34

Мутри вънннн ...

преди 3 години

... казали мутрите :)))

33

Анонимен

преди 3 години

koi moje da proveriava kolko zakonno izbirat elektronno i mashinno svoi lideri i predstaviteli partiinite clubove v rbg?! :-))) geshev?! :-)))ili niakoi fantast komunisticheski poet i pisatel rejiseur fabrikuva partiinite izborni dokumenti na raka s pero i mastilo, vmesto s elektronni vezni i mashini kolko miligrama e istinata?! segei stanishev i elena ioncheva elektronno i mashinno li izbrahte za evrodeputati ili na obiknovena igra belot izbrahte tova krasivo exsemeistvo partizani i iataci?:)

32

До 30

преди 3 години

За 500 години едни наши комший не можаха да ни унищожат тия успяха за 30

31

Йосарян

преди 3 години

Знае ли този човек какво значи пандемия? Къде я видя тази пандемия!? Статистиките на тазгодишния корона вирус са в подобни граници със статистиките на предишните. Каква пандемия!? То епидемия няма, те пандемии бълнуват..

30

ТКП карабатакчева

преди 3 години

Що е то герберастки противоепидемични мерки?Затваряме училищата, забраняваме спорта на открито,ОТВАРЯМЕ БАРОВЕ И КИНА!!!Защо - защото който трябва си е платил на мултаците и сикаджиите където трябва!Мултаците са врагове на народа и като такива трябва да бъдат третирани!!!

29

Анонимен

преди 3 години

Наздраве,Веждичка!Радев не е изпълнителната власт,за да му търсиш сметка за пандемията.Цялата отговорност е на правителството и слугинажа около него,т.е.такива като теб.

28

Анонимен

преди 3 години

През турско не сме имали 2 мильона емиграция, през фашиско не сме имали 2 мильона емигранти а при Ага Тиквитлер 2мильона плюс плюс е в днешно време броят на българите емигранти

27

Веждичката

преди 3 години

Боци прати ми водка че свърши някоя малолетна и още некой лев от тия дето кеширахме у КТБ

26

Бг Лувър

преди 3 години

Неособено културният министър по-добре да си мълчи, получава се произведение подобно на монолозите на тъпата кърджалийска *** - "затова, че сме *** и некадърни, е виновен президентът".

25

Анонимен

преди 3 години

Като гледам всенародната подкрепа оказана на пияндето ибpикчия, става ясно защо младите бягат, а остават само троловете продаващи се за паница леща.

24

До 14

преди 3 години

РАДЕВ никога не е казвалче"няма такова животно" А каза, че ГЕРБ говорят избирателно"в София нямало, но на Шипка имало". Защото *** Кара Янчева говори на събиране в София, а Радев не трябвало да говори на Шипка. Но на ГЕРБ на цялата работа им е такава, оставиха градски транспорт и по време на пандемия та, но затвориха на парковете и Витоша.

23

Анонимен

преди 3 години

Офф повръща ми се от тоя див селянин.

22

Анонимен

преди 3 години

първо да докаже че дядо му не е клал хора в Батак, Стара Загора и Шипка и тогава да отговори какво е правил на Вола и бесилото край София. . . .

21

Анонимен

преди 3 години

Какви да руши бе бай Вежди то от това повече кво 2 милиона и половина български граждани избягаха навън от хубаво ли питам и още толкова ще избягат ако не се промени статуквото

20

C2 H5 OH

преди 3 години

Ти мен уважаваш ли ме ,Веждю?!

19

Нарда ви познава,

преди 3 години

Ей мутро,мултак,не скачай неподготвен!Е такива мутри днес са на власт-сикаджии,мултаци,висаджии, милиционери т.н.!шиши.дуугановвци,каскети,,Все мутри от прехода!Ще ви търсим сметката!

18

Анонимен

преди 3 години

Стига сте плюли човека прав е,Радев не прави нищо само хули и развява юмруци. Аз такова нещо не съм виждал и то от президент. Срам и позор..

17

ЕХ, Вежди,

преди 3 години

Наистина ли си толкова наивен, а ? Този д опотопен плъ х ще ни завлече в блатото без да му мигне окото. Защо ??? Защото е зависим, задлъжнял и нагазил яко в л айната. За него няма връщане назад вече. А дори и да имаше - трябват гънки в сивото вещество, но явно шапката си е казала своето. Не съм ли прав!!! Да се изсулва от тук и да не му чувам името вече на този НЕпрезидент и НЕчовек, а под лога.

16

Анонимен

преди 3 години

Къде другаде, би просъществувал един посредствен човек на псевдоизкуството, замесен във всички мафиотски кръгове, обявил се сам за най-верен мултак, нападал полицията, но с користни лични интереси, а не в името на справедливост и демокрация, освен в хунтата на ГЕРБ с вожд бос от СИК!

15

Само отбелязвам

преди 3 години

Туй 100 годишно изкопаемо откъде изпълзя? Титлата на учен му е платена.