9

...

преди 3 години

Значи, всичко е Ок, радвам се за подобни акции. Стига само да не се окаже че е показна. Днес ги прибират, утре ги пускат.Питайте ги откъде имат пари а не работят. Повечето работим а едва свързваме двата края. Ония един ден трудов стаж нямат - колата му струва колко моя и на още трима апартаментите. А де, от де бре?

8

Анонимен

преди 3 години

нищо няма да им се случи...ще видите,че след време тези ромски фамилии ще станат още по-богати.

7

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА

6

Анонимен

преди 3 години

И после всичките невинни или с условни...

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

БЪЛГАРИ събудете се до кога ромите ще бият крадът грабят убиват изнасилват вашите майки бащи синове дъщери баби дядовци по селата е страшно някога имахме закони сега не

4

Анонимен

преди 3 години

Засега безнаказаността не изглежда да е свършила. Прокуратурата тепърва трябва да завърши успешно поне едно голямо дело срещу организираната престъпност преди да изобщо да си направи труда човек да се заслуша в думите на слугата на Боко. И като стана дума за Боко, какво прави прокуратурата по данните, главата на изпълнителната власт се въргаля сред кюлчета злато и пачки по 500 евро? Които няма как да се обяснят с декларираните доходи на най-успелият антикомунист в България.

3

Зори

преди 3 години

Браво на МВР. Само така.

2

Анонимен

преди 3 години

Целта на акциите на топ юриста завършил пуца за милиционери от гешовия род, е да напомни на тези, за кого е правилно да се гласува и на кого трябва да се пълни нощното шкафчинци. Щото всичко знаят и всички са им познати и регистрирани.

1

стоян

преди 3 години

А кога ще атакува Бойко,Пеевски и Доган???????????