76

4epa

преди 3 години

МА4КАИ СПОНСОРИТЕ НА БСП !!!!!!!!!!!!!!!!!!

75

Лили Барута

преди 3 години

Ропотамци,Гьольовци,Льольовци типичен социално-политически пейзаш в БГ

74

k.k

преди 3 години

Стига с тия кьор-фишеци ве каскет -Оставка.

73

Койчо

преди 3 години

Гешев ние рооомите те питаме кога ще арестуваш боко тиквата като нас

72

Вачо

преди 3 години

А бе каскет гн Борисов 10год.къде спа ,че не ги видя или са минали към БСП.

71

Анонимен

преди 3 години

Само и само да няма реформи, замазвате очите на хората с безрезултатни акции и с престъпници, който ги има заради настоящата система.

70

Анонимен

преди 3 години

Бананова република без бъдеще

69

Анонимен

преди 3 години

Главният рекетьор в тая държава Борисов,няма ли да го арестуваме бре Каскет?

68

до Борко

преди 3 години

Те хората знаят, че в нета се управляват рейтинги.Не е разделен народа.Това са някакви около 300 човека-в някои дни 500-600. На 2.09 бяха максимум 5 или 6000.На триъгълника на властта няма как да се поберат повече хора.Страшно щеше да е ако са от МС до Плиска и нагоре. Сега народа е информиран-има нет и пак не могат да се съберат.Ние бяхме 120000 едно време без нет-скочихме от раз. Но криворазбраната демокрация е факт.Както и да е!Исках само да кажа, че народа ни е единен.Който разбрал-разбрал!

67

corona

преди 3 години

До Анонимен 75Адмирации за прокоратурата, но май работата на съда е да оправдава доказани престъпници???Как се нарича това?Ние ги хващаме, те ги пускат!!!

66

имигрант

преди 3 години

Не мога да разбера този негативизъм и агресия към прокуратурата и този т. наречен "каскет". Доколкото си спомням този е единственият до сега който подкара нещо по същество с арести и ровене в тинята. Досега май само се говореше. Съжалявам отдавна не живея в БГ, но чета новини какво се случва постоянно. Всъщност какво искаме? Досега никой нищо не правеше и ги псувахме че са корумпирани и нарочно без действат. Сега пак псуваме и искаме оставки. Защо?

65

Анонимен

преди 3 години

До АК-47Може и да си прав: Нито прокурора нито правителството може да вкара някого в затвор! Само съдията може. Но къде са протестите срещу съдебната система, срещу конституционния съд, нали уж е борба срещу корупцията? Или там са "наши" хора и децата им, закрепени от комунистическо?

64

Анонимен

преди 3 години

До: номер 67Тези трябва да са от ония, грамотните. Дето могат да четат и пишат.Прочели са, че "Купуването и продаването на гласове са престъпления". И съответно са отказали да гласуват за ГЕРБ.От прокуратурата сигурно сега ще им обяснят, че на следващите избори това няма да бъде престъпление (а дори задължение), специално за тях!

63

Анонимен

преди 3 години

Протестърите лаят по площадите докато Гешев си върши работата!

62

Велик мислител

преди 3 години

Здравейти г-н главен прокурор.Седя и си мисля. Хал хабер си нямам кой сте,каква вяра изповядвате,що за човек сте,вършите ли си работата ама това не ми пречи да ви нарека каскет и след това да се чудя защо съм толкова умен. Някой казва Народът е *** и аз си казвам така е. Да но сложния казва той обиди народа. Кое е умното на един народ който 62 дни блее и не си задава *** въпрос .Колко умен съм аз след като в тилното ми пространсто витае сам думата оставка.Просперит се решава от умни хор

61

АК-47

преди 3 години

Ама тези Гольовци ли са, Ропотамци ли са, да не би от вчера да са си построили кичозните палати? И пак ще бъде "Всяко чудо за три дни". Никой от тези няма да влезе в затвора, нито ще им отнемат имуществото, придобито без нито един работен ден. Все ще се намерят съдии, които да ги оневинят. Някой да е видял глобен *** в градския транспорт?

60

До Гешев

преди 3 години

Да отидат да проверят и с. Кардам, Търговище, какви палати и мерцедес имат там и от къде са им парите.....

59

Анонимен

преди 3 години

на Крушова градина в Драгалевци кога почва акцията

58

Анонимен

преди 3 години

Утре ще се обяснява защо бойковци са още на свобода, питат го от Брюксел

57

Анонимен

преди 3 години

брех докъде стига тая показна кампания, тия ще си заколят кокошките със златните яйца за да ви убедят, че не са корумпирана мафия:))))