29

Анонимен

преди 3 години

Същото като италианската мафия, конфискуват им имотите, пускат ги на търг и там ги купува правилният човек от фамилията, за жълти стотинки

28

Анонимен

преди 3 години

държавата е виновна за всичко...вместо да научи ромите да ловят риба им сервира блюдо със супер скъпа сьомга с гарнитура образно казано.а ние българите трябва да изкарваме всичко с много труд и пот и да си го заслужим разбир се. затова и ромите ни се подиграват на доходите,които получаваме.

27

ГешеФт

преди 3 години

Кьорфишеци, ювелирност и фанфари.

26

Панаири панаири

преди 3 години

Имитация на дейност от зор. Демек чакай да покажем че вършим нещо щото протестите много взеха да ни притискат.

25

Bg.

преди 3 години

Да ,българите заслужават справедливост, Тиквата,ти и мутрите в затвора.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимена по-страшното е,че те са вече мнозинство в някои региони на страната!

23

Анонимен

преди 3 години

едно не мога да разбера аз като българин ако си ипотекирам къщата в банката и спра да плащам,то веднага ще бъда изхвърлен на улицата без обяснение...има десетки дори стотици ромски палати със запор на банка и никой не ги пипа,а продължават да си живеят охолно и без притеснения.

22

Анонимен

преди 3 години

на света няма такива хора като българските роми:не учат,не работят,не искат да учат,не искат да работят,нямат отговорност за абсолютно нищо,не плащат данъци,здравни и пенсионни осигуровки,не плащат ток,вода и други комунални услуги!няма такова чудо в света.

21

Анонимен

преди 3 години

ето как протича денят на един богат ром в българия:сутрин става някъде към 10 часа...няма никакъв ангажимент за нищо!пие кафе в златни прибори на диван за 10 000 лв. в стая с персийски килим пак горе-долу за 10 бона.по цял ден се чуди какво да прави,яхва джип за 100 хиляди и тръгва да обикаля града,през това време е показал среден пръст на полицая и право в ефбет на ротативките,къдет без свян хвърля няколко хилядарки.и така приключва деня.дължи огромни суми на виваком,чез,вик и банките...

20

Анонимен

преди 3 години

" свърши безнаказаността за всички, нарушили закона. Независимо от социалния статус, милионите или връзките. "Браво!Точно от това имахме нужда.Дано продължи така и да не се откаже Гешев.А разни дето имат проблеми с правосъдието и спазването на законите му искат оставка.Ай сек-тир

19

Анонимен

преди 3 години

ето ви я новината от акцията на прокуратурата:арестуваха 6 от клана на еди кой си.ще ги задържат,след това ще им повдигнат обвинения.междувременно цялата ромска махала ще се надигне да ги защитава-те са най-честните,добри и работливи и така след 24 часа най-много ще ги пуснат чисти като момина сълза.и разбира се ще продължат да си живечт като царе в палатите без да плащат и стотинка за каквото и да било.ех ром да си в тая държава.

18

Психодиспансер

преди 3 години

Ако на лъжата краката бяха къси 90% от прокуратурата щеше да ходи по тестиси или срамни устни.

17

Анонимен

преди 3 години

знаете ли какъв ще е ефекта от тази акция?ще ви кажа!тези богати роми ще си купят още две-три къщи,ще ги обзаведат с мебели последен писък на модата,ще си купят няколко джипа за по 50 000...нали в самоков си имаме такива богати роми.даже на няколко пъти прокуратурата ги разследваше и познайте какво се случи-те станаха още по-богати и нагли.а нищо,че на половин самоков дължат пари!огромни пари.

16

Qклуксклан

преди 3 години

Да, обаче ромбоидите протестират с брадви, ножове и колове. Тях не смеят да ги бият.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонименте ромите вече раздават правосъдие!взеха брадвите и започнаха да режат главите на българите...

14

Анонимен

преди 3 години

няма как да стане, българските политици са затънали до гуша в ромски работи...тези роми са богати и не плащат нищо благодарение на политически чадър.не е луд този,който чде баницата а този,който му я дава.

13

Анонимен

преди 3 години

До ...естествено,че е показна...специално за ромите съм доста скептичен,че въобще ще се стигне до някакви присъди.все пак не забравяйте,че те гонят вече почти 2 млн.на територията на българия.има цели региони в северозападна и северна българия,а също югоизточна и централна южна българия,където преобладават ромите.ето например в самоков учениците в училищата са 50 на 50 българи и роми.българите от самоков се изнасят.така че мисля след време не ние а те ще раздават правосъдие.

12

Ф.С.В.

преди 3 години

Гешев явно си вярва на приказките-хахахахахха--Едно Шкафче потопи Гешев на дъното на Марианската Падина и изплаване от там НЯМА!! Недей гони Голтаците -ами се заеми с големите риби -ей там един шаран с шкафчета и далаверки с -заплахи за отмъщение и рекет на бизнесмени-или и ТИ му целуна ръка и се закле във Вечна Вярност??

11

Анонимен

преди 3 години

Бутафория за очите на робите. Да сте чули за толкова години някой да има вкаран в затвор? Няма и да чуете.

10

Активист на БСП

преди 3 години

Гольовците владеят Кюстендил !!! ОТ -ДО !!!