11

Анонимен

преди 3 години

неновината на деня.

10

Анонимен

преди 3 години

На български лекар вярвам само когато ме посъветва за планински или черноморски курорт. За сериозни неща търся български лекар в чужбина за мнение

9

Гамен

преди 3 години

До Анонимен 9Ностердамос не съм. Не знам кой е той и дори никога не съм чивал за него. Та кой е Ностердамус?????Не са пожелания а факти. Само стой и гледай за кво иде реч.

8

Анонимен

преди 3 години

Гамен-чо, ти да не си Ностердамос или някой далечен роднина на баба Ванга? Задръж пожеланията за себе си,моля.

7

Анонимен

преди 3 години

Бухат се с антибиотици и всякакви химии и после "аууу, тежко ми е"

6

Гамен

преди 3 години

Когато ония избягаха от Шуменската болница, оня фелдшер и жена му, че щели да се лекуват вкъщи - казах че до няколко дни ще починат. След 2 дни почина жената, след ден и фелдшера си отиде. Товага, когато го казах не вярвахте. И сега не вярвате, но до 3 дни, тоя човек ще почине.Ако се заразиш от този вирус и го изкараш - не си застрахован че няма да се заразиш отново. Има и такива, които се заразяват и оздравяват. Има ли усложнения - вируса си е свършил работата и ти до дни си пътник. Ще видите.

5

Гамен

преди 3 години

До 3 дни ще е починал, да знаете.Пак ще си говорим.Мангъров, чети к'во ти пиша.

4

До 4

преди 3 години

А добре,ти не си от ядрото, за теб 20лв няма. Ти подскачаш за без пари. Ти ще гласуваш за Слави догодина (по-рано няма да те огрее), точно както даде гласа си за Радев. Ако беше пълнолетен на времето, вероятно и за Царя щеше да гласуваш. Ти си недоволен, но не знаеш точно от какво и още по-малко знаеш как да промениш нещо дори в себе си,да не говорим за останалите.Ти си просто инстумент друже, използват те всички, при това безплатно.

3

Анонимен

преди 3 години

Втората вълна удря бясно Европа,а само *** си мисли,че това е леко грипче и ще го изкара на крак докато протестира за по 20лв надница от Черепа. Историята е показала, че вторите вълни са много по-опасни,а нашите патрони вече свършиха,така че нека да сме малко по-отговорни за собственото си здраве и това на околните.Не очаквайте някой пак да ви затвори и да ви дебне дали сте с маски или не,не очаквайте и особена помощ в болницата (видно от смъртността от усложнения в страната ни)

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

дано оздравее ЧОВЕКА

1

Мангъра откой отборе

преди 3 години

Да не е чорбар? Ако да, работата с мозъчните увреждания е ясна:)))))))))))