27

Анонимен

преди 3 години

до 28Е колко да го говорим,че не е така?От тия 155 колко отиват в интензивно и колко умират?Над 100 от тях няма и да усетят,че са болни а само теста ги слага към заразени но без симптоми.

26

Анонимен

преди 3 години

155 са новите случаи, те са важните. Тяхно следствие са броя на хората в болница, тези в интензивното и починалите.

25

Анонимен

преди 3 години

Професионалният и социалният опит са в поколенията над 50 годишна възраст. Ако те измрат, вие , младите ще се оплетете като жълтоклюни патетата в кукувича прежда

24

Анонимен

преди 3 години

46 са в интензивно те са важните.Колко са новооткрити няма значение всички ще се заразим,въпрос на време е.

23

Анонимен

преди 3 години

В Европа вчера най-много починали от вируса на човек от населението има в Испания, Румъния, Молдова, Босна и Херцеговина, Македония и Черна гора.

22

В. Узунов

преди 3 години

Вируса ще изчезне само ако измрат дъртаците.Тея пандемици го разнасят.Да ги лъгнат уж ваксина а да им бият стрихнин

21

Анонимен

преди 3 години

Дневната бройка на заразените отново започна да расте и до края на септември ще имаме по 400-500 заразени на денонощие. То така е в цял свят в момента

20

Анонимен

преди 3 години

3,6% 46 в интензивно отделение(намаляват) доц Мангъров излезна прав за разлика от лап ача на Мутренския ***....Българинът отсвири Мерките на ДЕН НОЩ и правителствотоМу и се спаси. Ще има ли съд за виновниците?

19

Анонимен

преди 3 години

Трябва да дават и една друга статистика - колко са ковидиoтите, които мислят, че това е измама, сред заразените и починалите.

18

Анонимен

преди 3 години

зашо не ПОГЛЕДНЕТЕ какъв е проблема в реално време?Грози ни ВОДНА криза, която ще повлече епидемии след себе си.Да се спре източването на полупразните язовири от мутрите и да се вземат мерки по този въпрос.Или вие по далече от носа си не виждате?

17

Анонимен

преди 3 години

От повече от два месеца имаме относително постоянен брой на новите случаи и на починалите. Ако това продължи до края на септември ще имаме над 21000 заразени и около 850 починали.

16

Анонимен

преди 3 години

Вчера разбрах защо се въвежда задължителна детска градина след 4 година. Според кудкуд.якането по телевизора на една слънчогледова шанто.нерка/репортерка, показваща някакви сложни и скъпоплатени схеми в едно училище, където липсваха само лазери за дезинтегриране за деца с повишена температура, но оставени на двора на училището да се блъскат с родителите си и цялото сборище, та явно на тези деца трябва да се обясни предварително значението на пътните знаци, особено написани на английски.

15

ДивоК

преди 3 години

Антителата държали няколко месеца, но недостойния си остава такъв цял живот.

14

Монархист

преди 3 години

Аз подкрепям твърдо Короната!

13

От Групата

преди 3 години

Преместих06990

12

до 3

преди 3 години

Има групова/стадна простотия на хора дето на вярват и не се пазят.

11

Анонимен

преди 3 години

7 смъртни случая, общият брой на починалите c кoрoнaвируc oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa e 736.Трябва да е поне с един по малко!Следя ви изкъсо след възкресението на Старо-загорския младеж,който цял ден опявахте,а той бе жив и здрав И.Т.Н!Помя светилото ви в математиката,професор козя-брадичка!Той тиражира 25000-вирусоносители до края на септември....Постарайте се,със стъкмистиката,защото корифеят ви бг-нострадамус май-май се е поизхвърлил в прогнозата си!Поне се ПОПОстарайте да ги докарате до 20000-вирусоносители.......Бре пустите му бг не щат и да се-разболяват от Настинки,ААА Щабът къде сте??

10

Анонимен

преди 3 години

Чудно ми е, след края на летния сезон и пътуванията към Гърция, заради които се извършваха пср тестове, умните и красивите статистици/лекарчет в мутрошайката как ще се справят с необходимите за пътеки/блокади заболели от корона. Може би ще пишат и свинския грип корона.

9

ДО 5

преди 3 години

МУТАФ ТИ ЛИ СИ БЕ ИЛИ КУНЧО ИЛИ БОТОКСНИЯ ИЛИ ВАШИТЕ ***?

8

От Берлин

преди 3 години

Позитивен тест не означава заразен или болен!!! Научете се най-после... И не забравяйте да споменете, че PCR-тестовете са създадени първоначално само за използването им в лаборатории...!!!