294

Анонимен

преди 3 години

Политическото хамелионство е най-низката човешка проява. Нинова е типичен представител на този вид хора. Тъмно участие в прикриване на престъпение, участие в престъпната Костова приватизация, която остави на улицата хиляди работници, след това присламчване към БСП и историята с Булгартабак, Пловдивски панаир...истерично ламтене за власт, изключително непочтена личност

293

Анонимен

преди 3 години

316Анонименпреди 5 часа 1 4Нинова ще е новият министър председател,а мафиота Боко тиквата ще е в затвора####-Тези приказки ги слушаме от години.*** вече е критическа и за нищо не става.А Боко ви бие където ви хване,като маче у дирек.

292

УДРИ го вееее

преди 3 години

УДРИ го ве УДРИ,идеи,УДРИ,удри

291

Кармен Златарева

преди 3 години

Партии и политици,от психопати и шизофреници!!! Да живее безпартийната система! БГ ръководена само от Народно събрание или Сенат ако така по ви харесва,,,Смяна на Системата с нещо по човешка...И не "патриоти" на власт а БЪЛГАРИ РОДОЛЮБЦИ

290

Анонимен

преди 3 години

Не харесвам Нинова но Борисов е единствения който беше осъден за клевета което го прави доказан лъжец.

289

нострадамус

преди 3 години

КРАДЛАТА НА ВСЯКА ЦЕНА ДА БЪДЕ СЪДЕНА.КАКВИ ХОРА УПРАВЛЯВА ТЯ БЪДЕЩИ КРАДЦИ.

288

бай Танас

преди 3 години

Нема ли некой дъpт шyмкарин да се прежали и да й напляcка жaбaта на таз мaгapица?

287

бай Лазо

преди 3 години

Пресъхва на баба Kypни кладенчето, топли вълни я обливат.За туй тъй грачи кат простинала кoкoшка.

286

Курнела Нинова

преди 3 години

Бойко взима заеми да ги пилее през прозореца на джипа!Да прави като мен!!!Да взима външнотърговски дружества...

285

--

преди 3 години

Помните ли когато Орешарски искаше да вземе 1 милиард заем какъв вой нададе Тиквата/неискам внуците ми да умрат в дългове..../, а той взе 30 000 000 000.80% ***.

284

Анонимен

преди 3 години

Стара индоевропейска, персийска, китайска, инките, че и етруските, поговорка:За каквото и да ти говорят, става дума за пари!!!. Та и Нинова така.

283

Към БСП

преди 3 години

"Обърни се с гняв назад!"

282

Анонимен

преди 3 години

Взима заеми ,защото му имат доверие. На теб ,кой ще ти даде!?На вашата партия спират еврофондовете, защото сте крадливо племе.Колкото пъти управлявате ,толкова пъти се оси ра те и фалирате държавата .Освен Техноимпекс ,хотела в Халхидики и жилище на отрочето в САЩ ,какво още искаш!?Може би да купиш целия остров!!А надвзетата кога ще я върнеш?

281

MARIN NUNEV

преди 3 години

българия без партии. експертно правителсво .икономика ами тирове и влакове за москва с консерви те знаят вкусотиите ни и ще купуват

280

полковник Колев

преди 3 години

Политика,Икономика,Здравеопазване,Селскостопанство,Култура,Дипломция!? Майтап и Позор!!!

279

Анонимен

преди 3 години

Абе това, БСП-ари, президентари, Протестари ... не се ли усещат че станаха за смях? И врабчетата им се смеят вече. Чувате ли ги, около протеста?

278

До Г-жа Лъжа

преди 3 години

" ... точно в десетката са и го сложили ... " Това не и беше десетката ... .

277

Анонимен

преди 3 години

Операция Шменти капели във вихъра си предизборно начело с вожда К.у.рнишенко

276

Анонимен

преди 3 години

Завиждай,завиждай! С любезното съдействие на твоята некомпетентност бетонираш Борисов.Наказателен вот срещу БеСеПе ще има и на следващите избори. Сега не мога да дам прогноза колко точно ще е този наказателен вот защото не съм попитал 807 пълнолетни избиратели от Планета Л.айнер. Грешката на агенция Ска.лъп ще я видите скоро! На изборите няма да са само тези 807 избиратели... а това ще промени картината тотално.

275

Анонимен

преди 3 години

Нинова vs Борисов - това са неравностойни играчи. Тя не му е категорията.Няма такъв филм.Операция Шметни Капели с главен експерт по лъжите Импексова.К.урнелия удари тъпо_мера!