49

Анонимен

преди 3 години

До ДаааДоста тъпо сравнение,но пък явно отговаря на интелекта ти.

48

епидемиолог

преди 3 години

1984

47

Анонимен

преди 3 години

Досега в България починалите да около един на 10000 население, а заразените са един на всеки 390 човека. При това заразените и починалите са концентрирани по огнища на заразяване, т.е. напълно е възможно да не познавате все още починал от вируса или заразен, както и че е доста вероятно, ако познавате един заразен, да познавате още няколко.

46

Анонимен

преди 3 години

18-та вълна ще има.. Измамата на века!

45

барон фонЗорлендупен

преди 3 години

Прав е бай Скендер- вирусът се побеждава , като се живее отговорно !И не само вирусът на ковид 19 , с когото ни проглушиха ушите ,а всеки един такъв !Само че ковид вируса е много удобен за всякакви мошеничества и спекулации , щото е представен за нов и още неизледван и му се приписват какви ли не страхотии .

44

Лекар ОТ БЛАГОЕВГРАД

преди 3 години

Всеки ден назначавам лечение на Ковид-пневмонии за в къщи, тъй като отделенията ни са пълни. И всичките ми пациенти досега са оздравяли безпроблемно. А за профилактика взимам Zn, Se, имунобронхопам, комбинация от биологични витамини А, С, Е и ехинацея, репей и шипка- комбинация от стандартизирани екстракти. И пациентите профилактирани по този начин нямат проблеми, а пневмониите - Аугментин, после Таваник и Азатрил.

43

Анонимен

преди 3 години

Само смъртта може да убеди ковидиoтите, че вируса е опасен,но тогава вече е късно.

42

Истината за Ковид19

преди 3 години

Има такъв вирус, изкуствено създаден. Истинската смъртност е много по-малка от винския грип да речем, статистика от свински грип 4 000 починали за един месец. Ясно е, че има световен натиск да се тръби за Ковид19 и най-верочтната цел е ваксинацията. Първоначално доброволна, а след това, след фалшиви проучвания и доводи - задължителна. А какво се цели с това аз не знам.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Аз там работя.

40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩото на тебе си стиска ,нали?

39

Анонимен

преди 3 години

Аз познавам доста болни от КОВИД.Някой иска ли да се запознае с все още живите? Да занесе цветя на гробовете на починалите?Заповядайте в Пирогов като доброволци.Не ви стиска, нали? Това е, защото сте мизерни драскачи, които за нищо не стават.

38

Анонимен

преди 3 години

До до ДаааМангърчето каза всички да се разболяваме, за да утрепем вируса!Пък и маските струват пари! Ние спестяваме. То така са и тези, които казват, че не трябва да се пазим.Те са пациенти на Мангъров!

37

до Дааа

преди 3 години

Къде са тея болни? Познаваш ли такива?Тока не се вижда , но виждаме въздействието му, докато симптоми на ковид никой не проявява.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Млогу си прав! И язе така викъм и дъ знаеш дека нема да ни фане ништу оти Айшету *** кълне тоа вирус секи ден пъ и нощем куту и съ допикае и стане да оди пу нужда.Язе си мислех дека само язе съм умен и учен, ама глей - и тизе си така!Ама язе пишъ и с препинателни знакове оти сам и гръмотен!

35

Анонимен

преди 3 години

СЗО са корумпирани лъжци и некадърници, за да се справим с вируса трябва да ги изгоним от България и изобщо да не слушаме техните "препоръки"

34

До мазен

преди 3 години

Да, точно с това сме пословични, а не с простотията си! Хахаха! Добра ирония!

33

Дааа

преди 3 години

Къде е този електрически ток, бе! Цял живот се мъча да го видя и все не успявам! Обаче, когато бях малък, една леля пред блока ме посъветва да не бъркам с пирон в контакта и аз ей така, за всеки случай, оттогава изпълнявам заръката й.

32

мазен

преди 3 години

Ох, успокоих се. Добре, че българите сме пословични с отговорното си поведение.

31

Анонимен

преди 3 години

Ковид пациентите са много изгодни за лекарите които правят добри пари от тях. В 99,99% от случите не се налага да се лекуват, просто трябва пациента да лежи и да се следи за симптомите му, вируса отминава след няколко дни до една две седмици, а държавата плаща. Имаше и смъртни случаи на такива билни на които лекарите давали без нужда лекарства и антибиогици които разрушават имунната система.

30

Анонимен

преди 3 години

Очевидно е, че има някаква епидемия със смъртни случаи. А че всичко това дори не е близо до пандемия дори по чисто количествени параметри е още по-очевидно.