419

Анонимен

преди 3 години

Ха. Това не ли на Деса мъжа й. Сигурно й купува поредната рокля,че последния път като ходи с правителствена лимузина беше спряла на преки на пътното платно

418

ПроСоТо

преди 3 години

До АниАнюшко,обичам те!....Викаш "боко винаги е бил сред хората и за това го обичаш"?!..Сладурано,НЕ сред хората,тоя НЕ СЛИЗА ОТ БРОНИРАНИЯ СИ ДЖИП!!!!!!..а че заради видеото на Севда понякога подава глава от сваленото стъкло на бронеавтомобила и като Гочоолу са провикне към багериста:-"Как сме наборе,работим ли?" и ТИ го буташ "сред народа",..си е направо трагикомично....твой фен:-"ПроСоТо"..

417

Турист

преди 3 години

И още повече ако е неуспял !

416

Анонимен

преди 3 години

тоя ни представлява само пред Русия

415

Турист

преди 3 години

Голяма атракция е да видиш превратажия на живо !

414

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен,който са изходи :"До ПросотоВсе едно аз да напиша че като те чета се сещам за едно такова кафяво миришещо вонящо прави цамбурк..."..БАШ,кукло,БАШ!!!...КОЙТО ОТ КАКВОТО РАЗБИРА,това е "свободата"..Свободна си да са сяташ за СМИСЪЛА на битието ти!ДЕРЗАЙ!

413

Ани

преди 3 години

Радев може да е взел да изтрезнява и да е разбрал че не е обожествен.Откога тука във форума му казват че той е български гражданин като всички останали. Просто изпълнява почетна длъжност да ни представлява пред другите страни и народи.Няма нищо необикновенно в това да излезе да си купи една книга. Ако иска и повече ако си хареса. Бойко винаги е бил между хората и затова народа го обича.

412

Анонимен

преди 3 години

Този зад него му е охраната на Ал Бънди, какви ги бълвате?

411

всички това говорят

преди 3 години

Те мутрите са под негово командване.Тези които издигат бесилки, разнасят ковчези са все негови хора.От какво да се притеснява.

410

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта може да си е купил "Овчарчето Калитко" !?Нека чете, нека се образова...ама не вярвам !

409

Иво Илиев

преди 3 години

Имам точно трима познати, които го харесват тоя! Единия работи като охрана (портиер) и има техникум по селскостопанска техника като образование! Другия е внук на банкер, приближен до БКП в младините си! Третият е с майка съученичка на Жан Виденов (сантимент към БСП)! Това са ***, които го харесват!!! Останалите ми познати са висшисти с екпертни професии и мозък в главата! Догодина по това време ще го сменим този фигурант и то с огромно мнозинство!!! ДПС няма да го спаси за втори мандат!

408

Анонимен

преди 3 години

Защо му е РадеФ да ползва охрана на протест, спонсориран, организиран и режисиран от него и от другите разбойници?Цялата *** е на хранилка при него.Изгуби ме за кузата си Потник, не може да насъскваш хулигани и вандали и да четеш конско на полицейските шефове, че им противодействат на вандализма с твърда ръка. Тия момчета пазят и предиденството, ако си го забравил.

407

Анонимен

преди 3 години

Радев може да се разхожда сега по жълтите павета сам без охрана чак до Орлов мост и обратно, за да разбере, че никой не го бръсне за слива. Може да влачи и Релсата на "свободата" !

406

Ани

преди 3 години

Българския народ е добър и незлоблив.Злобата и насилието идват от ИЗ.И се практикува от мутрите които го управляват.От тях трябва да се пази.

405

Анонимен

преди 3 години

да сравняваш тоя раде с господ слязъл на земята, на алеата книгата и да се ръкува с обикновения човек е меко казано налудничаво, ама не си виновен ти - вонята от кошовете край палатките и отровното трио са ти размътили пихтията в главата

404

Радьо

преди 3 години

СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ СИ ТИ РЕЗИЛЕ ДЕСОВ :D

403

Радьо

преди 3 години

Тоя много си рита късмета, с тестването на "народната любов" :D СЛУГИН НА МАФИЯТА

402

ПроСоТо

преди 3 години

абе психарче мамино,щех да та подмина,но ми стана смешен:-Какво "насаждане на разделение и омраза вида" в СКРОМНИЯ ми текст,с който изказах мнението си за Президента бе?!..ама верно,от къде ви насмитат?..Ако сте от маалата,то ромалите требе да ви съдят за уронване престижа на прайда....иначе...лудницата да отговоря,че са ви изпуснали!

401

Анонимен

преди 3 години

До ПросотоВсе едно аз да напиша че като те чета се сещам за едно такова кафяво миришещо вонящо прави цамбурк като излиза отзад и без да правя някакви излишни сравнения нали

400

Анонимен

преди 3 години

Деса пази Потника с кола на НСО, споко.