38

Курнелия-съмнителна

преди 3 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

37

Анонимен

преди 3 години

Нямат бъдеще с.***

36

Партиен член

преди 3 години

Погледнал се Алия - ПАК В ТИЯ !!! НИЩО НОВО !!!

35

Анонимен

преди 3 години

80 000 glavi chlenska masa, ama niamat marki na ushite...znachi chisloto na chlenovete na tasi ujkim silna bsp bkp partia mnogo pati po-malko...realno sa moje bi 25 000 dushi, a ostanaloto e balastra kakto elena ioncheva, ujkim chlenka v niakolko partiini clubove...fakenews bsp na maximum...

34

анонимен

преди 3 години

Само питам:Нинова знае ли чужди езици?

33

Време за промяна

преди 3 години

БСП е партията, която със сигурност ще участва в съставянето на следващото правителство. В ръководството на БСП има много млади хора. Нека им дадем шанс да покажат какво могат.А ГЕРБ вече ги видяхме. За три мандата докараха България до най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС. Изоставаме и от предпоследните. Стига му толкова на Бойко.

32

ognyanz

преди 3 години

До Бай Хуауей(о): пекулациите ти са много плоски за да ти повярва някой. Пределно ясно е, че БСП за техните партийни избори няма как да купят машини - не могат да си го позволят с парите, с които разполагат. Но за парламентарните избори мащини отдавна трябваше да има. Три години ЦИК си прави оглушки и накрая председателката (от квотат ана ГЕРБ) си подаде оставка.

31

Бай Хуауей(о)

преди 3 години

Като няма машинно гласуване, изборите няма как да не са манипулирани - това твърдят от БСП. А сега техните избори изведнъж се оказаха модел за подражание!?! Иначе казано - АКО ПЕЧЕЛИ БСП, ИЗБОРИТЕ СА ЧЕСТНИ. Но само ако спечели! Който и друг и да спечели, са НЕДЕМОКРАТИЧНИ! Изборът на КН ще катализира над очакванията затихващата функция на БСП като рупор на лявото политическо пространство. Електорално, идейно и политически партията се движи уверено към точката на вечния покой.

30

Анонимен

преди 3 години

Изхвърляйте Гергов с шут към господаря му БМБ

29

Анонимен

преди 3 години

Кака *** може да го вдигне.....рейтинга на Партията!Опитна и е палавница!

28

БЕЗперспективно

преди 3 години

БЕЗидейноЕлектората изчезва, поради старост.

27

БСП Е ПАРТИЯ

преди 3 години

СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ....!

26

Анонимен

преди 3 години

Еееех, какичко каква си грейчана с тези очилца и бела блузка...А как си я напълнила блузката, чак ще прелее...Как да не му се иска на човек да щипне по... хълмчетата.

25

Анонимен

преди 3 години

БСП е приключен политически проект по отношение на управлението в България

24

Реалист

преди 3 години

На умряло куче нож да вадиш, това е ситуацията в БСП. Жалко, БСП е единствената партия, която можеше да бие ГЕРБ с 1% и да състави правителство. Останалите "Дай България", гологлавия измамник, псевдо патриот *** отите и останалата шайка, колкото и да им надуват измислените рейтинги реално няма да имат шанс да бият ГЕРБ. С преизбирането на Корнелия, Бойко се бетонира във властта. Лека нощ деца, като се наспите след 30 години може и да се е променила България.

23

Ким Филби

преди 3 години

Бъдещето с г-жа Лъжа може да е само едно - БЕЗСЛАВНО.

22

Анонимен

преди 3 години

В БСП има свестни , но милионерите като Нинова не са малко - обиграни тарикати, кресливи, но на дела - слаби. Нулева мисъл за трудовите хора!

21

BBC

преди 3 години

БСП си вкара автогол с избора на Корни! Тя е добре огледана и оформена мишена - Техноимпекс, изгонен от Станишев зам. министър, СДС активист . Ако още малко се разрови ще излязат и други "новинки"! Всъщност те се знаят, но нали трябва да има още доказателствен материал ... Сега ще има война в БСП, досега беше само лека "другарска" престрелка!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Корни е фурия!Искам я!По кожени прашки.

19

Анонимен

преди 3 години

По-задълбоченото равнище е по-ниско равнище.