174

Зозо

преди 3 години

До сметай бреЧервен лъжльо, аман вече! 16 милрд. бяха всъщност - ДО 16 МЛРД... Изтеглиха 3 или 4. Ама упорката явно още върви 5 години вече :))))))))))))))

173

Анонимен

преди 3 години

До АндрееваХаха! 15милиарда скъпа! Гинкобилобата си пии редовно. Само КТБ ни е 4 милиарда. Добре, че не се реализира Южен поток, че честните, некрадливи БСП с идването си при Орешарски му вдигнаха цената с 45%. ББ като дойде след Тройната свали цената сегашната зала Армеец с 15милиона. За кой бяха тези пари? Но странното защо от ДСБ най-много пищяха за това намаление. С тези заем сега оправят гагаузовата отсечка Чирпан-Ст.Загора на Тракия. Помниш ли Асен Гагаузов?

172

сметай бре

преди 3 години

До ЗозоЗозко, наведнъж 16 млрд лева изтегли Борисов 2015г. От началото на тази година се теглиха пет пъти по 200 млн. Сега още едни 5 млрд. лв.Миналата година за щайгите Ф16 колко изтеглиха?Ако се поровиш от 2009г до сега може и повече да излязат.Ти може да се смееш и забавляваш, но ВСИЧКИ ще ги плащаме, а ония с чекмеджетата ще си харчат заграбеното и окраденото пак от ВСИЧКИ нас.

171

Анонимен

преди 3 години

Андреева, а предишните им кабинети плюс сребърния фонд? А трите национални катастрофи?

170

Анонимен

преди 3 години

Лельо Нинова,не се прави на света вода,ти си същата като него с тази разлика че той в момента е на власт.

169

Андреева

преди 3 години

Орешарски взе един милиард и това е единственият заем на правителството на БСП

168

Тим

преди 3 години

До 175Интересно, вие управлявате, те стават милионери! А дай малко мисъл!

167

Анонимен

преди 3 години

А ***, когато орешарски взе два милиарда заем уж за текущи плащания а си го изхарчихте самостоятелно и безотговорно и после ние го плащахме, тогава нищо не каза. Сега ревеш.

166

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 160Никъде гласът наподобяващ този на ББ не казва за госпожата, че е ***. Чуй отново съмнителния запис. Промии си ушите и/или си сложи слуховия апарат. Както и на записа от Бостън никъде не казва "лош материал". Казва на младите да се върнат да му помогнат да оправи България. Иначе проф. Иво Христов от групата на червените е много прав за 80-те %. Затова ви пускат аранжименти с пачки евро, златни кюлчета, пистолети и т.н. Ловите се като кротушки. Дори и шарани не сте.

165

Анонимен

преди 3 години

Много добре казано. Взима заеми, за да ги пилее през прозорците на джипа!

164

Анонимен

преди 3 години

Тая скумрия като ми каже поне един кабинет на БСП, който не е сътворил национална катастрофа и веднага я избираме.

163

Анонимен

преди 3 години

Нинова този път няма да се разберат с Борисов, като мъже!Баце въобще я игнорира и не влиза вече в диалози с нея.Друга ми е идеята покрай избора в БСП. Тръгнали да спорят за урни и бюлетини? Защо другите кандидати Добрев,Жаблянов и Янков, вместо да водят партизанска война вътре,не зададоха най-точния въпрос -Може ли Избора да бъде човек, уволнен за доказани корупционни практики и то от бившия председател? Това е моралния облик на другарката,задаваща въпроси, на които сама не отговори никога

162

Мария

преди 3 години

България не е имала премиер, който взима толкова много заеми и резултат 0.

161

Анонимен

преди 3 години

Всички на Позитано 20 са милионери от кражба и далавери. Последен пример Илияна Йотова жени сина си и пръска един милион лева за хотели, софри, рокли и всякакъв лукс. Е как кореспондира това с братство, равенство социализъм. Като слушаш Нинова да я ожалиш, защото купи къща на сина си в САЩ за 5 милиона долара, а не в братска Русия при Путин.

160

Зозо

преди 3 години

До четете и мислетеХахахааа 30 милиарда заем е взел Боко, колкото снощи имаше 200 000 на площада :))))))))))))))))))))))))))))Това комунистите съвсем изперкахте ей :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

159

Пипи

преди 3 години

Интересно ми е каква сума от този заем ще отиде директно в чекмеджето?

158

четете и мислете

преди 3 години

Уважаеми българи, за 10 годишното управление на Борисов той е взел общо 30 млрд. лв. заем, срещу това какво имаме: пада качеството на здравеопазването, увеличават се функционалната неграмотност при децата и неравенствата, все по-нездравословна е околната ни среда. Една трета от българското население е без достъп до питейна вода, няма електронно правителство. Цената на всичко това е заем, срещу влошен стандарт на живот, се плаща от целия народ, каза Нинова.

157

Анонимен

преди 3 години

До БЪЛГАРКАНинова ти ли си ? Много си се ядосала ,че не стигаш до паричките ,та и с главни букви пишеш !

156

Миро

преди 3 години

Тоя ни за роби. 100 години ще му връщаме дълговете, за да си прави PR.

155

БЪЛГАРКА

преди 3 години

РАЗСИПА СЕ КРАДЕЦА ДОЛЕН, ПОТОПИ НИ В ЗАЕМИ КОИТО ПЕТ ПОКОЛЕНИЯ СЛЕД НАС ИМА ДА ИЗПЛАЩАТ !!! САМО, ЧЕ НИКОЙ В ГРОБА СИ НИЩО НЕ Е ЗАНЕСЪЛ ТИКВО, ГОЛИ ИДВАМЕ НА ТОЯ СВЯТ И ГОЛИ СИ ОТИВАМЕ !!! А ТЕБ АЛЧНОСТТА ТИ ЩЕ ТЕ ЗАТРИЕ, ДАНО Е ПО СКОРО !!!