10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен АлкохоликТИ ПЪК СЕГА - ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И ЧЕРЕПА СИ ИМАТ ПР НА МАФИЯТА ТЕ ИМАТ ВИЖДАНИЯ ПО ВЪПРОСА- ТУК НЕ ТЪРСИ ОТГОВОР- ОТГОВОРЪТ ЩЕ НАМЕРИШ НА КП М/У ГЪРЦИЯ И БГ ИЛИ ХОТЕЛИТЕ ПО ПЛАНИНИТЕ- ПРОТЕСТИ- УИКЕНД НА МОРЕ И ПЛАНИНА- СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ КЪМ БОЖКОВ И ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТ ГРЕКО И БГ ХОТЕЛИЕРИ- ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДО МАРТ.

9

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен Алкохолик..... Може би им праща по банков път, ако е така значи нямаме...... Ти бабикянче работиш безплатно за превратаджиите, така ли?

8

...коментар...

преди 3 години

Докато едни си губеха времето с "митингова демокрация" и вярваха, че нещо зависи от тях, други получавайки пари от теИнс лозунгите си пиеха служебното кафенце, гледаха през прозореца с усмивка, усвояваха още по-усърдно и животът си продължаваше по старо му. И точно когато Всички бяха загубили надежда за по-добър живот ...се случи нещо невероятно.

7

Тия

преди 3 години

са толкова въстание, колкото ВМРО са революционери.

6

ЮМРУЧЕ ГОРЕ

преди 3 години

ПОКАНИ ЛИ КЕТАРИНГА "ВАГНЕР" ЗА ДА НИ ДИСЦИПЛИНИРАТ....

5

Анонимен

преди 3 години

С престъпници и алкохолици не се правят "въстания"...Този път полицията изобщо няма да чака...Там няма "мирни граждани " и имат пълно право да използват сила.Фигуранта да отиде да води "въстанието на мафията " ,ако му стиска.

4

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Как точно им плаща Божков така и не могат да обяснят гербавите. С инкасо автомобил ли идва да раздава парите? Може би им праща по банков път, ако е така значи нямаме икономическа полиция към данс и човекът спокойно може да прави траншове от Дубай.

3

U

преди 3 години

*** контролирани от Божков и Сие, а бе хора никога не сте живяли по добре в последните 30 години само се загледайте в количките на Lidl или Кауфланд. Отидете на магистралите по време на ваканция да видите хиляди отиващи на почивка .

2

Анонимен

преди 3 години

Айде последен напън, че Бошкоф свърши парите.

1

Алекс2

преди 3 години

Тоя път Баце е вдигнал забраната към полицията ! Така че протестърите ги очаква голям пердах !