157

Анонимен

преди 3 години

Каспаров се надява САЩ и НАТО да предприемат действия срещу Русия?!!!

156

дядо киреза

преди 3 години

Каспаров е нещастно педекюрче,бих го набил на кол,та да е доволен че нещо му е влязло...за Навални германците лъжат като нашата цингарела Белушка,шампионка по надлъгването....Аз,за разлика от всички вас съм учил гражданска отбрана и зная какво е бойно отровно вещество....ако педекюрът Навални само се докоснеше до "старичокът" нямаше да е жив...а германският екип 10 часа спа в Томск,значи са преценили че нищо не го грози..Германия се управлява от педекюри,хомосексуалисти,педофили и кръвосмесители

155

Анонимен

преди 3 години

До Kretiвие душевно болните русофили сте виждали русия само на картата обаче си мислите, че знаете по-добре от самите руснаци. Толкова сте смешни.

154

Жорж Ганчев

преди 3 години

Гаро джафка по Чорбаджията си, обаче с престорена ярост и по-мекичко така...Щото знае, че ако лае много, ще му направят каишката за врата сирак...Следиш ли ми мисълта, Бероне...

153

Kreti

преди 3 години

Гари Каспаров жалка душица , продал си душата си на дявола!

152

Анонимен

преди 3 години

Пха-ха... На Вова даже само от снимката му се изприщват някои екземпляри...Шкембе-чорбари, ***-баклаваджии, сюмюк-халваджии тръгнали да дават мнение за президента на най-голямата държава в Света...Сус, кьопеклер!

151

Анонимен

преди 3 години

Откакто нашият Веско Топалов одруса Каспаров на шах, той леко изперка и още не си е въстановил психически

150

Радио Ереван

преди 3 години

Бай Гарабед никой не му иска мнението, нито пък някой го бръсне за джанка.

149

Анонимен

преди 3 години

А ТОЯ ИЗМАМНИК ЗАБРАВИ ЛИ КАК ХОДЕШЕ ДА *** ПО 20 ПЪТИ КАТО ИГРАЕШЕ С ТОПАЛОВ(Т.Е. КОМПЮТЪРА ДА МУ ПОДСКАЗВА ПАРТИИТЕ)? И ТОЗИ ИЗМАМНИК ВЗЕЛ ДА ГОВОРИ ЗА МОРАЛ

148

Анонимен

преди 3 години

Милиардерите на путин по света са ценени като "важни инвеститори".Да си припомним тези думи изречени от австрия по адрес на огнян дойнов.

147

Анонимен

преди 3 години

бай Гарабед е не само срещу Путин, но и срещу Тръмпи, с което само показва, че нищо не разбира от политика. да си гледа шаха или да мине на шашки и табла

146

Анонимен

преди 3 години

Голяма глупост е това, че Тръмп е човек на Путин !Това го измислиха демократите, демек комунистите, в САЩ.Всъщност Тръмп е Голям проблем за Кремъл, помнете това ;)

145

Анонимен

преди 3 години

Много точен анализ.

144

Анонимен

преди 3 години

"А, кога шъ разкрием...."Ти единствено можеш да разкриеш, че баща ти е комшията!!!

143

Бодигард

преди 3 години

Тъй, тъй прав е световния шампион по шах, той най добре предвижда бъдещите ходове на противника, като в шаха.

142

до анонимен

преди 3 години

Ако се изясни случая с Навални, ще се види целия корумпиран модел в Русия!!!--------------А, кога шъ разкрием мега корумпирания "модел" в САЩ, а в ДребноБритания?-)))))

141

евреина

преди 3 години

Гари Каспаров,който ходи 51 пъти на клозет,по време на мача си с Велелин Топалов....ето това са юдо-масоните !

140

Анонимен

преди 3 години

Ако се изясни случая с Навални, ще се види целия корумпиран модел в Русия!!!

139

Джедай Мастър

преди 3 години

"Лиценз" да убива. Ама верно ли, авторке? Вероятно е казал "license to kill", използвайки игра на думи с мотото на Джеймз Бонд. Но ето сега излиза, че може да си установи монопол на убийствата и да ги лицензира наляво и надясно. Ти Новичок, ти аак-47 и т.н.

138

Анонимен

преди 3 години

До ЯсенИван Грозни("грозни" означва страшни) има българска и византийска кръв,освен руската.Русия е втората най-стара организирана държава в Европа,а Украйна винаги е била руска територия,още от около 7-8 век,а Киев е бил руска СТОЛИЦА! И до 1914г. век са си руснаци,докато австрийците насилствено чрез убийства,терор и концлагери не ги принуждават да си сменят езика с новоизмисления 'украински". Парадокса е,че руснаците помагат да се създаде Германия и дори Сталин им помага,а немците обратно.