62

Децата

преди 3 години

на Барба Ганиос в Училищата си са Инкубатори на Уханска Чума. Барба Ганиос е НеЖелан Никъде Вече - само 5 държави от Европа приемат пътници Барба Ганиос!!

61

Анонимен

преди 3 години

Дано умреш скоро. Кой си ти да решаваш съдбата на цял народ ве. Кой те избра ? ОСТАВКА.

60

Анонимен

преди 3 години

Масоните видяха че света се развива добре няколко години и решиха че е време да ударят малко спирачка на развитието. бум пандемия, уж де.децата много взеха да учат, бум онлайн така нищо няма да научат.Масоните искат роби, глупави роби

59

Пандемия УханскаЧума

преди 3 години

Всички в Скафандри, че иначе ке се Мре!!

58

Анонимен

преди 3 години

ще я удължават, докато доброволно не си набиете химията която предлагат като "ваксина"

57

Анонимен

преди 3 години

Майтапчийски що се покри и той като баце?Да не би да му съхне униформата?

56

Анонимен

преди 3 години

вече и най-големите антиконспиратори разбраха че всичко това е фарс и има глобален план свързан с тази измислица....за тяхно съжаление обаче света се събужда, стигнали сме период на по-високи вибрации и масата трудно може да бъде манипулирана с подобни нескопосани измислици

55

Анонимен

преди 3 години

*** ,ЗАЩО МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА?-КАКВО ЛОШО НАПИСАХ ОСВЕН,ЧЕ НАРОДА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВА НА ТАЯ ИЗМАМА С КОРОНАВИРУСА И ,ЧЕ АКО НАИСТИНА ВЛАСТТА Е 9ЗАГРИЖЕНА) ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ДА ПОРЪЧА ОТ РУСИЯ ВАКСИНА ЗА КОРОНАВИРУСА,А НЕ ДА НИ МУЧАТ С НАМОРНИЦИ ,КППта И ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА КЕФА НА ЖИДО-МАСОНИТЕ

54

House M.D.

преди 3 години

Пасивният гей на щат към Новартис и ГлаксоСмитКлайн Аню биде изоставен от активния си любовник и затова е бесен.

53

Психодиспансер

преди 3 години

Подобни хора се раждат навсякъде. Визирам, не особено интелигентни, сервилни, обичащи титлите и лукса, но само в средноазиатските ко*чини (Таджикистан, Узбекистан, Туркменистан, Русия) и тук имат реализация.

52

на лъжата краката

преди 3 години

До: номер 44 (ЧЕЗ)Аз съм се срещал с нея, така че не се дуй толкова!Масови безсмислени тестове около мен, повечето разбира се отрицателни, а положителните бяха предимно без симптоми.Имаше и няколко тежко болни но съм виждал болни и от грип с двойни бронхопневмонии, какви ли не, при това близки и роднини!Уточнявам: Болни от грип познавам, а не "корона", от преди години, които едва оцеляха!Така че вземете се скрийте с вашите приказки на братя Грим!!!

51

Пацо

преди 3 години

а ти ли Куньо ще ми учиш децата, докато аз ходя да работя и с данъците да ти плащам заплатата, ако децата ми са си у нас. С това измислено дистанционно обучение (наблюдение) нищо не се получава. Ако не сме аз и жена ми вечер като се приберем да си им допреподаваме, няма да научат нищо.

50

ира

преди 3 години

От къде на къде единствен той ще предлага няма ли комисия да реши това поне 5-6 души да решават той да не е безгешен и единствен в тази област и какво като е главен да не Бог Преиграват яко и си върти далаверите с тестове и простотии Има поне още 100 лекари кйто могат да бъдат с мнение по въпроса ама не им стиска да им искат мнение затова имислиха този начин да тровят хората

49

Да не се мъчи

преди 3 години

Маймунчев,направо извънредна обстановка до 2090 година!!!

48

Пенчо

преди 3 години

ти ще си умреш в страх, целият ти живот ще е некачествен, без значение има ли корона или няма

47

До 520

преди 3 години

Аз препоръчвам извънреднио да ви изметем цялата пасмина престъпници!

46

пълен абсурд

преди 3 години

Аз имам един въпрос към другаря доктор Кунчев:Как ще учат например студентите по медицина този семестър?А практическите занимания на стажантите в болници? Те как ще стават?

45

Анонимен

преди 3 години

А ние предлагаме всички да се настаните в затвора най-късно до ноември за разпространение на лъжи,всяване на паника и злоупотреба с власт.

44

Кирчо от село Павел

преди 3 години

Ако никой не тровеше посредством всичко хората щяхме да живееме минимум по 100 години , ама нейсе има едни хора които неискат здраво и силно човечество . Винаги когато хора са се намесвали с алхимизъм или тестове с бактерии и вируси винаги човечеството е страдало а сега и с радио предавателите .

43

ЧЕЗ

преди 3 години

Пожелавам на всички не вярващи в короната - скорошна среща с нея, лично или чрез роднини. Тогава, ако оцелеете, може да пишете отново как не се страхувате, и как няма корона... При това не разбирам защо протестирате? Нищо няма да се промени, маски в затворени помещения, да не се събират много хора. Не, че сега го спазвате.