29

Анонимен

преди 3 години

ПраСителство на герп, братчет!

28

Анонимен

преди 3 години

...най-голямо увеличение спрямо същия период на 2019 г. е отчетено в секторите Необработени (сурови) материали, негодни за консумация (изкл. горивата) (60.7%) и Мазнини, масла и восъци от животински и растителен произход (30.0%)...Най точното описание на българската high tech индустрия!Гледайте Киро Брейка в тубата, за да проумеете!

27

гост

преди 3 години

И това се е случило вчера, а не през изминалите няколко месеца ? Що за новина.

26

Демократ

преди 3 години

Няма значение дали ЕС ще се разпадне или ще се запази, дали ще сме с Русия или с ЕС, дали ще управляват БСП, ГЕРБ или който и да е, важното е да има демокрация, демократични закони и пазарна капиталистическа икономика, и тогава всичко ще бъде отлично за тези които имат пари. Демокрацията е най-добрата система, само простите и некадърните са бедни при демокрацията.

25

Патриот

преди 3 години

Ей сега тиквата ще излезне и каже как просперираме и БВП-то расте и заплатите и доходиде и всичко,първенци сме !ГЕРБ-ОСТАВКА -СЪД-ЗАТВОР

24

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен....... Той ББ върна България 100 години назад, та една криза...... С подобна елементарна пропаганда едва ли ще повлияеш и на най-тъмночервените бордюри. Факт е, че при Борисов България има най-висок БВП, най-високи заплати и най-голям износ.

23

До29

преди 3 години

Миналото на тия хора не е съмнителноа е за прокурор всеки знае как е започнал премиера с кражби на коли после застраховане с бухалки дроги контрабанда и до днес

22

Анонимен

преди 3 години

Оххх на бати каква криза се задава, ще ви се завие свят само да знаете...

21

Демократ

преди 3 години

Демокрацията е най-добрата система, но комунистите и пречат да се развива, затова комунистите трябва да измрът и тогава демокрацията ще се развие и ще можем да забогатяваме като истински капиталисти а пролетариата ще ни бачкат за да умножаваме богатствата си.

20

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще управлява още 10 години, докато му омръзне. После сам ще се оттегли. До тогава за комyниcтите ще има само въглероден диоксид.

19

Капиталист

преди 3 години

Нормално е при капитализма периодично на няколко години да има кризи и хората да остават без работа, да губят домовете си и парите си. Капитализма е най-добрата система защото при капитализма и демокрацията всеки може да забогатее, а както знаем богатите кризата не ги засяга, само простите и некадърните които ги е мързяло да положат усилия да забогатеят са засегнати от кризите на капитализма.

18

Анонимен

преди 3 години

На батко играчките - ще бъдете пожертвани всички, докато гребете от мазното.

17

Елемаг

преди 3 години

22 той от първия си мандат няма мнозинство.Втория си направи благодарение на Бялата Златка,сега ВОЛЯ и остатъците и приключващи патриоти.Ще се гледа сеир било то след предсрочни или нормални...*** няма да ме учуди ДПС да им пристанат.Задкулисно заедно играят игри.

16

Анонимен

преди 3 години

Бързият крах на либералния демократичен глобален ред травмира много от бившите му жители, оставяйки ги политически бездомници, залитащи през сегашния разрушен пейзаж в състояние на объркана скръб и надежда, че по някакъв начин старата реалност може да бъде възстановена. Както удавник се хваща за сламка, така сега се правят опити за запазване на статуквото с всяване на страх от вируси, въвеждане на изънредни мерки принуждаване на населението да носи намордници.

15

Анонимен

преди 3 години

Само се чудя, що се пенявитe, като следващите избори, когато и да са те, пак Бойко ще ги спечели? Нали така? Да!

14

Анонимен

преди 3 години

Па стАни работодател и почвай да давиш общаците с пари!

13

Анонимен

преди 3 години

всичко е "наред" за да има внос,трябва да има потребление, а за да има потребление ,трябва хората да имат пари за да имат пари,трябва работодателите да им ги дават ,а не да ги крадат от тях

12

Анонимен

преди 3 години

За тъпaцитe ще е криза, за играчите - още пачки! Винаги е било така, чаткате ли cкoтoве?

11

Анонимен

преди 3 години

благодарете на недоразумението гербераст Мухобойко

10

Анонимен

преди 3 години

Заслужавате Бабикян да ви управлява. Ама тогава и по контейнерите нема да има нищо.