117

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН ДОБРЕ, ЧЕ ФАЩ НЕ КРАДАТ ,АМА ХИЧ ! САМО ДА ПОМИРИШЕ НА ПЕТРОЛ И НАРКОТИЦИ И СА ПЪРВИ ТАМ .ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА!

116

Анонимен

преди 3 години

Работата на убиеца е да убива. От тая гледна точка Путин е професионалист. Що се отнася до лиценза той е унаследен от Сталин.

115

Анонимен

преди 3 години

Многострадални бил отровен с новичок. Ха ха ха. Ако беше отровен с новичок отдавна да се е преселил в по-добрия свят, където пеят райски птички. Това е все едно една муха да се трепе с хиперзвукова ракета вместо с най-обикновена мухобойка или с мухозол. За него стигат трийсет капки спиртен извлек от червена мухоморка, ял гъби, че чак позеленял и се капичнал, какъв новичок, какви пет лева

114

АнонимеН

преди 3 години

ФАЩ НЕ СИ ИЗПЪЛНИХА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ДА ИЗТРЕБЯТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЛЕД КАТО ТЯ НАПАДНА УКРАЙНА И ОТКРАДНА ЗЕМЯТА И!!!

113

Анонимен

преди 3 години

Гари Каспаров беше добър шахматист....................но за политик не става, да си гледа шаха и да не коментира Путин!!

112

Анонимен

преди 3 години

Китай представлява най-голяма опасност за САЩ, а и за Европа и Русия. Само вижте кво направиха с вируса.------Умна мисъл. От мене е. Отдавна приказвам, как чайниците изиграха голям цирк с войската и паникьосаха джендърите. Ами те с меките дупета, къде са тръгнали на лов за таралежи???

111

Анонимен

преди 3 години

С БГ народопсихология има паразитни персеверации като: Вглеждане в миналото и неспособност за планиране на бъдещи цели,Неосъзнаване на преходността на живота и приемствеността между поколенията,Липса на увереност в собствените сили и Нужда от Голям брат.

110

Анонимен

преди 3 години

Мда, треперете ***, маленкия пак ще ви таралянка в задниците.

109

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха........това чу-че-ло каспаров от коя дупка изпълзя? Отдавна ВСИЧКИ са го забравили, защото ВСИЧКИ ПРЕЗИРАТ ПРЕДАТЕЛИТЕ!

108

Идеалист

преди 3 години

Путин трябва сериозно да накаже пропускът на службите се за тази диверсия на западните служби!

107

деди

преди 3 години

всъщност от кога ***.то каспаров започна да вие,от както му взеха пиенето и яденето без пари живееше като симионче по времето на комунизма.след завъртане на кранчето авантата спря и стана голям демократ ех Га.д само сибир и в някоя мина е за теб продажник

106

Анонимен

преди 3 години

Спомням си, че преди петнайсетина години нашият Веско Топалов би една партия Гари Каспаров и го отказа от шаха - Каспаров след тази катастрофална загуба прекрати състезателната си кариера. Оттогава се напъва да става политик, но не става - за това са нужни съвсем други качества, които той очевидно няма

105

Анонимен

преди 3 години

До ЯсенГлупости пишеш,просто преобладаващото население в половин Европа и част от Азия е било славянско,славянските племена са обитавали земите до северна Италия включително, даже не половин,а две трети от Европа са били славяни в миналото.Я виж българската столица Плиска,Константинопол е бил микроградче в сравнение с Плиска,представи си колко народ са живяли само в столицата от 27 квадратни километра.

104

Анонимен

преди 3 години

А бе не знам европейците какви са ама е факт първият на Северният полюс Норвежец първият на Южният полюс пак Норвежец.Азиатците са си киснали в Азия като плъхоци.

103

Анонимен

преди 3 години

Путин е посредник между интересите на различните субекти в икономическия живот на Русия също като Борисов.Проблемът е, че и у нас и в Русия ОЛИГАРСИТЕ не спазват правилата и НЕ осъзнават, че са отговорни за НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ на държавата си, а не само за СЕМЕЙНИЯ БЮДЖЕТ и ОГРОМНОТО СИ ЕГО.

102

Анонимен

преди 3 години

Китайците наистина са зло. Само като се погледне където и да са "инвестирали" в Европа , всичките им концесии са само яко смучене, без реинвестиция. Тези хора са с много примитивна бизнес култура. Нивото им е ниско и това, че се видяха с пари е много опасно. Тръмп вярно прецени опасността

101

Анонимен

преди 3 години

До ПацитоЕвропейците до 14 век са били полу-диваци,по принцип Азия и Египет е била първата развита цивилизация и Варненската култура,след това източна Европа се развива бурно и културно,а чак накрая западна Европа и то след като откриват колониите,преди това голям глад ги е гонел и са нямали дори канализация и са се изхождали по улиците,така са въвели и перуките,заради мръсните коси.

100

Анонимен

преди 3 години

Ами да, прави са Щатите да не ти обръщат внимание Гари. Китай представлява най-голяма опасност за САЩ, а и за Европа и Русия. Само вижте кво направиха с вируса. И изкупиха света. Русия да прави каквото иска с Путин, това си е тяхна работа, Русия е суверенна. Има по-належащи неща от Путин, по света не текът реки от злато та да сме опряли само до Путин. Китайците са зли и лукави азиатчета само гьостерица ги оправя.

99

Пацито

преди 3 години

До ЯсенСибирските пияни мечкоеби са изкуствена нация от агресивни и примитивни варвари.Варягите ви изкараха от землянките.Българите ви дадоха писменост.Ромеите ви дадоха вяра.Европейците ви дадоха цивилизованост.Нищо свое не са създали, само крадат и копирт и после се кичат с чужди лаври. Даже водката не са измислили.

98

Анонимен

преди 3 години

Какви играчи сте вие бе клоуни поставили сте си блиндирани врати.Външната врата винаги се оставя от Талашит или дръво за да може като дойде някого да стреляш през вратата.