9

Анонимен

преди 3 години

Вируса се побеждава с ваксина и с нищо друго. Вируса е икономическо оръжие на Китай за надмощие над останалия свят.Дали това оръжие щеше да бъде пуснато ако САЩ не бяха наложили санкции над Китай?

8

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането с ваксината "Спутник В" многократно намалява риска от разпространението на инфекцията. "Спутник В" дава свободата на бабите и дядовците спокойно да общуват и да прегръщат любимите си внучета.

7

Ямболски цървул

преди 3 години

Хахаха аааааа.Голям извод!

6

x

преди 3 години

Ковид Измамата

5

Анонимен

преди 3 години

Не му вярвам. Значи за децата под 12 години няма опасност, така ли? Част от ехото. И до кога така ще ни обучават нас простосмъртните? Време е за световен протест!!! Като в Германия.

4

Василев

преди 3 години

Отговорно, означава деглобализация и недопускане на страним от Третия и Втория свят заедно с Китай, да не се индустриализират, защото после страните от Първия свят ще изгубят своите пазари ,суровини и работна сила!Вие в кои страни живете, на герберската крадлива държавна администрация и мафията!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Вирусът се побеждава като се купува и прилага руската ваксина "Спутник В".

2

Анонимен

преди 3 години

Това е целта на мерките... да се ограничава броя на заразените...Колкото повече са... толкова повече хора има вероятност да умрат... Особено хронично болни и възрастни.

1

Анонимен

преди 3 години

Какво значи да се живее отговорно шлемове, маски , ръкавици и от къщи на работа и после право дома ли??? Съжалявам, но това не е живот, това е съществуване.