177

Въпроси

преди 3 години

Последно Каспаров чий гражданин е - литовец,латвиец или хърватин? Нещо се сещам,че искаше да си менка гражданството. И що така майка му през 1975г. му е сменила фамилията от Вайнщайн на Каспаров? Реален световен шампион ли е или е такъв заради едно световно лоби от sемити?

176

Анонимен

преди 3 години

тук Каспаров е прав че приходи от "националното достояние"-така рекламират по ТВ в Русия отиват в частни фирми. а не като в Норвегия- там от раждането си всеки гражданин получава проценти от националното достояние на страната си на личната си сметка

175

Анонимен

преди 3 години

До СловянинВече и средната хреална заплата в Русия е с 50 % по-висока от БългарскоКОЛКОТО Е ВЯРНО ТОВА, ТОЛКОВА ДА Е ЗДРАВ ПРЕЗИДЕНТА!

174

RU

преди 3 години

В какъв смисъл Полша да е добре за сметка на България и Русия, бе prof дъртовaсилке и почитателките ти? Подмалдени от полската им всеомразаВие не сте фашисти а направо хитлетисти като откаченото диригентче и полски музикален критикЗнам за чешки музиканти но за полски досега никой не е знаел

173

Анонимен

преди 3 години

До СловянинБез Русия нямаше да има, няма и няма да има Българско. В Ньойи я няма Русия, тогава Западът разкъса Българско.Колкото е истина, толкова да е здрав президента!

172

ЦРУ

преди 3 години

До Анонимен.......и винаги го хващат ! ЖАЛКА КГБ-иска *** ! ....Спомняме си .как ЛЪЖЕШЕ за двамата отровители на СКРИПАЛ ....че били случайни туристи...че никой не ги познава....а журналисти намериха СЕЛОТО ИМ.....ДИПЛОМИТЕ им...А И ПОКАЗАХА снимки . как ЖУЖИ ги награждава за ДРУГО УБИЙСТВО !!!!! ЖАЛКИ !!!! НИКОГА до сега не е имало в Кремъл ПО- ***...управници !!!!....Ама какво ни интересува нас...НИЕ сме от ЕВРОПЕЙСКА БГ ...и тази год. МИНАВАМЕ Раша по БВП на глава !!! БРАВО на НАС и ББ

171

Анонимен

преди 3 години

До МуфтаджиискиЕдинствено искам да гледам война и трупова много трупове.Камиони и чували с трупове.Нямаш проблеми!Когато Русия воюва, толкова руснаци умират, че чувалите не стигат.

170

Този кайт дава

преди 3 години

гласност на всякакви еврействаши арменци или потурчени евреи от типа на Каспаров или оня от ВМРО ДПМН Ристефски. И на онази тъпачка Урксула Бла Бла Бла,

169

Анонимен

преди 3 години

До ЦРУ 176Иди на лекар, не по скоро психиатър!

168

Анонимен

преди 3 години

До ДемократПо добре скъпа демократична газ от САЩ отколкото тоталитарна путинска газ.За щастите не само, че е демократична ами американската газ е и по-евтина от православната руска газ.

167

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Браво на Путин,гадовете е нужно да *** ,а ще се радвам ,да спре газа за ЕС ,декември)Виж какви са приходите на Газпром.Газа е почти спрян от месеци насам.Не само ЕС ами и Турция драстично намали покупките на газ от Русия.Силата на Сибир беше спрян преди месеци.Не знам дали е заработил пак.Може и да не е.Рашките продават по 40-50т злато от резерва последните месеци, но това е нищо и няма да ги спаси.

166

Анонимен

преди 3 години

Бе щом Путин е толкова могъщ та да избира президента на САЩ, защо му е да убива толкова незначителни хора, които изобщо не го застрашават на избори ?

165

не може да бъде!

преди 3 години

Според мен,от психологическа и ментална гледна точка това изказване заслужава сериозно внимание.Значи,един полуарменец-полуевреин,роден в Азербайджан ,в Баку и живеещ извън Русия дава акъл на европейците как да се отнасят към Русия и те приемат неговите изказвания за меродавни!?Това ,че Каспаров е велик шахматист е забележително,но политиката е друга опера!/Ако спортът е основание за политическа кариера можем да направим Стоичков м-р председател,нали!?

164

Кико

преди 3 години

Сакън, такъв благ и мил човек да настъпи МРАВКА-НИЕТ!

163

Анонимен

преди 3 години

Имам само един въпрос към русофилите тук: вие защо сте добрволни руски роби?

162

ЦРУ

преди 3 години

Убийствата на жестокото джудже - НЕМЦОВ.....СКРИПАЛ....НАВАЛНИ....ЛИТВИЕНКО...БЕРЕЗОВСКИ....ПОЛИСКОВСКАЯ....123-*** разследващи ЖУРНАЛИСТИ.....ген. ЛЕБЕД.....20 ГЕНЕРАЛИ -противници....3-*** руски ДИПЛОМАТИ...и т.н....и т.н.. !

161

Do 179

преди 3 години

Глуповатий, света няма да свърши за броени минути при цялостна ядрена война. Не дрънкай без да знаеш празна тиккво

160

1234

преди 3 години

а когато сащ убива на майдана или в Сирия им дават Награда за мир и просперитет! Я си таковай май ка та не щастен соросогад!

159

Анонимен

преди 3 години

До евреинаАми ще ходи, простатата му алармира, че пред Веселин Топалов не преде.

158

Така е ..

преди 3 години

Тръмп е комунист.