400

Анонимен

преди 3 години

бре полицията прибрала това-онова,кой ви се връзва бе,борисов иска да спре хората от протестите и се чуди как да пречи.Въоръжената до зъби полиция на която сме платили най скъпи шлемове, каски, щитове, кубинки, водни оръдия конна полиция дет и при комунизма нямаше,и тръгнали да прибират една прашка и тук там джобно ножче, може би и камъчетата за прашката да сте конфискували, те колко тона са били.И това няма да спаси банкинската мутра.Колкото по-се инати тоя толко по- ядосва хората, вече го мразят от дъното на душата си, и освен клетви към него друго не чувам.

399

Вълчан

преди 3 години

Кво бе, да не свършиха парите на Божков?

398

Анонимен

преди 3 години

орешарски управлява 1г, от първия ден имаше саботажи от страна на герб под диктовката и финансирани от господарите им, а протестите на "умните и красивите" бяха няколко дни, понеже Орешарски предпочете предсрочни избори, а не като борисов да се държи за властта като удавник за сламка.А щом изчсляваш 1г управление за протести то тогава да сметнем 11г X 365 = 4015 дена протести срещу борисов. Ама мутрата не ще да пуска кокала И да иде на честни избори щото ги взима само с измама и благодарение на герберските айдуци дето го крепят, долна оядена па- плач.

397

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 411Не софиянци,а такива като теб съсипаха страната с вродения си кpетенизъм и пълна духовна тъпотa.Коя зодия си?

396

Пенсионер

преди 3 години

До Анонимен 402 Сега бягат от пост комунистическа България заради ниските заплати. 45 г. развит социализъм до това ни доведе.

395

мани ги тия

преди 3 години

То и септемврийското въстание 1923 г е било същото. Хората не подкрепят мързеливите. Българската поговорка "Който не работи - не трябва да яде" я е имало и преди това.Просто после руснаците наложиха тогава новото радио и по-евтините печатни издания и започнаха да промиват съзнанието на хората.Никой не иска да носи на гърба си търтеи.

394

Ти да видиш..

преди 3 години

Полицаите прибраха въоръжението и мунициите и мераклии да се бият почти няма.Великото народно въстание се отлага отново. А колко репетиции имаше и накрая едно голямо нищо.

393

Припомням

преди 3 години

През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...

392

Анонимен

преди 3 години

"Велико народно въстание 2" е де факто -"Велико софийско нacupa-нe 2"По принцип софиянци винаги са се Hacu-paлu и са били наопак на България,едно време цяла България гласуваше за БСП и дърпаше на ляво,те дърпаха на дясно,цяла България искаше да запази заводи,селско стопанство и работни места,те ги разрушиха,хората по Чермоморието и България не искаха да си дават градовете,окръзите,софиянци им ги взеха и лапат от цялата държава,а страната е в окаяно състояние и населението изчезва или бяга.

391

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 2-3 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 2 септември са били между 8-10 хиляди. В останалото време са 1-2 хиляди дневно. А днес са само около 1250 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2000-2500 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.

390

Анонимен

преди 3 години

ДО манипулатри.-телевизиите са КОМУНИСТИЧЕСКИ господине или госпожо.Няма как да е друго щче,на 80-90% всичко е червено,някой са псхо.деснидруги окровено червени.Например много им личи на журналиситев Бътъвъ,сутрешния блок на НОВА,БНТ,телевизията чийто клипове се цитират в тоя сайт,много са!

389

Анонимен

преди 3 години

Направи ли ви впечатление че тази година БНТ нямаше програма посветена на 06.09.1885 година а е почти юбилейна за събитието.Досега винаги са имали сутрешен блок посветен на датата,явно са вярвали че няма смисъл ,нали идват другарите на власт а те не обичат такива дати,там не е намесена красная армия а е чисто българско дело на което Просия се възпротивила.Някаква нова тъ..потия върви сега пък с Векилска ами вчера си беше спомен за 09091944гпредаването,бляк!Комунисти......Не е само Бътъвъ.

388

манипулатори.

преди 3 години

Умолявам телевизиите, не не облъчвайте по цял ден с тези протести, писна ни един файтон агресивни хора по цял ден да гледаме и слушаме. Те обслужват руската пропаганда. това не работи за благото на народа. Не е в наша полза.

387

Гост

преди 3 години

До Анонимен"Христос към своите ученици - "Малко сте, но сте качествени".Такова нещо не е написано , нито е било споменато от Спасителя в Свещеното Писание. Не можеш по такъв начин да пишеш за светостта и праведността на светите Ученици и Апостоли на Господ Бог и Спасител Иисус Христос. Само едно е ясно, че ти обикновен и *** човечец.

386

!

преди 3 години

До do 397Нали живяхме и в социализъм! И там видяхме какво е? Защо си мислиш, че социалистите ще ти дадат повече от това, което преценят? Изберете Нинова и да видим, дали ще направи от всички "баровци"! Разберете, че обещанията са до време, после всеки гледа той да е добре! И аз мога да ти обещая това, което никой не може да ти даде!

385

такова животно няма

преди 3 години

Велика народно въстание или протести има май само в медиите. Особено в Божков ТВ и в Небългарското национално радио. Повярвайте ми, в провинцията такова нещо нява. Дори хората са обезпокоени от тези вандалски актове и тази агресия от страна на няколко лентяи и най- главния безделник. На народа му омръзна една шепа хора да говорят от името на целия народ, ами , не са целия народ. Особено безделникът от Дондуков 2 няма право да говори от мое име. забранявам му!

384

Анонимен

преди 3 години

бсп не е направила хиперинфлация а и спретнаха един майдан, защото господарите не бяха съгласни с избора на народа, т.е. народа избира ама само ако е техния човек инак - майдан.Аре вземи се изучи че заучените ти плювни край нямат .

383

Анонимен

преди 3 години

е, тогава бягаха от комунизъма, а защо бягат при демокрацията, нали борисов се хвали че всичко е цветя и рози и то благодарение на него, нали сте демокрация ,що така бягат да "видят" чужбина.

382

do 397

преди 3 години

Ами те това е за да разбереш какво е капитализъма- полиция и власт и експлоатация до дупка и кръга "послушни" се награждават- кой с пържолка, кой с чекмедженце. Щото те никога няма да оставят социализъм в истнския смисъл - държавна собственост с морални хора да вирее, трябваше да си реформирате соца а не за едни банани да си срутите къщичката.30г не ви стигат да разберете кой кой е, ама и вече ви стегнаха примката,ние поне се борихме да не ни я сложат,ама вие сте умници та и да мърдате не можете вече.

381

yyy bre

преди 3 години

пенсията щеше да си ми е нормална и децата ми щяха да са си тук и нямаше да са прогонени.на борисов му изнася да окраде пенсиите и децата да ни издържат, да са младите навън да не му протестират и да не го критикуват ,а с болните пенсионери лесно се оправя, те не му пречат на краденето.Мина бай тошо по крадене,сега го гони по стаж. а ти си жалка герберска ***.