Снимка: Facebook

Президентът Румен Радев продължава с практиката си да се смесва с обикновените хора. Днес той бе заснет на "Алеята на книгата" без своята охрана.

Кадрите са пуснати в различни Facebook групи от журналиста и пътешественик Ирина Асьова Диамант, която се похвали, че държавният глава дори се е снимал с дъщеря й. От снимките се вижда, че Радев дори се е спрял на няколко заглавия от щандовете с книги.

За втори път Радев се явява без охрана и на разходка сред софиянци. Миналия септември той бе сниман да кара колело по велоалеята край НДК, като близки до президента обясниха, че отивал на работа.

Коментари Напиши коментар

492

Анонимен

преди 1 година

На алеята може и да се разкарва след почистване на периметъра естествено. Нагласено е.Елате да видите днес в Трявна нашите хора как го посрещнаха! Скри се за нула време. Избяга като д....я..вол от та....мян

491

БУДЕН

преди 1 година

Щастливата Геновева е възхитена : колко много ме обича българския народ! Колко съм желана и любима ! Купувай си книжки и чети, защото на времето много малко си чел художествена литература! Дикция ти трябва, дикция! Самолетите ги забрави, на този пост не ти са нужни, книжки, книжки, книжки, те са твоето спасение! Изпуснал си времето "другарю"!

490

Анонимен

преди 1 година

Нещо против ПРЕЗИДЕНТА, НО за 4 години ТОЗИ човек не намери една блага дума, една истинска усмивка! МНОГО КИСЕЛ! ЗЛОБА ИЗВИРА ОТ НЕГО! НЯКАКЪВ НЕГАТИВИЗЪМ! ЖАЛКО!