35

Анонимен

преди 3 години

Независимо дали загиналите са с придружаващи заболявания или не, това са жертви на болестта, лека им пръст на хората! Как става така, че умират по 15 човека на ден , а в интензивните отделения си стоят горе-долу до 60 човека. Какво става в тези болници, бе журналисти? Вместо всеки ден да преписвате от портала, направете журналистическо разследване, задавайте неудобни въпроси, верно сте м.и.с.и.р.к.и!

34

Анонимен

преди 3 години

Не виждам никакъв умисъл в тези новини и статистика, освен да се плашат хората. Например, наясно ли са журналистите колко хора под 50г. възраст почиват от инфаркт и инсулт. Защо не започнем да броим такива и да пишем за тях ? Защо не се сравни колко хора умират от тютюнопушенето за сравнение с Ковид19. Защото, о да - тютюнопушенето ще бие с разлика ! И ако говорим за животи, наясно ли сте как се правят съвременните цигари ? Вижте. Но защо не се забраняват или да се налагат глоби, не зная.

33

Анонимен

преди 3 години

Само ще отбележа, че "няма информация да е имала придружаващи заболявания" не е същото, равнозначно или смислов еквивалент на "без други заболявания", както е в заглавието

32

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбирам, само хората без предишни заболявания ли трябва да жалим? Останалите загинали са си го заслужили или какво? Всяка жертва е важна, престанете да изкарвате хората с придружаващи заболявания едва ли не ходещи трупове и виновни за участта си. Какви хора сте изобщо, нямате ли дядовци и баби, майки и бащи, братя и сестри с някакви заболявания? Всички ли около вас са напълно здрави? Просто не го разбирам това. В какви хора сме се превърнали...чудовища.

31

Някой

преди 3 години

Не се научиха да изнасят информацията коректно. Колко от тестовете са на 1 и същ човек? Кога са правени, дали е имал положителен преди това също? Как се определя колко хора са починали при положение, че ковид е само допълнително заболяване? От пневмония ли са починали хората или от усложнен рак с ковид? Едно и също денонщно облъчване..

30

Handel

преди 3 години

До Анонимен 24Ами питай родителите на 19 годишното момче от Търново.

29

Диян

преди 3 години

Да, правя реклама. На лечение, за отделните елементи на което което има достатъчно медицински студии. Смешно е, че изобщо трябва да пиша за това, но пропагандната машина работи с пълна сила, за да се вкара в употреба една крайно опасна и ненужна ваксина. А иначе превенцията включва цинк, кверцетин, бромхексин, витамин С и витамин D. На ранните етапи освен това се използват хидроксихолорокин, азитромицин и хепарин. Който иска ще намери студиите, нужни са му английски (най-добре) или немски.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Може наистина да се окажат юнаци. Когато се разрази епидемията от Ковид и хората спряха да ходят на лекари, смъртността рязко намаля. Оказа се, че колкото по-малко се месят лекарите, хората живеят по-дълго. Това е факт за българската медицина, за съжаление.

27

Анонимен

преди 3 години

В България е пълно с юнаци и юначки, които заявяват - Аз никога не съм ходил на лекар. Никога не съм взимал лекарства. Такива индивиди нямат регистрирано каквото и да е заболяване, преди да се срещнат с Ковид-19.

26

Анонимен

преди 3 години

В интензивни отделения има по-малко от 60 човека. А умират на ден по петнадесетина. Ако смъртните случаи са от тези в интензивните, това означава, че там човек оцелява средно 4 дни. Не говори нищо добро за медицината ни. Другия възможен вариант е да умират хора, които въобще не стигат до интензивно лечение, което е още по-лош знак за това, което наричаме здравеопазване.

25

Тихомир

преди 3 години

Всеки има право да се панира коооолкото си иска. Лошото е, че тези горе таковаха маматта на икономиката. Пази боже в момента да не си на държавна работа. Работиш ли при частник и ако намалее обема на работа (например щото имало било КОВИД) си изхарчен за две секунди. Друго си е тооопличкото местенце на държавна работа. Миналата седмица бях в полицията за една заверка и бях единственият *** с маска - нито полицаите, нито мангалллите дето са им постоянни клиенти имаха маски.

24

Анонимен

преди 3 години

До аууу "Спрете се вече ! Долу маските!"

23

Анонимен

преди 3 години

ДА НЕ БИ ДА ГИ УБИВАТ ЗА ДА ПОВЯРВАМЕ В КОВИДА боже пази

22

До Диян

преди 3 години

И аз искам да попитам за изключително ефикасното превантивно лечение...Реклама или...

21

човек

преди 3 години

Това, че някой няма регистрирано придружаващо заболяване, не означава задължително, че в действителност е така. Особено в България, много късно се хващат хора с диабет, хипертония, рак и т.н. Има хора години си карат с високо кръвно и с диабет без да знаят и чак когато симптомите станат нетърпими ходят да видят какво става и биват диагностицирани.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Бил Гейтс и лекарската мафия ни скапват"

19

Анонимен

преди 3 години

До Диян Не е съвсем вярно, НО КАКВО ИМАШ ПРЕДВИД

18

"няма информаци

преди 3 години

други заболявания" не ви дава правото да пишете "без други заболявания. На 38 започнах да вдигам кръвното, като преди това вземах ефортил за ниско. Събирах границите и като ми причернее, се научих да не падам, а да седна дори и на тротоара. Изведнъж високо,което помислих за ниско и аха да взема ефортила,но след измерване излезе високо.Нямам свръхтегло - ИТМ около средната норма, холестерол в нормите. Както се изразяват бабите: " на нервна почва".

17

Диян

преди 3 години

Не е съвсем вярно, че няма лечение срещу коронавируса. Няма лекарство срещу тежките форми, които е възможно да се появят, докато стоиш под карантина и си чакаш да ти мине. Но има изключително ефикасно превантивно лечение, което се използва също и в ранните стадии при първи симптоми. При това сравнително евтино и напълно безопасно. Всъщност то не е нещо принципно ново, нещо подобно се използва и при други вируси. Друг е въпросът защо медиите говорят с нежелание за това.

16

hoq mi

преди 3 години

На 50 и 72 години без придружаващи заболявания , айде моля ви се. Болестите на дегенерация и натрупване стартират след 30