82

ДивоК

преди 3 години

До 82Ако не им играеш по свирката, е те да играят на твоята.

81

ДивоК

преди 3 години

Кунчев, казват, че след тоталитаризма номенклатурчици нямало... Кунчев, кунчеВ...

80

Анонимен

преди 3 години

Много се перчи тоз инспетор"но като дойде новия шеф, ще види кон боб яде ли"

79

Анонимен

преди 3 години

Тая пандемия е некво риалити,в което зорлем играем всички. Или нескопосана сапунка.Интересно ми е какво са предвидили сценаристите ако част от участниците не се поддават на хипноза и не им играят по свирката? Дет се вика:Спрете земята искам да сляза. А може ли поне да пуснете играта с извънземната заплаха, че по ме кефи сюжета?

78

Анонимен

преди 3 години

Оставка и за Кукунев!

77

Ямболски цървул

преди 3 години

Целта на илюминатите е да ни фалират и поставят с намордници во веки.

76

Какво е доц Кунчеф

преди 3 години

Че ми е важно?

75

Анонимен

преди 3 години

Никой не се и съмнява, че ще откараме послушковци на бате ви Сорко. Кжойто не слушка и не папка, като Лукашенко, го нападат и искат да му дърпат ушите.

74

Анонимен

преди 3 години

при такава слаба икономика????????

73

Минка

преди 3 години

Войната с невидимият противник продължава, запланувана от тези, които искат да управляват светът. Сложихме маските, защото няма да ни пуснат в магазина и на други обществени места, дори и децата на училище ходят с маски и това го правим ДОБРОВОЛНО, ТАКА ЩЕ Е И С ВАКСИНАТА. Светът ще се осъзнае, но ще е късно !? Пригответе се за белега на звяра! *Звяра*и неговото число, белег са определени в *Двата звяра в откровение, 13 глава* Библейски текст ни казва, че белегът ще бъде наложен от звяра!

72

Анонимен

преди 3 години

"Уължаване на извънредната епидемична обстановка до края на ноември"И така до края на света...

71

Анонимен

преди 3 години

Само виште как работят . За ваксина против грип говорят цяла година .Тя трябва да се постави поне 40 дни преди активният сезон. СЕГА РАЗБИРАМЕ 19.09.2020Г ЧЕ ЩЕ СЕ ПОДПИСВА ДОГОВОР ЗА ДОСТАВКА.... ТОЛКОВА ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ЛИ Е БИЛА БИТКАТА НА ЛОБИТАТА КОЙ ЩЕ БЪДЕ ДОСТАВЧИКА

70

Гадняр

преди 3 години

Тук живеем в "извънредна епидемична обстановка" от 9-ти Септември 1944г. В другите държави тепърва ще се нагаждат към тези условия. Ние отдавна знаем как да скатаваме и да пре**ваме системата...

69

Анонимен

преди 3 години

Мр ъс ен национален предател. Затвор за теб

68

до 69

преди 3 години

Въпросът е, докога ще търпим измислени хора, това е въпросът??? А на тебе са ти отнети правата по рождение, ама няма как да го осъзнаеш.

67

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е до кога ще ом търпим измислените забрани и ще се съгласяваме да ни нарушават правата?Защото фактът че всичко се случва заради нашето мълчаливо съгласие, визирам и хората в целия свят. Настават решителни времена за човечеството и сами сме отговорни за съдбата ни и тази на нашите деца. Нека не бъдем като овце, поведени към кланицата. Трябват решителни мерки сега.

66

Бай ВарвАр

преди 3 години

до 53 - На лъжата краката И аз имах познати и роднини , които преди години развиха вирусни пневмонии след заразяване с грип , лекарите неможаха да ги спасят и напуснаха този свят !От ковиди-мовиди нямаше и хабер тогава , всичко това бе от най-обикновен грип ,който се оказа смъртоносен !Та на басните за ковиди-мовиди не вярвам ! Явно това е щам , и той е смъртоносен , но не е нищо по-различно .Различното е , че кукловодите си "заплюха" ковида за плашило на света и вратичка за робство ...

65

препатил

преди 3 години

Преди 5 години, едва оцелях след грип, най-обикновен, ежегоден. С усложнения бронхит, сърдечно и т.н. Личният лекар тогава ми каза, че има поне още към 200 такива пациенти като мен.Слава богу - всичко мина и замина.Обаче, що немам ник*ви спомени да са писали във вестниците и да са ни будили и приспивали с такива новини?И вие нямате, нали?Хаос в паниката да става, по-лесни ще сме за тестУване и командУване

64

лъжци

преди 3 години

къде са умрелите, бе...нещо не можете да запълните чувалите, а...Къде е ония плешивия гоулем специалист Мутафа? Изниза се като тиха пръдня в крачол...2008 имахме 100 000 болни, настина болни без да смятаме леките случай и носителите от свинси грип и над 4000 умрели от него.Вие направихте хората на луди с този "ужасен" вирус. Поне да бяхте избрали някой къде по-опасен от Ковид, а избор има доста голям.

63

Анонимен

преди 3 години

С тоя сценарий има една камара книги и филми като фрапиращото съвпадение е книгата на Дийн Кунц Очите на мрака, където се говори за вирус,създаден в лаборатория в Китай кръстен Ухан 400, разпространен сред хората от прилеп. Е това вече отекчава публиката,липсва ви всякакво въображение. Разбирате ли че е невъзможно такова съвпадение? Все едно да гръмне печатница в резултат от взрива да се появи тълковен речник. Не мога повече да ви търпя много сте нагли.Оставка!