137

Анонимен

преди 3 години

Каква е логиката да убиват такива като Гарабед? Кой би си оцапал ръцете с такива, дори да казва нещо вярно? Такива трябва просто да не им се обръща внимание, за да могат да крещят докато заглушат и самите себе си и сами се компрометират докрай.Керванът работата му е да върви напред, а на кучетата работата им е да лаят.Тъй че, керванът си върви, а кучетата нека си лаят, тях това им е работата, да лаят на пусто.

136

Анонимен

преди 3 години

Каспаров е никой, пета колона,слуга на хора, които искат даунищожат Русия, такива трябвада бъдат убивани, много правилно.Който не схваща тези простиистини, накрая го отнася.

135

Хм...

преди 3 години

Абе то много хубаво, ама нека който е безгрешен пръв да хвърли камък по Русия и Путин.Като гледам така, не виждам много мераклии.Даже никак.Само ланкат.

134

висоцки

преди 3 години

А трети в облаци от чер барут за да запазят скъпите си кожи,ни първи, ни последни в боя лют,държаха се сред огън, сеч и смутза златната среда, кой както може.Те после ще опишат този бойи ще загиват по платна батални не стана ни един от тях герой,но горди са, че с чест живота свойопазиха в минутите фатални.Тръбачът проснат е край мътен гьолЗатихват бавно звуците железниЗагива верният надежден полксъставен от отбрани главорези.

133

до 147

преди 3 години

Ами да, има да си връща. Карпов малко ли го тупа?И не е писклив, а пиклив клоун.

132

висоцки

преди 3 години

Но не! Тях няма нищо да ги спре!И Фелдмаршалът вдигнал глас гръмовно светът след тях за да не ги презре крещеше: Някой трябва да умре,та други да живеят безусловно!Съдбата тях не ще ги окрили.Те ще дочакат кротка смърт в леглата прикрити зад отчаяни и зли,ни първи, ни последни не били умерените хора от средата.В кал знамена и трупове безбройдо фелдмаршалски жезъл и протезиАх, славен полк! Но славен ли е той,щом в него има само главорези?!

131

Анонимен

преди 3 години

Гарабед Каспаров говори за за президента на Русия, така, сякаш има да си връща или са му платили.Типичен пример за реч на омразата.Какво очаква тогава от Русия, не знам.Жалък писклив клоун.

130

Ха-ха

преди 3 години

Ако Байдън случайно спечели,това ще е краят на САЩ.Голямо улеснение за Путин.Или пък не?Според досегашните изказвания и намеци на Путин,той се стреми не към победа над САЩ(което е възможно само при ядрена война,със съответните последствия и за Русия),а към ПРИЗНАВАНЕ от страна на САЩ на мястото полагащо се на РФ в Световния ред.Впрочем Путин държи САЩ ДА ОСТАНАТ световна сила N1(само че укротени),най-малкото заради Китай.Накратко-Путин иска нова Ялта и нещата вървят натам...

129

1 Рубла = 1 Стотинка

преди 3 години

Цар Путий Първи със сигурност няма да почине от старост в леглото си. Прекалено много трупове остави след себе си. Отдавна започна да посяга и на фамилиите на жертвите. Ако си мисли, че неговото семейство ще бъде пощадено след смътртта му жестоко се лъже. В бездънната клоакатаРоссия важи закона , око-за-око и зъб-за-зъб. Той си знае.

128

Гарчо, внимавай

преди 3 години

Какво ядеш или пиеш следващите седмици. Приятелски съвет.

127

Анонимен

преди 3 години

Запомнете: Путин не убива враговете си - той ги поставя на колене

126

Анонимен

преди 3 години

Гари Каспаров не харесва нито Тръмп, нито Путин....................сигурно е фен на демократите на Килъри Клинтън.................дъртата вешица!!!!

125

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е велик президент................като Кенеди и Уилсън!!!

124

Анонимен

преди 3 години

Княз Владимир е нашият спасител.

123

Анонимен

преди 3 години

щом има статия за Путин и другарите селяни подмокрят потурките ...

122

Хм

преди 3 години

Руската опозиция претендираща за властта първо да отговори на следните въпроси:1.Може ли да изведе войната със САЩ до успешен край-т.е. признаване на полагащото се на РФ място в световния ред?2.Може ли да съхрани интегритета на РФ?3.Има ли ясна икономическа програма,различна от връщането на състоянието от 90-те?Дотук друга идея освен Русия да се предаде на Запада и да се остави на милостта му,руската опозиция НЯМА.Но това вече беше и определено НЕ се харесва на руснаците.

121

Анонимен

преди 3 години

Русия е велика, сила, Крим е руски завинаги, Путин е велик политик.............свикнаха ли западните лицемери в Англия, Франция и САЩ и слугите им в България???

120

АнонимеН

преди 3 години

ФАЛШИВИЯ ПУТИН НЕПРЕСТАННО ЗАПЛАШВА СВЕТА С ЯДРЕНОТО СИ ОРЪЖИЕ ИНАЧЕ ДА Е В ГРОБИЩАТА ДОСЕГА!

119

дългият нос на Путин

преди 3 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

118

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 127ТИ ЛИ ЩЕ КОМЕНТИРАШ КОЙ ЗА КАКВО СТАВА БЕ МНОГОПОЛОВ ВМИРИСАН П .ИД.Е9РАС !