.С.Б.Дори и земеделската земя крие своите проблеми. Когато ти кажат, че тая година аредната е наполовина, а ако ти подадеш жалба в полицията, в 2 през нощта идва да те търси човек с прякор "Кирката" и да ти показва, какво хубаво въже си бил купил, ще се замислиш, какво ще правиш. Едно момче, така го влачиха за теглича на колата из едни ниви. После ги хванаха, а само на един му дадохда 9 месеца и го пуснаха след 3. Момчета, се наложи да си продава земите ... Българска работа.

32

Ф.С.В.

преди 3 години

ДО 30--по твоята логика -МОЖЕ И ДА КУПУВАМЕ АКЦИИ НА БОРСАТА -АМА НАКРАЯ ФИЛМЪТ ЗНАЕШ ЛИ КАК СВЪРШВА?? ОБИКНОВЕННО СКОК ОТ МНОГО ВИСОК ЕТАЖ ИЛИ ВИСОК МОСТ!!

31

Анонимен

преди 3 години

Докато парите на България се разпределят от Такива хора няма да се оправите.