56

До 58

преди 3 години

Само докато им видиш къщите и колите за около милион, веднага изниква обвинвние баце. Без един работен ден откъде имат парите виолетовите.

55

Борко

преди 3 години

Ако някой чужденец чете тази статия и коментарите отдолу ще си помисли, че половината българи са бандити, а останалите не стават и за *** за зеле. И ше си каже - баси б*клуците дет са се събрали в България. С тая омраза между българите далече нема де се стигне.

54

Анонимен

преди 3 години

До бубу"Това са хора, които ПРЕДПОЛАГАЕМО изкарват парите си от незаконна дейност - лихварство, наркотици и други дейности."Само за липсата на тази думичка - ПРЕДПОЛАГАЕМО - е достатъчно да бъде осъден човека направил изказването.====Единствените които имат право ПО ЗАКОН да пропуснат "предполагаемо" това са прокурорите - такава им е работата - обвинители

53

Чебурашка

преди 3 години

Време е да подхваща и фигуранта!

52

Анонимен

преди 3 години

Бившия правосъден министър една дума не е казал за тия. Само Бойко та Бойко. Преди Бойко обаче 1 лв беше 2000лв.

51

Радеф

преди 3 години

Браво Гешев.Догодина е ред на Фигуранта.

50

пияница мистик

преди 3 години

До 60Що пишете тъпотии без да се информирате само не знам. КОй лъжете бе другари, като вече всеки има нет и може тутакси да направи проверка. БАневи и Арабаджиеви вече над година са в ареста. Или за вас ареста не е затвор? НА Баневи им конфискуваха за десетки милиони имоти, коли и какво ли още не. На Черепа взеха цялата колекция. Ти на това "нищо" ли му викаш другарю?

49

бубу

преди 3 години

"Това са хора, които ПРЕДПОЛАГАЕМО изкарват парите си от незаконна дейност - лихварство, наркотици и други дейности."Само за липсата на тази думичка - ПРЕДПОЛАГАЕМО - е достатъчно да бъде осъден човека направил изказването.

48

anon

преди 3 години

"Ще се преценява какви обвинения ще бъдат повдигнати"???Работата на прокуратурата е да знае дали обвинението ще издържи в съда още преди да е направила арестите. Иначе какво правим? Спрямо какви улики подхвърли дежурния - такова ще е обвинението?

47

Анонимен

преди 3 години

"Ще се проверява дали доходите и платените данъци отговарят на демонстрирания околен живот и материални придобивки."Защо не направят същата проверка за Боко тиквата. Ако има 100 милиона, да проверят дали има платени данъци, съответстващи на 100 милиона. Да направят същата проверка и за други олигарси, политици, магистрати...

46

Анонимен

преди 3 години

В края на зимата имаше една акция на Калотина срещу митничари. Ловяха ги масово и ги тикаха в ареста. Някой да знае какво се случи? Освен празни гешеви обвинения, нещо друго да се е случило? Аз поне доколкото знам, след като вдигнаха необходимия медиен шум, после няма никакви действия, даже не ги викат да ги разпитат. Най-накрая ще осъдят държавата и ние пак ще платим, за да може Гешев да си вдига рейтинга.

45

Хан Тервел

преди 3 години

Гешев си върши работата а другите само мрънкат че било ПР акции.Ами вие що не ги правихте тези ПР акции преди....нали е лесно?

44

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа обвинените, аз съм обвинил повече от Гешев, ама от това престъпниците не са станали по-малко. Гешев може да си сипе предварително провалени обвинения на конвеер... и какво от това?

43

Анонимен

преди 3 години

Да правиш разлика между прокуратура и съд?Така че не ми говори за осъдени, а за обвинени. И нека да го наричаш П. Р. Дай боже и за напред повече такива ПР. Ако не стигнат до наказване на всичките си десния, то поне за някой и нервите покрай обвинението, пак ще си струва това което прави Гешев. А за качеството му на работа, има кой да се произнася, но неясно защо съдебната система няма претенции по същество. Така че тази претоплена манджа, ще я сипва на други, от кръжока "по знаем и можем"

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Дори и само за кампанията срещу такива престъпни елементи, Гешев заслужава да му издигнем паметник."Само че това е рекламна кампания на Гешев, а не кампания срещу престъпни елементи. Да си видял някой осъден от гешевите акции преди да стане главен прокурор или пък след това?

41

Лихвар

преди 3 години

Ооставка..! Искаме хора от бранша да управляват държавата - като другарите Божков и Василев ! Другарю Радев, действай по въпроса , хайде ще гласуваме пак за тебе цялата рода !

40

Анонимен

преди 3 години

А Гешевци и Боковци кога?

39

Анонимен

преди 3 години

Всичко е Пи Ар на гърба на кокошкари. Големите престъпници са над законите.

38

Анонимен

преди 3 години

Дори и само за кампанията срещу такива престъпни елементи, Гешев заслужава да му издигнем паметник.А въпроса защо чак сега, не е резонен. Явно едва сега са се появили условия това да се случва. А то се случва, и това е факт.

37

.!.

преди 3 години

Значи докато това ке,,ле.ме "ни" е главен прокурор нещата със съдебните работи няма да са наред! Колко дела следя само за да видя до каква степен тоя м.дил се справя с нещата дето твърди, че може да се справя и досега се е "справил" само с Иванчева и президента! За други осъдени не съм чул и видел! Лошото е, че те и от европата не са чули и видели това което и аз не съм чул и видел и аз, та го привикаха, *** той се скри и изпрати едни други хора да ИЗЛЪЖАТ, пак, вместо него! Та така!