170

Разбира се,че

преди 3 години

протестът(пардон ВВНВ)ще бъде най-голям по ТВ.Обречените на гибел динозаври,сеещи досада и негативизъм,с многознайковците водещи(не ме дразнят заплатитеим,не ги давам аз),които демонстрират откровено невежество,неинформираност,не могат да формулират точни въпроси,но компенсират с натякващи шаблони.Сутрешни блокове вече гледам рядко,за да се заредя с нова порция убеденост,че ТВ не са наясно със зрителския интерес,не информират обективно и не знаяткакво.ТВ като за политици,а не за хората.

169

Организаторите

преди 3 години

обявиха,че са поканили 700 наемника от 25 страни.Имало и от Австралия.Сигурноприятели на пуснатия убиец.Наемниците са много наясно за какво и срещу кого себорят?Депутатите от БСП щели да са на протеста.Защо не се облекат в червено,зада бъдат различавани?Ясно защо,те са мразени дори повече от другите.Искат,акослучайно протестът постигне частичен успех да кажат-ние помогнахме,заради нас е.Ако се провали,както ще стане,да не бъдат асоциирани с провала.Не знаят каквоще се реши на 12.КН-лидер?

168

народен юмрук

преди 3 години

герберастите си напълниха шкафчетата,докато в същото време сме последни по всички показатели в Европа,а и даже сме зад племената в Африка...За 10 г. нищо не направихте освен да се обзаведете с евтини апартаменти и да отворите гардеробите за пълнене с пачки...още 10 г. ли да ви търпим...оставка веднага...

167

николай

преди 3 години

Ах, какъв ден, пълен с адреналин ви чака, протестъри! Нали затова сте там, за да се правите на велики пред камерите. Неосъществени лузъри, били учили в чужбина, учили-недоучили, нали? Това ли правехте в Англия, Германия, Холандия?? По-скоро сте се забавлявали с парите на мама и татко. Мамини синчета и дъщерички, охолни, презадоволени, без професия, без особени цели, вероятно пълни с пари. Това сте вие, искате нова 1968 година. Но не се намирате в Париж Тук познваме комунистите, много добре даже!

166

Анонимен

преди 3 години

Крадецът до кога си мисли,че може да "управлява"пазен от кордони с полиция? Свърши се твоето крадливо"управление" толкова ли е трудно да разбереш!

165

Анонимен

преди 3 години

великото гейстание, грачете, грачете, ама що се натискате все в триъгълника на властта - нали знаете че властта е от мъжки род

164

1

преди 3 години

До Анонимен 178Какви нарове? Белене да не е почивна станция? Вече щяха да превиват гръб на някой обект, след като са почистили цяла София от мизериите!

163

:)))))

преди 3 години

По здравословно за "Протестиращите" е да се приберат по домовете си здрави докато могат

162

До проституиращите

преди 3 години

Няма да има оставка бе платени шушляци, не разбрахте ли?? Колкото и палатки да ви купи Божков, колкото и да крякате, накрая или ще ядете бой или ще си отидете по живо по здраво, предлагам ви второто!

161

Доктор

преди 3 години

До Ф. С.В.И двете!

160

Анонимен

преди 3 години

Усещате ли краят герберски т'ролчета,днес неизбежното(оставката)ще стане реалност!

159

Платена смет

преди 3 години

Тези платени от Черепа проституиращи как е мислят тази работа?? Искат да подменят вота на 1 милион избиратели които избрахме Герб!Правителството е законно и всеки опит за сваляне е преврат и жандармерията трябва да смачка всеки опит за такъв!

158

Питащ

преди 3 години

ГЕРБ-крадял..! Може! Но нима всички преди тях участвали в управлението на България-НЕ! Всички са с честни сини очи, с ръчички недокоснали нищо! Кой приватизира общонародното! Кой фалира банки! Кой си върна дворци и Рила? Кои са най-богатите-от бившото БКП и техните деца! Как постигнаха богатство, което на Запад, фамилиите постигат от няколко поколения? Какви бяха "юпитата"! Сега някой смята, че пак трябва да дойдат училите в чужбина в управлението! Няма ли да стане същото? Спасението-Отровните?

157

тъпото

преди 3 години

До Ф.С.В.Много ме кефи начинът на мислене на тези хора ... когато никой не те иска.... а на изборите излиза че не сте чак толкова много....е вярно е че сте никой и тоя никой не иска ГЕРБ но все пак нека да минат изборите

156

Анонимен

преди 3 години

По какво се различава платен протестиращ от ром, на когото му плащат, за да гласува за определена партия? За един приятел питам...

155

Анонимен

преди 3 години

Алоооу протестиращите, Тодор Живков нямаше да ви търпи толкова, още на обяд щяхте да търкате наровете в Белене!Така че Бойко много ви търпи!

154

Фсв

преди 3 години

Никой не ги иска- ТАКА ЛИ МИСЛЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ ДО МАРТ?? ТА ДОРИ В БРЮКСЕЛ ВЕЧЕ ГЛЕДАТ НЕСЕРИОЗНО КЪМ БГ ВЛАСТТА####$$$Как точно разбрахте, че никой не ги иска!?Две три хиляди платени или заблудени са целия народ!?Дали ги искат или не става ясно на изборите, които са март месец.Всичко друго е анархия.

153

Анонимен

преди 3 години

ЦЯЛОТО БКП СИ ОТИВА!

152

Анонимен

преди 3 години

Мутри държат платати с надпис - мутри. Смешки.

151

Анонимен

преди 3 години

А Дебелян не плаща ли???