32

Марга Рит

преди 3 години

Тази година инициативата е да се подари книга на училищната библиотека или класа. Така децата , в чиито домове няма ни една, ще имат шанс да четат. И не ги мислете толкова учителите...Те работят , за да можете да пишете вие постове срещу тях. И вас учител ви е учил да пишете.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "как все намирате начин да вкарате короната във всяка новина" да

30

Анонимен

преди 3 години

като е толкова хубаво защо никой не иска да с9тава учителцветята не са подмазване ,а уважение за положения труд ,който е несъизмерим с това ,което получават учителитеи трето като измрът старците кой ще ви учи децатаи най-лошия учител е допринесъл с нещо за израстването на децататака ,че кажете на 15 септември едно БЛАГОДАРЯс цвете

29

ууу

преди 3 години

Едно време цветя не подарявахме, не се подмазвахме, станахме хора.

28

Да бе да

преди 3 години

20 лева е кутия половин килограм Lindor. Коя ще е тая жена дето да предпочете увехнали рози пред тия бонбони???

27

С какво

преди 3 години

учителките заслужават цвете??? С това че нарочно на нищо не учат децата за да им преподават частни уроци ? С това че образователната система е в окаяно състояние а те винаги протестират само за по-високи заплати ли? С това че много от тях са некадърни? С това че много от тях пишат високи оценки на който им е симпатичен а не на който заслужава? Ай стига глупости.

26

Анонимен

преди 3 години

Абе как все намирате начин да вкрате короната във всяка новина.какъв маникюр е модерен през коронакризата, тенденции при прическите в корона кризата, как да прави секс при коронакризата.Вие сте ****!Това не е коронакриза а параноя, гараничеща с терор.Една лъжа, повторена 1000 пъти става истина.

25

един

преди 3 години

Всяка година на 15-ти септември едно и също-колко струвал първия и не само първия учебен ден. Ами който иска отрочето му да учи -ще се бърка.Ако няма пари или не му се дават-да го праща да пасе патките.

24

Цветарски бизнес

преди 3 години

Ден година храни!14 Февруари, 8 март и 15 Септември.

23

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

Според някои цветари ЦВЕТКА БИЛА ГЕРБЕР БЕЗ ПОЛИФКА !НЕ Я ПОЛИВАТ НАЧИ !МИ У ГАШТИТЕ !ПО ТОЧНО ПОД ГАШТИТЕ !МНО УБАФ ДЕН ЗА ГЕРБ !

22

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

За 15 септември:.......БОРИСОФ ТРЪГВА НА УЧИЛИШТЕ !

21

Анонимен

преди 3 години

Никакви букети и никакви цветя. Това е простотия. Парите за букети в нашето училище даваме за дървета, които засаждаме в необлагородени квартали и райони.

20

Сметалото

преди 3 години

Не, че ми дреме кой какво подарявал, ама дайте да не я караме първосигнално. В Русе, само по една от централните улици има 10 цветарници. При 3000 лв. среден оборот на месец имаме 600 лв приход в държавата. Ама то има и наем - около 500 лева. Ето още 10% приход. Ама имаме още и заплати, осигуровки, плащане на тротоарно право, ток, вода - все неща върху които се плащат данъци. Затворете ги бре, дреме ми. Ама пари за пенсии, заплати на учители, полиция, лекари и военни - нанай!

19

??

преди 3 години

Цветя за учителите - носете им ги на гробищата.Сега като тръгнат децата на у-ще и със средна възраст 55г учителите са Бай бай....

18

Ж

преди 3 години

То това с цветята е само на Балканите! Никъде другаде не получават цветя за началото и края на учебната година!

17

??

преди 3 години

Ще проверяват ли децата с термометър на входа и ще си дезинфекцират ли ръцете и обувките или ще е пълна анархия? Готови ли са училищата?

16

Анонимен

преди 3 години

Който къса живо цветето към гроба го повеждаНо добро не вижда същокойто стихове нареждаА картина акварелнаили маслен дубликатмогат да зарадват самодив козел или приматДруго си е мусакатаза обяд,а сутрин кекси вечерята да свършисъс ракия и със секс

15

Анонимен

преди 3 години

И за какво да им подарявам е на даскалите цветя? Затуй, че учениците завършват все по неграмотни? Или затуй, че на повечето от тях им хареса да си стоят вкъщи, да си клатят краката и да получават заплати и сега искат да продължат да разиграват театъра наречен дистанционно обучение

14

Анонимен

преди 3 години

Аз съм купила разкошен букет на нашата класна защото е невероятен човек и целия клас я обичаме!

13

Анонимен

преди 3 години

Мусакатааа,мусаката и бутилката са важни-удри Кондьо!