420

Анонимен

преди 3 години

Днес е време Европейската комисия да избере кое й е по-скъпо - демокрацията или господин Борисов, заяви евродепутатът Елена Йончева в Комисията по гражданските свободи, правосъдие и вътрешен ред (LIBE), пред която комисар Вера Йоурова представи механизма за сътрудничество и проверка. По време на изслушването стана ясно, че той остава дори и след въвеждането на новото наблюдение за върховенството на закона

419

Тим

преди 3 години

Сега е пълно. Все пак хората ходят и на работа!

418

Анонимен

преди 3 години

Ходили да ги снимат и броят в осем сутринта. Отидете сега да снимате и броите. До метростанция Сердика стигат. Сигурно са около 20000 човека.

417

1

преди 3 години

До Анонимен 435И неграмотните! Като си прочетеш написаното, ще разбереш!

416

Анонимен

преди 3 години

А ми то в БГ. останаха само пенсионери,мутри,полицай и чиновници.Другите са по чужбина.Тук какво да прават.Работа няма,ако намериш то заплатата ти за месеца ще е колкото надницата за един ден на един германец.

415

Стъки съм

преди 3 години

Няма да ходя, няма смисъл. 20 тапаннаря, половината само минават от там, останалите пияни и спънати. Не си заслужават да си гася пурата и да се разхождам. Пълен позор за опонента ми.

414

Анонимен

преди 3 години

Стъки дали ще ходи на митинга като се мръкне? За едни преатели-клошари питам, че са леко притеснени :)

413

Цял свят ваи гледа и

преди 3 години

се присмива на жалкитеОпити за преврат. На гейПрайда се събират повече мъже отколкото на вашите наркоВъстания. Сммешннициии

412

Анонимен

преди 3 години

До Анониментака ли, 45г комунизъм, а 30г демокрастия какво ни даде.заплата на учител:1989г - 105лв2009г - 450лв2020г - 1450лв

411

Черепа

преди 3 години

Малко били. Ай ся да не се обиждаме. Пробвайте вие да изхранвате тая шайкаКлошари. Парите свършват, ефект няма. А така ми се искаше вече никова да ми е върнала лотарията. Мъкааа

410

АБЕ , НЕКАДЪРНИЦИ...

преди 3 години

КВО "ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЯ"....КВИ 5- ЛЕВА ....ХА,ХА,ХАААААААААА...АМАН ОТ АРМЕНСКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ "ВЕЛИКИ ПРИКАЗКИ"!ХОРАТА ВИ СЕ СМЕЯТ НА ТАПИТЕ МОЗЪЦИ!ПЪЛНИ ВЪЗДУХАРИ ....ХА,ХА,ХАААААААААА

409

Радев-подстрекател

преди 3 години

Импийчмънт на Грипен Радев , съд и затвор за насаждане на омраза и подтикване към сблъсъци!

408

Анонимен

преди 3 години

след свалянето на орешарски държавата окончателно се взе от мутрите и техния прогрес е нагоре, всичко се прави за тях и господарите im, всички други да го ду-хате- за вас един по-чепат.

407

Анонимен

преди 3 години

ми то ако имахме съд и прокуратура Бойко Борисов щеше да е отдавна в затвора. Ама мутрата си има държава и си управлява, така е като прокуратурата не работи и ходи при честните и неудобни хора- стават протести когато си назначиш прокуратурата да ти слугува и да е бухалката ти. Няма да спрат протестите колкото и да квичите.

406

Анонимен

преди 3 години

лика на бащицата ,методиев бойко, е само за тоалетната хартия, няма по-подходящо място за тойзи свещен лик.

405

Анонимен

преди 3 години

и да броите, и да не броите,излезте гербери на избори и там ще се преброите,като удължавате агонията докъде ще стигнете- ще останете в БГ само дърти герберасти пенсионери щото нашите деца ще избягат ама кой ще ви обслужва - къде ще са доктори, учители, обикновени продавачи, касиери, администрация. По новите насоки на ЕС там ще са само бежанци и ***, и джендърите, нека те ви обслужват вас и децата ви, всичкото зло кето првите ще ви се върне хилядократно.

404

Гост

преди 3 години

Срам и позор за протестиращите са това :- Някои да искат смъртта на Бойко или на Президента- Да се иска реваншизъм и отмъщение и кръвопролития- Да се иска затвор за Бойко - Даже репресира семейството на Бойко Борисов- Да се слагат снимки на Бойко върху барабани, спортни топки ( с това какво искат да кажат някои, че искат главата на Бойко ли?)Протестирайте, но без тези неща, те опозоряват протеста!

403

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 417 Указа се че свалянето на Орешарски е правилна.След него държавата тръгна.

402

Анонимен

преди 3 години

така ли, 45г комунизъм, а 30г демокрастия какво ни даде.колко язовири, училища, болници заводи построиха лошите комунисти и колко затвориха и разграбиха "добрите" демокрасти, гнусен гербераст продажен, и майка си и баща си продадохте за жълти герберски стотинки.

401

Анонимен

преди 3 години

Заради такива заглавия сега никой не купува вестници, идва ред да не се гледат новините по телевизията те са едни и същи и накрая всеки пенсионер ще списва вестник в нета.