15

Ямболски цървул

преди 3 години

Правили са й аутопсия и са разбрали,че не е страдала от друго ли?!?!?До колкото знам,в момента аутопсии не правят!

14

Анонимен

преди 3 години

do Славянинама и аз това казвам бе, Славянче, 5Г, Бил Гейтс и лекарската мафия ни скапват/раздрънкват имунната система и най-лекия грип може да убие цяло лекарско семейство, да умори повечето лекари на гр. Добрич(словом двама) и общо 7500 в цял свят.(аз доста грипни епидемии съм виждал и някои прекарвал, ама такова чудо не си спомням).интересното е, че нито мен познаваш, нито починалата жена, но мн добре знаеш и моя брой гънки и причината за нейната смърт.

13

аууу

преди 3 години

и как разбраха, че са нямали други заболявания? Да не би да са им правени пълни изследвания??? Спрете се вече ! Долу маските!

12

до 10 от славянин

преди 3 години

''Ей, не проумяхте, че имунната система тук няма значение. Просто не знаят! Ново е! Неизвестно е! Дори има случаи силният имунитет да е проблем!''И това което исках да подчертая е, че не силната, а адекватно действащата имунна система се бори успешно с инфекциите, въпросът е защо на все повече хора по цялата планета имунната им система е неадекватно действаща и какви са причините за нейната неадекватност!? Надявам се да знаеш, че по цял свят автоимунните заболявания се увеличават постоянно!

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Ами ако дават на пациентите лекерства да подтиснат отговора на имунната система е много ясно че могат да уморят и здрави хора.

10

Анонимен

преди 3 години

Ковид 19 е програма съзададена за тотален контрол над човечеството.Ковид 19 води света към ново робство.

9

до 10 от славянин

преди 3 години

''Ей, не проумяхте, че имунната система тук няма значение. Просто не знаят! Ново е! Неизвестно е! Дори има случаи силният имунитет да е проблем!''Ако имунната система ''няма значение'', тогава защо толкова се силят да създадат ваксина, ако не знаеш предназначението на ваксината в идеалния и моралния смисъл е да стимулира имунната система да се бори с определен инфекциозен агент! И не силният имунитет е проблем, а неадекватно действащият имунитет, какъвто е при автоимунните заболявания!

8

Анонимен

преди 3 години

До до 4 от славянинЕй, не проумяхте, че имунната система тук няма значение. Просто не знаят! Ново е! Неизвестно е! Дори има случаи силният имунитет да е проблем!

7

до 6

преди 3 години

Ами за известните и Богатите има ефективни ,Скъпи процедури , които не са достъпни за простосмъртните ! така е било и така ще бъде - равни не сме и няма да бъдеме .

6

Анонимен

преди 3 години

Прибират ги и чакат да им мине - ако са възрастни веднага на скъпи лекарства и тръби и те хорицата от това умират.

5

до 4 от славянин

преди 3 години

Когато имунната ти система е хронично скапана/раздрънкана, както писах в долния пост и най-лекият грип може да те прати в небитието! Въпросът, който трябва да си зададеш е защо на все повече хора по цял свят имунната им система е хронично скапана/раздрънкана, но за да си го зададеш, още повече за да си отговориш са необходими критичен минимум брой гънки между ушите, а ти очевидно ги нямаш!

4

Анонимен

преди 3 години

Какво лечение ? - нали за коронавируса няма лечение , нито има лекарство нито одобрена ваксина.И интересното е как половината политици , артисти , певци и футболисти по света бяха болни и нито един не умря а обикновените хора умират поголовно.

3

Анонимен

преди 3 години

do славянинтака, ене ковид,от 5Г е, от лекарската мафия, от наркотиците, които е взимала, а не е изключено и лично Били Гейтс да е минал и да я е ваксинирално в крайна сметка сухите съчки са си сухи съчки

2

999

преди 3 години

Не си правете илюзии, че днес има напълно здрав човек при храната с Ета, която ежедневно ядем.

1

славянин

преди 3 години

Странно, но хронично скапаната имунна система не се ли води заболяване!? Наистина трябва да си уникално *** и дезориентиран, за да се оставиш на мафиотите в бяло да те ''лекуват''!