16

Анонимен

преди 3 години

ГОЛЯМА РАБОТА,ГЕРМАНИЯ ЩЕ ВНАСЯ СЕГА В БЪЛГАРИЯ,

15

Анонимен

преди 3 години

Мерцедес, Ауди и БМВ се произвеждат в Русия, а не се внасят. Дори се изнасят за цял свят, включително и България. За различните автопроизводители локализацията е межди 40 и 80%. Мисля, най - големия завод на Мерцедес в Европа беше някъде в подмосковието.

14

Анонимен

преди 3 години

На германистан свинско не му трябва, тамошните нагъват кашер и халал.

13

Анонимен

преди 3 години

Тези хора май ни мислят за глупави!

12

Анонимен

преди 3 години

Миналата година гЕРМАНИЯ унищожи българското животновъдство със същия синтетичен вирус!Както е писал колегата по този начин открадна милиарди в износ от България, за да си пробута по-нискокачественото синтетично свинско!Дано китайците спрат вноса на ВСИЧКО от гЕРМАНИЯ , троянския кон в Европа!!!

11

Анонимен

преди 3 години

"Германия е най-големият производител на свинско месо в Европа, а Китай е най-големият вносител на германско свинско, като доставките за миналата година възлизат на 1,2 милиарда евро."Я кой ний зел пазарите!

10

Тишо

преди 3 години

Няма да се изхвърли месото им.Големите вериги ще го пуснат тука на промоция и ще се изяде,като пилешкото със салмонела от Полша.

9

Анонимен

преди 3 години

Путин да им хакне 100%мита за вноса на скапаните мерседеси,аудита,бмв.....не е задължително продажниците да се возят на такива авто..

8

Анонимен

преди 3 години

Гермния забрани всичко от КНР заради коронавайрус.

7

деди

преди 3 години

Руснаците ще ги измъкнат още веднъж но този път няма да остане нищо за въстановяване парче отровена земя,това ги очаква

6

Анонимен

преди 3 години

Ние ще го хапнем.Може там инспекцияслед 5-6 месеца, след това да озвучиефира,но то ще е за пидигравка къмплебса ,че е премлял заразени колбаси.Може и на биреният фест да пробутатнякой тон,но като цяло- тук.Това щебетонира Жипин за още един мандат.Германците тровят с присъствието сицяла европа.Но мерцедеса прикривасоциалния детонатор.

5

Анонимен

преди 3 години

Германия- най-големия враг на България!Остръ кърджалийски срамотий ни управляват и продават всичко българско за да го заменят с германска синтетика!Германците са долни хора с малки свински очички и с малко достойнство, което беше занулено 44г.От тогава има една хамериканска колония, която сее зараза из цяла Европа по всевъзможни начини!Нищо хубаво не ни чака,докато не скъсаме всички отношения с нацитата и не ги изолираме от нормалните държави в Европа,които не бяха претопени и подменени!

4

Анонимен

преди 3 години

Къде остана оня прочут чистач на тоалетни в Германия който филасофтваше тук с главни букви?

3

МНЕНИЕ

преди 3 години

Ако им е на Германците - Пуснаха Чумата в България за да унищожат сектора .Сега в България няма от къде да купиш прасе , няма нито едно едно - големите вериги хипермаркети внасят замразено свинско на 10 години от Испания и САЩ по 1 евро килограма и тук го перат в перални с препарати - за това всичкото *прясно* свинско е без кокал - месо с кокал не се замразява - става отровно от костния мозък .

2

До 1

преди 3 години

Още не съм срещнал за около 17 години евти китайски работник! Развиващи бизнес ина много така, че си свери изостаналия евросоросоатлантически часовник. Китайците изкупиха Германия ти търсиш евтини работници. Евтини има такива като тебе чистачи на тоалетни

1

Чорбар

преди 3 години

ТОВА Е ДОЛНА ГОВЕДАРСКА ИНСИНУАЦИЯ, ЦЕЛЯЩА ДС ДИСКРЕДИТИРА НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР! НАШИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ СА ПРИЕТИ НАВСЯКЪДЕ - И В КИТАЙ, И В ГЕРМАНИЯ И НАВСЯКЪДЕ НИ ОБИЧАТ. ОСОБЕНО ПО КОЛЕДА.