72

Оставката крие

преди 3 години

Рискове ,само за вашият джоб.И за вашата свобода, за нас не крие никакви рискове.

71

1

преди 3 години

До НИКАКВИ ОСТАВКИ,твоята любима тиква,от кои хибриди е,като още на 18г.се врича,във вярност на партията бкп,и става най-младия комунист,също като митко палаузов,който е бил най-младия партизанин.

70

НИКАКВИ ОСТАВКИ

преди 3 години

В НАЙ ТЕЖКИТЕ ВРЕМЕНА НЕ ИСКАМЕ ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ ДА НИ СПРЕТНАТ ОТНОВО ЧЕРВЕН ГЛАДОМОР ОТ 1995Г/1997Г- НЕ ТРЯБВА ДА ГО ДОПУСКАМЕ- ХОРА БДЕТЕ!

69

ББ

преди 3 години

"Борисов не е диктатор.Той е карикатура на диктатор....." 2012..цитирам те дословно,та какъв катарзис бе??...правиш сви.ки на карикатури...я виж харалан да ти препоръча някои психиатър...и ти си ми народен представител...уволява те работодателя ти,Народа ни те уволнява....и ще ви съдим справедливо...този път ще носите наказателна отговорност за престъпленията си...ако не децата ви...внуците ви...нашите ги ограбвате от алчност и липса на елементарен морал...Оставка!!!...Уволнени сте!!!

68

Миро

преди 3 години

Биков, едно е да разбираш от крадене и фалшифициране, друго е да разбираш от икономика

67

Тим

преди 3 години

Лелеее.. А по-скромно де!Биков, Мутрата ли е единственият експерт в икономиката? До там ли я докарахме!

66

Der alte Spinner

преди 3 години

за 66. Говориш за милиардите... Докато Боко хвърчи със джипа от един край на родината до другия, другите правителства изработиха планове и концепции, за това кой отрасъл на икономиката е приоритетен, при какви условия ще се разпределят парите, как ще се контролира усвояването и всички други детайли. При нас екскурзиантът има други планове: да дойдат парите па ще видим! И тогава на парче: искаш пари за мост в селото, ето ти ги. Ама че в селото няма река, никой не го интерисува. Фрау фон дер Лайн?

65

Бедняк

преди 3 години

Не може да се каже, че при демокрацията всяко правителство непременно трябва да завърши мандата си. Всичко зависи от това, какво е направило за хората, но и с какво е навредило на България! Особено при вредите да се отчете личния принос на премиера! Така е г-н Биков, но ти си само едно незначително винтче в играта. Ама с големи претенции и аспирации. Ама вероятността да стигнеш върховете клони към минус безкрайност.

64

Баи

преди 3 години

Крие рискове за икономическата стабилност на - биков , и за портиер няма да го вземат

63

Анонимен

преди 3 години

Бойко, скрий го това лай но. Всяко появяване ти смъква един процент

62

пои

преди 3 години

Коя икономика,тази която е отдавна съсипана или говорите за 29 милиарда ,които чакате ,но уверявам Ви ,че тези пари няма да бъдат вкарани в икономиката,а някъде на по-предпочитано място.Бог да ни е на помощ.

61

Шефа

преди 3 години

Биков , Вие къде я виждате тая икономика на България , че и била застрашена!Щом и бизнеса възстана срещу Вас е време да си подвивате опашката и да хващате пътя! Между впрочем само Нинова говореше за изграждане на икономика с помоща на държавата и ЕС, Вие от ГЕРБ само ликвидирвате като СДС и ограбвахне!

60

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата опасност за икономиката е това правителство и онези послушни прокурори които са разпънали чадър над всички престъпници в страната.

59

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен-"Имай предвид,че касата на бсп е обрана"....Всъщност,касата им я изпразни Тиквата с олигофренската заигравка със субсидиите!!Но не това е важно!След като дай Боже Хунтата на Банкянската Тиква най-после си иде на мястото,а то е политическотобунище,в никакъв случай нещата НЯМА да зависят САМО от бсп така,както сега зависят САМО от щъкането на единствената гънка на банкянеца!!!!!!Нещата ще се променят коренно!..Нинова нито има мерак,нито ще успее да наложи някаква еднолична дикт

58

фори

преди 3 години

Тома БИКОВ,или БИКОВ Тома,някакви финансови рискове...или разлика почувства ли?Колкото по-вечеотлагате екзекуцията,толкова по-вече ще ви влиза във гаааза!Борисов също го знае,но това вече не го тооопли!Е,сега почувства ли разликата,отзад!Запя другата песен!

57

115

преди 3 години

До коментар 60Като гледаме кражби, и облагодетелстване на гербаджиите, вили за гости, апартаменгейт и прочее, как да харесаш престъпници, или си с капаци на очите и не виждаш?

56

Анонимен

преди 3 години

До 115нормално! като гледаме бесепунгелите как са се настървили от прегладняване, чак и фигуранта забрави каква функция изпълнява!

55

115

преди 3 години

Оставката крие риск от глад за Кравов и гЕрберите.

54

Чебурашка

преди 3 години

До ИванНе е нормално недоразумението от Дондуков 2 да вземе властта чрез преврат и да прави служебен кабинет. Няма да го бъде, така, че свиквай. Ако няма избори за ВНС редовните ще бъдат през март.

53

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоимай в предвид, че касата на бсп е обрана, вероятно от нинова, и първата им задача ще е да я напълнят на всяка цена! така че ще има основна промяна на приетия бюджет, като вероятно ще се спрат всички плащания и фондове! вероятно ще вземат и няколко милиарда заем за "текущи плащания", тоест да си платят на съответните "избиратели"!