36

Анонимен

преди 3 години

До ЖепеецаЯ разкажи за въпросните множество торове, че не загрявам за какво говориш.

35

леля Мара чистачката

преди 3 години

Обящавам, когато дойде комунизма и взема заплата колкото на другаря президент Радев, ще почерпя целия форум с пасти и боза.

34

Анонимен

преди 3 години

Вечната борба между бедни и богати. И двете страни са непримирими и никога няма да се разберат. Това е.

33

Жепееца

преди 3 години

Странно защо само в България жепейската професия е умираща. Дали не е свързана с множеството торове кръстосващи държавата? Един бивш транспортен министър уби детето си с шейна подарена от притежател на такава фирма. Както и да е моята почти мина. На 58 съм ще изкарам още някоя година, но вместо да имаме чист жп транспорт ние го съсипахме.

32

Анонимен

преди 3 години

До ЖепеецаНикой не отрича, че от БДЖ много се краде - от електротехника до генералния директор.

31

стратегия та дрънка

преди 3 години

Забравих да кажа ,че му оставя освен евраците и втори том на Винету !

30

House M.D.

преди 3 години

Другарят Сарийски мечтае за уравниловка.

29

Жепееца

преди 3 години

За жалост съм електротехник и нямам досег до нафта. А нафтата с която ви лъжат, че се краде е от разтоваренинвече цистерни на които слагат тенекета от сирене и под наклон изтича. Така овцете се настройват един срещу друг и не виждат откраднатите милиарди

28

Анонимен

преди 3 години

До ЖепеецаНормален процес - едни професии умират, други се появяват.Имам познати електротехници, добре платени.

27

Богомил

преди 3 години

Какво и казал народът:"Който не работи, не трябва да яде". Та нали комунистическата уравниловка ни доведе до тук. А в момента махалото се е отклонило в противоположната посока повече от приемливото, защото просто е започнало движението си от много по-голяма височина/отклонение от нормалноста/, благодарение на "диктатурата на пролетариата". Неравенство винаги ще има, въпросът е какво да правим с неприлично богатите и с безотговорно мързеливите, по начин който да не намалява стимула за работа.

26

2луп

преди 3 години

Искам и аз пълни шкафове с евра, но е трябвало да прочета само една книга. Сега не става

25

Анонимен

преди 3 години

До Жепеецанафта имаш ли за продаване?

24

стратегия та дрънка

преди 3 години

Само да докопам шкафчето с кюлчетата оставям му евраците и веднага изравнявам доходите.....

23

Анонимен

преди 3 години

Да бе, ще изравняваме доходи, нов комунизъм ще строим...Нали за това искахте демокрация? Всеки колкото може. Сега като не могат - да не бяха скачали срещу режима. То не може и агнето цяло и вълка да е сит...

22

Жепееца

преди 3 години

Никой не иска комунизма, а достойни доходи. На пишещият по долу, които казва, че заварчик е платена професия.Аз се изучих преди доста години в бившото ПЖИ. Завърших електротехника там. Хванах се на работа със задължителен договор тогава в БДЖ. Бяхме високоплатени специалисти. Доходите ни бяха равни на военните. Сега, ако не съм пред пенсионна възраст ще се мах а на момента от тук. Заплатите са ни минимални, а условията на труд ужасни. Това е една от загиващите професии, защото е неглижирана.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен АлкохоликЕ, ти си голям тарикат.Искаш да си седиш на село и да смучиш евтина домашна парцуца, пък да ти плащат софийска заплата.Даже при бай Тошо хубавите техникуми и гимназии бяха в окръжните градове и селянчетата пътуваха всеки ден или взимаха общежитие.

20

леля Мара чистачката

преди 3 години

Значи като дойде светлия комунизъм, ще взимам колкото другаря президент Радев.Урааааа!!!Да живее комунизма и всичките БКПта по всички земни кълбета.

19

Богомил

преди 3 години

До пияница мистикХахахааха. О думимите ти не личи да си мистик, но пък ужасно лъжат на долнопробен алкохол. Хехехехе.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен АлкохоликТочно в София бях студент. С един родител.Верно е, тогава общежитието и студентските столове бяха доста по-социални от сега.Компютър си купих доста след това.

17

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Приятел дълбоката провинция е тотално унищожена. Какви профилирани гимназии, като там учениците от 1 до 12 клас са в 2 стаи. Разходи се по крайните места на Северна България и ще разбереш. Никой не плаща за стажант, а варианта да вземаш добри пари лятото на морето е примамлив за младите. Хората бягат в София и се хващат на каквато дойде работа само да преживяват