84

Не знам какъв е

преди 3 години

Аламанов,не може да говори гладко(а е комуникационен консултант).В мозъчетому цари хаос относно субординация и командни вериги.Той вижда императори и императорчета,като явно визира организационните структури на държавата.Вероятно според него те трябва да отпаднат и всеки държавен служител сам давзема решения,несъгласувани с политиката на централната власт.Отдавна не бяхчувал по-мегатъпо изявление,което да промотира анархия.Човекът че е глупав няма лошо,но защо го канят да се излага по ТВ?

83

Emigrant

преди 3 години

Довечера ще има митинг шествие в София,Пловдив,Стара загора и още няколко града под наслов ИМПИЙЧМЪНТ за руския ибрик,но както виждате в свободнатапреса,по точно тук в този портал ни вопъл,ни стон?!Хайде сега да ми обяснят кой ви пречи да информирате хората?Бойко Борисов ли е причината да прикривате митинг против Фигуранта,а после да клепате правителството на Борисов,че ви налагало цензура??Прикачвате собствените си кирливи ризи на комшиите си,а после плюете по тях!!

82

онова нещо като нищо

преди 3 години

Онуй нещо, като голямо нищо, наричащо себе си президент е основният подстрекател на протестите. Успя да разедини нацията, да настрои хората един срещу друг и това разделение ще отиде далеч във времето и трудно ще се отървем от него. То ще пречи на по-нататъшното развиние на страната. Няма значение кой ще е на власт. Но нали е без-мо-зъ-чен, няма с какво да го разбере. Или пък господарите му искат това от него и му плащат добре.

81

Анонимен

преди 3 години

Любене,да,не са гладни.Те не протестират за хляб,а за морал.Май нещо не си разбрал или така ти изнася.А между другото,с какво си изкарваш хляба в момента?Надявам се не с гъ..ли..зане.

80

Само водни оръдия...

преди 3 години

..за мързеливците ,наркоманите, далавераджийте и гнусния арменец от улицата пред НС!ОСТАНАЛОТА СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!!!!!!ОСИГУРЕТЕ ВОДНА БАНЯ НА ПРОСТИТУИРАЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ!ЗАЩИТЕТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ОТ ЧЕРВЕНАТА ДИКТАТУРА НА РАДЕВ!/..избори през март/

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83Ти кажи! Нали казваш, че има престъпление! Давай!

78

Анонимен

преди 3 години

82 оти пишеш.такива глупостите? Унуй както го наричаш е президентът на България. Най -добрият президент който е имала България.

77

Мила

преди 3 години

Много точно! Най-сетне на някой му е ясно какво е естеството на протеста!За разлика от всички други протести, където противопоставянето беше на сини/червени, сега обществото е узряло достатъчно за да разбере, че само цветовата окраска не е достатъчна и за просперитета на България са нужни честни и достойни хора, вместо крадливи и лъжливи.

76

Анонимен

преди 3 години

"Ало Ваньо..."........И какво престъпление е извършено според изтеклите записи?"Има една книжка, казва се Наказателен кодекс, отваряш, плюнчиш дебелите селски пръстчета, отгръщаш и се опитваш да четеш. Повярвай ми, на доста страници ще откриеш какъв е проблемът!

75

Анонимен

преди 3 години

Онуй запеченото, дето напоследък едва си отваря устата да говори от Президентството освен "мутри вън" нищо не казва какво иска? Служебно правителство вече прави и ГЕРБ ги спечели. Пак ли? Или избори до дупка, докато Курнеля ги спечели?

74

бай Пешо

преди 3 години

Аз досега не съм чул нито един от протестантите на площада да каже какво аджеба иска!! Разбрахме вече какво не искат, всеки божи ден чакаме да кажат какво искат. Една лелка по време на "великото въстание" хвърляше камъни и я питаха защо - вика "за по-добър живот". Надявам се животът след хвърлянето на камъни да е станал по-добър!

73

До 67

преди 3 години

КОРУПЦИЯ ИМА НАВСЯКЪДЕ. КАКТО В ШВЕЦИЯ, ТАКА И В РУСИЯ. САМО ДВА МЕСЕЦА СЛЕД ВЛИЗАНЕТО ВЪВ ВЛАСТТА - ВСИЧКИ УЖ ЧЕСТНИ СЕ КОРУМПИРАТ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТИ. СЪС СИГУРНОСТ И ОТРОВНОТО ТРИО, И ВСИЧКИ БЕДНИ ХОРИЦА НА " ПРОТЕСТА".

72

НаркоманЕ са тиЕ!

преди 3 години

Само шестаци. БожкоФ накъдето ги натири, натам отиват. Иначе се удивлявам колко *** и изпаднал народ сме, да вярват, че е един лъжлив адвокат и крадлив арменец ще ни оправят.

71

мхм

преди 3 години

да дойде на протестите да не му бия канчето и да не ходи на домус тв

70

70

преди 3 години

КАТО ЦЯЛО ВСИЧКИ СМЕ ГОТИНИ НО ПО ЕДИНИЧНО МИЕМ ТОАЛЕТНИТЕ НА БОГАТА ЕВРОПА И СМЕ НА ПРОТЕСТИ ! НО ТРЯБВА ДА ИЗВЪРВИМ ПЪТЯ СИ ТРЪНЛИВ ЗА ДА СЕ НАРЕДИМ ДО БОГАТИТЕ !НО С ТАКИВА *** И СЕЛЯНИ НЯМАМЕ ШАНС !УСПЕХ ПРОТЕСТЪРИ ГЛУПАВИ!

69

Анонимен

преди 3 години

Тези "хора" много малко дават за претенциите които предявяват, а идеите им за "нормална" държава се свежда до това - да се вземе от другите /"мутрите"/ и да се даде на "народа", който по собствената им дефиниция са самите Те.Вижте как говори Фигуранта - "мойто чекмедже е празно" !Апропо, някой попита ли го какво е постигнал в живота, освен една кариера платена с данъците на Народа, а зад нея само Разруха - както в семейството, така и професионално, а сега и като висш държавен глава !Легенда:

68

Анонимен

преди 3 години

До 46Приятелю, безработицата не е 35%, а 100% :))))))))))))))))))...............Ако съдиш за наетите *** след като приключите безславно псевдо-протести.

67

Анонимен

преди 3 години

Хората на площада са ***, дето нищо не са.оостигнали през живота си!!!!

66

ПОСЛЕДИЦИ

преди 3 години

ако разчитатате на някой чичо или тетка, че ще влезе в следващотото правителство поне като зам или шеф на Агенция и ще ви назначи, ЗНАЧИ ИСКАТЕ ПОВТОРЕНИЕ НА ТОВА СРЕЩУ КОЕТО ПИСКАТЕ, само че Вие да сте на чучура, ИЗДИГНАТО КАТО НАМЕРЕНИЕ това вече е теза, за която да се бориш

65

Майна

преди 3 години

СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ РУСКИ МУТРИ - ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!