97

Ясен

преди 3 години

Oт времената на Иван Грозни, Русия е агресивна и експанзионистична държава.Как иначе Киевска Рус би стигнала до Чукотка?Какви славяни и какви руснаци има в Якутия например????????Това, което e направил Ермак, е същото, което са направили Кортес и Писаро - избиване на местните *** и завладяване.

96

Анонимен

преди 3 години

Глупости и театри,само 4 години след перестройката,около 60% от бизнеса на Русия е американски,не мога да разбера за какво точно се карат и какъв им е проблема?Според мен , политиците само използват Путин в предизборната си борба да трупат точки,но всъщност е смешно.

95

Фифи яде сух хляб

преди 3 години

До БАЦО С КАСКАЗнете ли какво е Путин?Едно нищо. Едно нищжество. Едно фашистко нищжество.Едно момиченце, което се гримира с червилото на майка си пред огледалото, и се мисли за жена.Това му е номерът, никой да не разбере колко е жалък и дребен.

94

Анонимен

преди 3 години

Тоя ми излежда като човек, който би изпил сам една дозичка новичок само и само да покаже Путин в лоша светлина :D

93

Анонимен

преди 3 години

Тоя сега и него ще го изкарат утре, че е пил полоний. Евреите много мразят Путин защото им взе откраднатото.

92

Бацалов

преди 3 години

Руснаците са едни генетично увредени хора, диви, агресивни, примитивни.Нямат нищо общо с цивилизованият свят.Русия е клоака, младите бягат, старите ***, олигархия и мафиотщина - тотално.Но те са си *** и нямат нищо против, щом така желае хипофизното урудче.

91

Да

преди 3 години

Всичко казано от Гари Каспаров е истина. Путин е убиец,лъжец и доведе Русия до колапс. Спомням си преди 10 г. колко по уверени и богати бяха руснаците,но след екзалтация Крим наш...светът им пропадна.

90

Циник

преди 3 години

Фашисткото жуже Пу успя да си придаде особено мъжествен имидж.Но всъщност е един женски, репродуктивен орган.В Чечня клекна и сложи Кадиров-протежето, за да не режат чеченците руски глави. Демек-капитулация.В Украйна - протежето Янукович. Демек-капитулация.В Болгария - Пятая колонна - *** от продажници и копейкаджии-еничари."Освободените, и те ли не ни обичат?"Да, представете си, и те не ви обичат.Реално "фашисткий карлик" никъде не постигнал нищо без рушвети, проституция и надупва

89

Слоавянин

преди 3 години

До СловянинЕстествено, че е с благословията на Русия!!!От Луната ли падаш?

88

Анонимен

преди 3 години

Тръгнал някой да го трепе. То и Навални надали някой в Кремъл се забърза да го трепе. Много по вероятно някой местен политик или бизнесмен да се почувства обиден и да му подслади чая с разредения Новичок.

87

Анонимен

преди 3 години

До Природата си знае раНищо не а ни помогнали тези мрсни окупатори, само зло и окупация от тях,само изостаналости и откъснатост от цивилизацията!

86

Словянин

преди 3 години

Тука един луд русофоб обяснява, че Ньойският договор станал с благословията на Русия. Затова сме най-бедната държава в Европа - пълно невежество. Вече и средната хреална заплата в Русия е с 50 % по-висока от Българско. За първи път в историята!

85

Природата си знае ра

преди 3 години

Русияните са помагали и спасявали от всички феодали и капиталисти.Милиони тонове машини и стомана са доставили в България за да се работи и и да се гради.Те война не искат.Развиват се.А в България всичко се разграби и продаде за жълти стотинки от алчностЛакомията ви затрива хора..

84

Анонимен

преди 3 години

Ех,Гари,добър шахматист беше,ама на черно-бялата дъска.Но на геополитическата гросмайсторът е един и се нарича Владимир Путин.И не се притеснявай за живота си.Вова нищо няма да ти стори.Просто лъвът не закача бълхите,колкото и да са досадни.

83

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо засмука Северния поток още в първото изречение. На хебру ли го даде това интервю? Че те неговите хора най-пострадаха от Путин, нормално е да не го понасят

82

Анонимен

преди 3 години

САЩ налагат санкции, а Европа търгува с Русия. Безмислено е. А Путин си го премества. Тръмп си е прав да си гледа интересите на своята страна. С глобализма се свърши сега е всеки за себе си. Макрон какво каза че нато е в мозъчна смърт.

81

Анонимен

преди 3 години

Оо еврейн ли е?Ясно това обяснява всичко. Те нали разни ултралеви еврей редовно го обвиняват във всички земни злини.Цялата работа мили *** е че тоя (Путин) национализира руските ресурси и индустриите експлоатиращи това.Както моцете да се досетите доста еврей останаха с пръст в устата а тоя етнос най-мрази от всичко на света да губи пари. Тва им е светая светих на тоя нямат по-мило и по-скъпо на тоя свят трупането на богатства. Е затва пищят и мобилизиеат орди от леви либерасти

80

Анонимен

преди 3 години

1. Каспаров като толкова мрази Путин да отиде на избори и да го победи ако може. 2. Ако Путин наистина искаше да убие Навални, досега да го е направил по много по-завоалиран начин: удавил се в реката, прерязал си вените, получил инфаркт, хвърлил се от моста или нещо от сорта. 3. Някой сериозно ли вярва, че ГРУ (КГБ) са толкова зле, че да не могат да убият Навални.

79

Анонимен

преди 3 години

До До 84чети ти, мананагл гнил!Каква USA по това време бе, копеййкаджийски опадък?

78

Анонимен

преди 3 години

У на бацето с каскстс съм го турул с 200. На вам акъл на бацето и като олабя ще ви кажа как са нещата