26

Анонимен

преди 3 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ!!!"...Всеки, който е навършил 18 години е длъжен да чете и пише на български..."

25

Да бе!

преди 3 години

ПРОТИВ ПАДАНЕТО НА НОМЕРАТА НА ПАРТИИТЕ ОТ БЮЛЕТИНАТА ЩЕ СЕ ОБЯВЯТ КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ, ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕГРАМОТНИ ИЗБИРАТЕЛИ СА НЕГРАМОТНИТЕ СЕЛСКИ КОМУНИСТИ И НЕГРАМОТНИТЕ ДОГАНОВИ ТУРЦИ. ТОЗИ ВЪПРОС ЩЕ БЪДЕ РЕШЕН ВЪВ ВРЕМЕТО, КОГАТО И ДВЕТЕ ПАРТИИ БСП И ДПС ЩЕ БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН...

24

Анонимен

преди 3 години

ВМРО трябва да бъде забранена. Вижте им само какво малоумия искат.Искат народа да е задължен на управниците, а не обратното. Къде го има това нещо. Като едно време - раята да слугува на султаните. До там ли ще я докараме. Българския народ да има само задължения - задължително да ги избира, да няма избор, само да им служи. А те искат да нямат никакви задължения към народа.Затова трябва да си отидат и България да си научи урока - такива като ВМРО не трябва да съществуват.

23

Анонимен

преди 3 години

За проверката на гласуването ще кажат ли нещо, има перфектни алгоритми за засичане на фалшификации. Незнам защо в България те не се прилагат

22

Анонимен

преди 3 години

И ако въведат машинното гласуване - машината автоматично да разбърква последователността на партиите и кандидатите. Гласуването ще отнема малко повече време, но поне ще сме сигурни, че всеки е избирал с главата си. Или ще има изненади от избрани на случаен принцип :-)

21

Ямболски цървул

преди 3 години

Идея на кои?!?! Не видях добре....На патриоти,или псевдопатриоти???? Не виждам добре.....имам проблем с очите.

20

Анонимен

преди 3 години

Расистките им ограничения на ксенофобската ВМРО няма да помогнат срещу ДПС. Електората им ще получи инструкции примерно "влизате вътре с три кибритени клечки, нареждате го отгоре надолу по бюлетината и маркирате съответното квадратче". Simple hack. И без образование гласът за ДПС е пуснат.

19

Анонимен

преди 3 години

Тия шкембе войводи няма да минат и 5%. Продадоха си дирниците и за 4 години опоскаха каквото можаха. Отвратиха собствения си електорат и сега се готвят за "пенсия". За това имат названието патрЕоти.

18

Анонимен

преди 3 години

Нова конституция,номера на бюлетини да отпаднат,задължителен образователен ценз при гласуваме,задължителна казарма, все неща които не са на дневен ред в обществото,еди вид бягане по Тъча-а именно,незабавна оставка на Борисов и *** му наречени "патриоти"

17

обективен

преди 3 години

Всеки който е навършил 18 години е длъжен да чете и да пише на български език.Да, така е. И това е записано в Конституцията на Република България, за което не е нужна промяна.Тогава какво? Всички законови предпоставки са налице, само дето резултатът не е желаният. Основното образование в България е задължително и безплатно, така че всеки гласоподавател би трябвало да е грамотен. На практика то нито е задължително, нито безплатно.Но то и здравеопазването ни куца, какво ни е наред?

16

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който е завършил четвърти клас, трябва да може да събира числа до 1000. Членовете на избирателните комисии явно не могат, след като изготвят протоколи с поправки. Още по-лошо: тези протоколи биват приемани за легитимни от органи, където се предполага, че са хора с поне средно образование. Това е истинският проблем.А патриотите е добре да знаят, че има огромно количество нормални хора, които не могат да четат, например Том Круз, поне 10% от населението.

15

Анонимен

преди 3 години

Обединените и-ди-оти оттекоха в канализацията. бай ,бай....

14

Анонимен

преди 3 години

патрЕотите разбраха че са ббиита карта и измислят какви ли не небивалици .

13

ист

преди 3 години

Добра идея е да няма номера на партии в бюлетините и на машината.. Неграмотните не могат да четат, но познават парите и числата. Те гласуват за числа, а не за програми и партии.Да се премахне и квадратчето не подкрепям никого. Това квадратче не променя изборния резултат. Като никого не подкрепяш , защо си дошъл да гласуваш и да губиш време на гласуващите.

12

Анонимен

преди 3 години

Разбира се такива неща няма да минат Правят го само за да се покажат пред примитивния си електорат

11

Анонимен

преди 3 години

Да остане само първата цифра от номера и квадратчето да се смени ромбче.

10

Анонимен

преди 3 години

Аз пък викам направо партиите да отпаднат от бюлетините, а номерата да останат! Господин Преброителят ще улови и обяви правилният логаритъм на вашият интелигентен вот!

9

Помнещ

преди 3 години

Добре идея!Спомням си когато Георги Първанов стана президент.Беше номер 3 в бюлетината.Гледах по телевизията репортаж от изборна секция в едно турско село.Бяха им залепили една голяма 3-ка на вратата да знаят какво да отбележат.Питаха една стара туркиня за кого ще гласува.Тя отговори така: - Ще гласувам за 3, за нашето, за вярата.(ще помня това нещо цял живот)

8

Анонимен

преди 3 години

''Най-долнопробният вид гордост е националната Тя показва липса на лични качества с които човек да се гордее ''

7

Анонимен

преди 3 години

''Патриот означава да обичаш страната си а не да мразиш другите ''