214

Анонимен

преди 3 години

Повече от 10 години народа плаща тази цена.ВЪН МУТРИ ОТ ВЛАСТТА!ВИЕ СТЕ ПОЗОР!БОРИСОВ И ГЕШЕВ -ОСТАВКА И ЗАТВОР!

213

Скрий се!

преди 3 години

Тази Нинова няма капка морал! Станала милионер за една нощ, приватизирайки две мощни фирми, мъжът й заработва стотици хиляди лева, но ...гледа бедните баби и лъже най-безочливо!

212

До всички

преди 3 години

герберунгелски тролчета:Вече сте в историята,въпреки истерията.

211

Анонимен

преди 3 години

Аааа не не, другарката Нинова изобщо не краде, тя е многу честна жина.

210

шопендар

преди 3 години

До Корна да разкаже,върл враг на сдс,и на народа,и на държавата,и на демокрацията

209

Анонимен

преди 3 години

Щом голяма част от народа гледа по телевизора как будните протестират,Борисов е си разиграва конв докато може.А що се отнася до тези,които клеймят комунистите,по-голям комунист от Бойко няма.За сведение Нинова никога не е била член на БКП.

208

Анонимен

преди 3 години

Мама К.урни има и 5 чифта златни очила. Не от Руския пазар естествено. Само марка Картие признава и само лимитирани серии. Единият от чифтовете, изработен от злато, струва 2698 долара, или 4823 лева. Еххх, бабо- защо са ти толкова големи очите?За да виждам по-добре доларите-внучето ми.Странно какъв е този апетит за долари-като е лидер на социалистите? Социална партия ли е БеСеПе или олигархична? Защо не харесва рублите? Каква е тази доларгейт мания?Г-жа Лукашенко с пола седнала да критикува.

207

Анонимен

преди 3 години

Тая година хотел на Халкидики, догодина като премиер, цял ръкав на Халкидики, честито Нинова.

206

Комунистите съсипаха

преди 3 години

За 30 години от 1990 г. от България избягаха за да търсят по-добър живот 2 милиона души, повечето - млади, здрави, образовани, знаещи и можещи... За тези години БСП управлява България 19 години плюс още 45 години преди това. За цялата ни 13 вековна история не е имало друг толкова тежък период. Ето как ни управляваха партиите произлезли от БКП - БСП, АБВ, Атака и т.н. Ще им позволим ли отново да ограбят България ?

205

Анонимен

преди 3 години

До emigrant - да не забравяме, че само преди дни на 15.09. Руменчо Грипена Десиславов открито заяви, че е едва ли не разхищение да се увличават заплатите на учителите и да се ремонтират училищата, това не било най- важното... ами да, синчето на Деса учи в САЩ, българчетата са нужни неуки, а учителите ДГД... срам! ОСТАВКА на червените кхмери!!!!

204

Анонимен

преди 3 години

Тролчета гербави гладкомозъчни , всуе се хАбите - бабуина е ПЪТНИК !А вие сте малки пътничета ! Ако щете се нaaкайте от малоyмни постове , нищо няма да промените !Освен грешните кинти , дето ви плащат за пост , но те ще ви излезнат през носа ( или през някъде другаде )!

203

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен-215 убеден съм ,че е лъжкиня и жена ,която умело усвоява парите от чл.внос на БСП за ЛИЧНИ НУЖДИ !

202

Анонимен

преди 3 години

ТУЛУПА ТЕГЛИ ЗАЕМИ ЗА ДА СИ КУПУВА ИЗБОРИТЕ,А НАРОДА ПОСЛЕ ЩЕ ГИ ВРЪЩА ПАРИТЕ.ОСТАВКА БРЕ ***

201

Анонимен

преди 3 години

До карачанаков - dw няма да коментирам какъв сайт и изобщо инфо агенция е...

200

Анонимен

преди 3 години

Момченцето на мама К.урни не е стояло на хляб и сол докато учи в Америка. Мама е плащала всичко и така цената на дипломата става над 400 000$Мама и сватба ще му направи......ама не като на Йотова за 100 000лв. Даже роклята на снахата няма да е за 50 000лв като на Йотовата снаха. Ще му направи сватба с принцеса и 5 рокли. Мама мисли за петилетки. Всичко на мама е по 5. Даже пет принцеси може да му купи, но не иска. Мама ще му остров. Този хотел в Халкидики е една кръчма.На мама златото ми....

199

Помним 1997

преди 3 години

Още сто години червени свеинчоци нямА са видите власт

198

Анонимен

преди 3 години

Журналистката Татяна Кристи опроверга твърденията, че синът на Корнелия Нинова е учил в САЩ на стипендия. Тя разкри във Фейсбук пост комуникацията си с директор в американския университет Бъркли, според която университетът НЕ ДАВА пари на чужденци. Джанет Гилмор Директорът по Стратегически комуникации, ми потвърди с имейл, това, което вече знаех. Водачката ви е плащала на синчето си по $30 000 такси за обучение плюс още толкова за издръжка (поне толкова). Т.е. 4 по $30 000=$240 000

197

Анонимен

преди 3 години

Другарят Б.М. Борисов е осъден за лъжа от Елена Йончева!##########Осъден друг път .Има съдебно решение от ,такива чер ве ни ме ке ре та като Лозанчо. Присъда НЯМА ДРУГАРЮ.

196

Анонимен

преди 3 години

К.урнелия не взема назаем.На 28г едно селянче от с. Крушовица се уреди с куфарче с пари и забрави да върне.Така стана кредитен милионер от подарените активи. Разпродаде всичко, което можеше да се продаде.Преватизира държавата. Има да връща ресто на Б-я.Крадеца вика дръжте крадеца!Г-жа Лъжа лъже профилактично.Дори излъга, че онези 400 000щ.д., с които прати образованието на сина си в Америка - били от стипенедия. Който лъже трябва да помни какво лъже. Бъркли няма стипендии за чуждестр. студенти.

195

Курнелия любопитна

преди 3 години

Малката *** пита майка си: - Мамо, мамо защо съседката се казва Цвети ?- Защото майка и много обича цветята и е искала Цвети да прилича на цвете.- Мамо, мамо, а защо съседчето се казва Явор ?- Защото майка му обича дърветата и е искала да прилича на явор. - Мамо, мамо, а защо аз се казвам *** ?- Я бягай да си играеш и стига ме разпитва