52

Анонимен

преди 3 години

До Иванмного си е добро правителството и не само ще си доизкара мандата, ами ще получи и нов!

51

Иван

преди 3 години

Не е нормално правителство на онова нещо от банкя да изкара цял мандат - не е било, няма и да го бъде. Просто напомням на томата, който явно бързо забравя...

50

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 52Колега ти добър ли си в работата която работиш или си от 80 те процента пълни некадърници които обаче дори и не подозират че са такива.Ако си от тях и ти си за изритване защото нанасяш вреди във фирмата в която работиш.

49

Анонимен

преди 3 години

Какво правят движение България на Гражданите, което ти предаде, политически номад такъв? Намерил се кой да ни обеснява политика, една слугиня.

48

Чебурашка

преди 3 години

До българин..... Българина се пробужда!...... Аз не разбирам пробуждането да означава вместо Борисов на власт да бъде фигуранта Радев, юкорнирия Нинова, Слави Трифонов, Мая Манолова, Румен Петков, Ренета Инджова, Лупи, Костя Копейкин или някоя от олигавените от жажда за власт стари муцуни.

47

Анонимен

преди 3 години

На редовните избори всичко ще стане ясно,щастливо същество.

46

гост

преди 3 години

До Анонимен 49Къде виждаш преврат в това да разкараш вредни хора и престъпници от места където нанасят вреди на всички заради собствено благополучие. Ако не си платен драскач, тогава явно си от престъпниците и вредителите. Герб е преимениван клан на БКП - тия вън.

45

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименнещастно същество,във всички демократични държави правителства си отиват заради елементарни скандали и под натиска на обществото!!!!!ВЪВ ВСИЧКИ,С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА МУТРЯСАЛИТЕ ДИКТАТОРСКИ ФОСИЛИ!!!!!!Самата твоя любима Тиква го демонстрира на два пъти преди години,забравил ли си?Но тогава беше сигурен че пак ще е 1,обаче сега знае,че директно ще се оттече в канала и за това тоя път проявява магарешки инат.НО НЯМА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ!!!!каквито и лозунги да блъскате.

44

Анонимен

преди 3 години

Не се ли примирихте,че предсрочни избори няма да има.По този начин чрез преврат не се сваля правителство.За тази цел има редовни избори през 4 години.Тогава ясно ще се покаже колко сме изключително доволните от това управление(многократно надминали всичките ни очквания) и колко са тези които са недоволни.Когато си недоволен трябва да е в сравнителен анализ спрямо други управляващи а не сравнено със съвършенството което си представяте.В същото време повечето от вас са на изключително ниско ниво.

43

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименвиж сега,уважаеми:-Исканията са за оставка на КАБИНЕТА бориссофф и гладния прокуратор,НЕ на Парламента!Явно познаваш Коституцията,но май ти е убягнал текста,в който се казва,че при извънредно положение,каквото определено ще настъпи след оставката на Хунтата,дейността на Парламента може да бъде продължена!така че бюджет може да бъде приет..А следващото НС дали ще направи някакви промени,е въпрос на последствия.Така че НИЩО АПОКАЛИПТИЧНО няма в изхвърлянето на тиквохунтата от М

42

българин

преди 3 години

До 37 Ама не може да сте толкова *** бре! Че да гласувате за този диктатор с години! Нещата се променят вече! И този филм с вечното печелене на ГРОБ СВЪРШВА! Българина се пробужда! Болните от Бойкофилизъм намаляват с всеки ден! ОСТАВКА!-:)

41

Анонимен

преди 3 години

За разлика от умните протестъри, които са бивш министър на правосъдието, адвокат и сие, тоя човек е прочел закона и просто ви обяснява, че в края на годината, ако няма НС всичко отиват по дяволите, защото държавният бюджет се гласува от НС за да може да се изпълни! Ако това не се случи сме в ситуация на болници и лекари без заплати и финансиране, без пари за училищата, пожарната, полицията и армията! И то в ковид усложняваща се международна обстановка, а Турция и Гърция с техния проблем?

40

Анонимен

преди 3 години

Така е. Голям е риска за държавата.Освен това два пъти изпълнихте нечие желание и подадохте оставка.Стига им толкова. Изборите са само след няколко месеца.Ще чакат !И аз съм от народа.

39

селянин

преди 3 години

До гледна точка - Ще искат пак оставка докато организират избори с преносими картонени кутий и спечелят на 100 процента.

38

777

преди 3 години

Моля, това същество наречено Тома Биков, да се осъзнае. Не знае на кой свят се намира и какво представлява, човек сменил няколко партии и накрая станал депутат, хрантутник на който ние му плащаме заплатата. Моля, такъв нагъл тип не е редно да говори за българските граждани. Моля помогнете му да спре да говори глупости и му наложете забрана на изявите му. Няма друг такъв ***, като него.

37

Анонимен

преди 3 години

38 ми ти от къде знаеш какво следва? да не пиеш хапчета за познаване? ако пак мутрите спечелят изборите най- добре всички нормални хора да се изнасяме и тая държава да бъде оставена на великите мутри да си работят сами и да си плащат заплатите, докато не бъде завладяна от други държави защото такова подобие на държава няма как да съществува дълго

36

Мерките

преди 3 години

60:40 стигат само до обръчите от фирми, а не до когото трябва. Освен това никога не съм бил от БСП, нито ги подкрепям.

35

Анонимен

преди 3 години

Не е лесно баща ти да е бик!

34

ПроСоТо

преди 3 години

До гледна точкаи като "отново идва герп" ЩО СА ДЪРПАТ И ИНАТЯТ и НЕ ЩАТ ДА ЧУЯТ за предсрочни избори?..ЗАЩО?Нали сте твърдо убедени,че гробарите пак ще са "1"?....само си губите времето с тия претъпи мантри!..Духът отдавна изскочи от бутилката и дивотийни щуротии като вашите КЛИШЕТА просто не минават!лошото е,че губите и нашето време..защото Краят е ПРЕДИЗВЕСТЕН!.."Надежда всяка оставете!"..

33

Анонимен

преди 3 години

БСПарите тук твъдят че се пръскат безразборно пари! Т.е да разбираме, че сте против мерките за справяне с безработицата като 40:60! Подпомагането на отделни браншове, увеличението на заплати в здравеопазването, програми за образование и др? Ако сте против поне го кажете директно в лицето на хората!