47

Анонимен

преди 3 години

Най-безобидния вирус в света с най-непропорционално затегнатите мерки. А овчата сг.ан изпада в див ужас, че на 200-300 заразени души 4-5 умирали от него.

46

Анонимен

преди 3 години

До ЗЕТЕТИКАБегом в психодиспансера, опасен си за околните!

45

Анонимен

преди 3 години

Чукча писател, чукча нет читател.

44

Георги

преди 3 години

за мен този вирус е изкуствено пуснат, за да психират хората и да ги подготвят за нещо по-сериозно. Казвам ви го като човек който го е изкарал и който познава и други които са го изкарали. Тия където умират са някакви много редки изключения - само най-калпавите и болните, които и преди това са били пътници. Изкарвал съм много по-тежки грипове и никой не ме е карал да нося маска.

43

Георги

преди 3 години

Аз го изкарах. Имах един ден температура 37.8 и загубих обуняние. Няколко дена накашлях и това беше. Даже си ходих на работа докато не се указа, че един колега го е хванал и ни изследваха всички. В къщи нито жената, нито детето са го хванали, а спим в едно легло. Пълна глупост са всички мерки с маските, затваряне по вкъщи и т.н. Някой хора наистина го изкарват по-тежко. Един познат лежа 3-4 дена в болница с пневмония, но се оправи. Аз направо не го усетих

42

Анонимен

преди 3 години

До ЗЕТЕТИКАIQ 0.1

41

ДивоК

преди 3 години

До ЗететикаПринципно си прав, само Новия световен ред ще се крепи на многото безправни и безлични единици, т.е. нямат интерес от намаляне на населението

40

до 28

преди 3 години

всеки ден ти казвам че си досадно обстоятелствен с псевдо статистиката ти.....която в крайна сметка се ооределя от РЗИ по указания на правителството.

39

ЗЕТЕТИКА

преди 3 години

Много по-важна е информацията в статията от ВЕСТИ: "КАК ОТ КОРОНАВИРУСА СЕ РАЖДА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД - ГОЛЯМОТО НУЛИРАНЕ ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИ ВСИЧКО, КОЕТО ПОЗНАВАМЕ!В статията в прав текст се заявява, че Илюминатите на конференция вчера са обявили пред целия Свят, че ЧРЕЗ ИЗМАМАТА КОРОНАВИРУС НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД Е НАСТЪПИЛ И ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ОСЪЩЕСТВЕНО "ГОЛЯМО НУЛИРАНЕ" НА НАСЕЛЕНИЕТО!Ето, накрая и по официалните Масонски масмедии се заявява, че милиарди ще бъдат избити, но Човеците oщe спятstamat.org

38

Анонимен

преди 3 години

Цирк коронавирус отдавна трябваше да е приключил!Ако през март изглеждаше страшен, то през септември вече изглежда смешен

37

ЗЕТЕТИКА

преди 3 години

Всички болести се предизвикват от ПСИХИКАТА - това е най-голямото откритие на Д-р Хамер, създателят на ГЕРМАНСКАТА НОВА МЕДИЦИНА! БОЛЕСТОТВОРНИ ВИРУСИ И БАКТЕРИИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!Дългогодишните хронични заболявания, поради неправилно и вредно хранене, стресът, паниката и страховата психоза, създавана от Праителствата и масмедиите, микровълноата радиация около нас, и от мрежите 5G, са причините за смъртта на Човеците, за които се твърди, че са починали от несъществуващия "Коронавирус"!stamat.org

36

анонимен

преди 3 години

Коментара зацикля нещо!ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена - направете нещо!

35

анонимен

преди 3 години

Това е странно! По света растат, само у нас се клатят между 1.5 и 4 процента!Както казваше някога един пияница : "Чудна птица е пИтелят, пие вода пък не пика!"

34

НОЩ

преди 3 години

Ние измисляме бройките, ние решаваме!

33

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Така е!Голямата простотия беше през 2005 година по времето на Емел Етем, когато след страхотен дъжд в Ихтиманско преля язовир"Тополница" - дотогава язовирите се държаха пълни до преливника за поливане! Главните изпускатели на язовира са били повредени! Язовира преля и не само и отнесе прасетата на Гелеменово в Пазарджик! Проби дигите на Марица и наводни селата Три водици и Градина! Пловдив беше на косъм! Оттогава държат язовирите на 50% и чакат пролетно снеготопене! А сняг няма!

32

Анонимен

преди 3 години

Имаше някави племе по света, където не правеха връзка между половия акт и раждането на дете, понеже има цели девет месеца разлика. Тук масово не могат да направят връзката между броя на новозаразените и броя на починалите до около месец след това.

31

Анонимен

преди 3 години

При ниво от 155 новозаразени на ден, след 10-15 дни ще имаме по около 8 починали. Проста статистика.

30

НОЩ

преди 3 години

Починалите ще са толкова, колкото решим, точка. (!)

29

В. Узунов

преди 3 години

За да се избавим от тоя вирус трябва сериозно мерки. Сега се сещам колко дървообработващи заводи има с високи комини къде изгарят остатъците. Спокойно те може да се ползват да се изгарят там пандемиците и семействата им преди да е плъзнало навсякъде.

28

Анонимен

преди 3 години

Знае се в България какъв процент от заразените стигат до болница, какъв процент от тях влизат в интензивното и какъв процент са починалите. Няма как при 10 заразени на ден, починалите да са 11, но ако заразените са повече от 300 на ден, починалите ще са повече от 11.