49

Къци вапцаров

преди 3 години

Ние от кризата не сме излизале.Така викаше и пра пра баба ми

48

Безоборотен търговец

преди 3 години

Не е вярно!Търговията с грантове от ЕС в никакъв случай не се е намалила, напротив увеличила се е!За какво мислите не се подава оставка - нали това ще е за последно!Като стане ред да се връща нещо кредити може и неправомерни грантове - тогава ще има оставка, след като всичко е изхарчено или има нов собственик!

47

Анонимен

преди 3 години

а докато стигнат 15км на пътя, трябва да се връщат да ремонтират 1вия километър :D сладка работа цял живот държавни пари и то по-много

46

Гоуем Праз

преди 3 години

Важното е, че строим все повече пътища! Без значение е, че по тези пътища няма да се развива търговска дейност. Важното е, че Шайката ще си напълни джоба със завишените цени за строителство, а по пътищата ще фучат със спортните коли техните дечица и любовници. Апък на народа ще му вдигат данъци и намалят социални услуги, за да изплаща тези безполезно големи и скъпи пътища

45

Анонимен

преди 3 години

хаха какви 10% бе, това е герберска статистика, всичко е в задънена улица, благодарение на "адекватните" кризисни мерки на ГерП, знам че сме бедна държава, ама поне тиквата да не се тупа в гърдите, че сме супер, дразнещо е!

44

Анонимен

преди 3 години

затова пък износа на циигани се е увеличил двойно! но ЕС ни ги връща с черен печат, те ходят и си сменят имената от Али Али, стават Асен Асенов и пак у чужбината ...

43

до 51

преди 3 години

Ей, къде са пълни заведенията бе, оборотите са с 50% надолу, а това че ханъмата ти неще да ти готви си е твой проблем.

42

Анонимен

преди 3 години

Това е добра новиня!ХАК ВИИИИ!

41

Анонимен

преди 3 години

54 Внасяме стока, влиза в склад, договор за продажба, изнася за 3та страна. Най-често това го правят с някой турски стоки. А ние изнасяме дървесина и интересното бели лабораторни мишки за Италия.

40

така е

преди 3 години

Когато чакаме Винету да ни ръководи; калинки да изпълняват нарежданията Му; и не на последно място - когато шофьори,химици,икономисти,библиотекари - всички като депутати в НС с дипломи за висше образование, а дори не знаят къде е университета в който са "учили" - коват законите...резултатът е един....*** и беден , изтормозен и безперспективен, чалгарски народ.

39

Анонимен

преди 3 години

И какво изнисаме, че ми е много интересно ?

38

Ахмед

преди 3 години

Заведенията са пълни, а жените тотално ги мързи да приготвят нещо вкъщи. Значи криза в БГ няма.

37

Ясъмкон

преди 3 години

От статията става ясно че ще има криза по време на кризата, в която изпаднахме докато беше криза. Демек криза на 3та степен. Не вафли ами скоро трябва да слагат името и на основните храни. Хляб "криза" без брашно, олио "криза" на водна основа от чешмата, ориз "криза" с добавен ориз щото другото е камъни, кисело мляко "криза" без мляко само кисело. Ей хубави години идват!

36

Анонимен

преди 3 години

5 дена ми мотаха стока на митницата. Накрая ми я връчиха с един смачкан кашон. Като искат да помогнат поне да не пречат, оядени тунеядци.

35

Анонимен

преди 3 години

Откакто махнаха Боби Михайлов, държавата тръгна надолу

34

Долу борисовОставка

преди 3 години

Нищо, баце ще ви изтегли заем от 2 млрд. Нема да се пуашите!

33

Анонимен

преди 3 години

До 43Дали са няколко или е един, сменящ никове :) каталясъл е

32

Анонимен

преди 3 години

Кризата си има име - казва се Бойко Методиев Борисов

31

Пpaсeтата си легнаха

преди 3 години

Тpoлoвете на ГPOБ дадоха фира вече че цял ден голям зор видяха.

30

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, тиквата ще излезе утре и ще каже, че всички ни дават за пример.