17

ъ

преди 3 години

Гарчо що не вземеш да попрочетеш поне Винету ???

16

Анонимен

преди 3 години

Всяка жаба да си знае гьола - какво разбира Каспаров от политика?

15

Тонката

преди 3 години

За Русия нас Българите ни боли фара:):):)Вече сме в НАТО и ЕС:):):)Катуните по центъра ги разтурихме,какво обаче стана с бесилките и Народния съд?:):):):)Много ми е интересно да разбера:):):)

14

Анонимен

преди 3 години

Тоя дори да види как чужди служби тровят навални ще обвини Русия, толкова за такива "демократи".

13

Анонимен

преди 3 години

Хазаро-бакинският предател Гарик не се чувствал в безопасност. Абсолютно основателно. Менторът му няма никаква полза от него, само харчове.

12

Анонимен

преди 3 години

Кой е Кари гаспароф и защо говори за човека бог и слънце на славянските народи вместо да целува нозете му????????????!!

11

Демократ

преди 3 години

По добре скъпа демократична газ от САЩ отколкото тоталитарна путинска газ.

10

Нер де Ямбол...

преди 3 години

..нер де Стамбул. Въртят, сучат, хайде сега Тръмписимо виновен и за Навални.Щом вече е ясно, че Гари работи за спонсорите от Демократическата партия, може ли един неполиткоректен и нетолерантен въпрос - а десетилетното бездействие на полиция, следствие, прокуратура и съд в Щатите за десетките "случайно умрели" и случайно свързани с демоничното бабе Хилъри не й ли развързваше ръцете? Що така и там има недосегаеми и вечно безнаказани?Нищо де, Дони ще ви отвее пак, вие си приказвайте.

9

Анонимен

преди 3 години

Съдът-кенгуру е термин, използван за описване на съдебна система, която пренебрегва признатите норми на правото или правосъдието, която е предубедена срещу подсъдимия и когато решението срещу обвиняемия обикновено е предварително определено. Съдилищата-кенгуру не следват необходимите съдебни правила и процедури и се провеждат само като формалност.В такъв съд само могат да осъдят Путин, тоест съдът в Хага.формалност.

8

Анонимен

преди 3 години

Никой не гони дипломати, никой не налага санкции. Горчивият опит на колективния запад, придобит в многобройните му опити за упражняване на натиск срещу Путин, доведе до изтрезняване и благоразумни решения. Меркел ще предпочете да изпусне много пара в пищялката и да хвърля прах в очите на хегемона, за да не й се наложи да прави реални стъпки по СП-2.

7

Анонимен

преди 3 години

В правото си невинен до доказване на противното, а не както симисли Каспаров, че си виновен до доказване на противното. До сега не са представили доказателства, че Путин го е отровил.

6

До 1

преди 3 години

Спира газа - спират му приходите от него. В негов интерес е да продава повече, а не да спира. Ку ку.

5

до 1

преди 3 години

Мечтай си!Досега Западът е живял щастливо и богато без Русия или СССР.Сега западняците просто се разглезиха с руските природни ресурси.Нищо, ще им мине!

4

Шахът

преди 3 години

превръща хората в политически клoyни.

3

Анонимен

преди 3 години

Същото е и у нас!

2

Анонимен

преди 3 години

Гари Каспаров не случайно е гросмайстор. Предвидил е всички ходове на Путин!За съжаление те не са в наша полза.Ние сме губещите!

1

Анонимен

преди 3 години

Браво на Путин,гадовете е нужно да *** ,а ще се радвам ,да спре газа за ЕС ,декември)