177

Анонимен

преди 3 години

Ми трбява да напоят с гадна протестираща кръв площадите, да изтерпят 500-600 парчета публично за назидание и ще се свърши ...

176

До Сънувал

преди 3 години

Ами КН, Мая, Фигуранта къде са?Да не са ги захвърлили като непотребни вещи?

175

Сънувал

преди 3 години

Сън! Протестът -победил! Правителството-паднало! Тържествено посрещане на Божков/като на царя/! Тържествено посрещане и на Цв.Василев! Нов кабинет:премиер-Божков, мин.на финансите -Цв.Василев, на правосъдието-Хаджигенов, на културата-Минеков, на вътр.-Бабикян, гл.прокурор -Хр.Иванов! всички досегашни в затвора! Всички арестуван досега БаневциАрабаджиеви, Стойков, и др.на свобода ! Шкафчетата на Борисов-изпразнени и дадени на пенсионерите . Мин. пенсия 1000 лв.; минимална заплата 1500 евро! България-нова Швейцария! Благоденствие! Събудих се! Уви......!!!!

174

метач на герберасти

преди 3 години

Протестите са срещу бандата на Боко крадеца и мафиот...който се засяга от протестите ,значи е престъпник от горепосочената шайка ,която иска да запази властта си ,за да дерибейства...Урока ще си го научите утре ,герберасти...когато е 2-ото велико народно въстание против диктатурата на Боко тиквата и неговата гвардия от ***,които се подвизават в сайтовете за жълти стотинки...

173

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересен този младеж от видеото който "се бори за нас":)) Абе човече Божи , нито съм те молил, нито съм искал, нито съм те упълномощил да се "бориш за мен"! Не ти искам ни "борбата" , ни съветите!! Отивай да си учиш уроците, че мама и тати не са вечни!

172

Анонимен

преди 3 години

Борисов няма ли да празнува днеска...от него по-голям комунист и по-голям мафиот няма в България...също и по-голяма тиква...един подарък в раирано облекло много би му отивал...

171

Честитпразникдругари

преди 3 години

Честит празник другари-фигуранти! Предлагам днес тримата *** преди спонтанно да ни поведат в народния гняв- да минем да оберем някой мандра, да подпалим тефтерите в някой село и да набием кмета там! След това да предизвикаме референдум за отваряне на Белене! После спонтанно да се присъединим към братския съветски съюз. И накрая -да съградим комунизма-пет за четири, като задминем Северна Корея и Куба в градежа! Но-първо мандрите, ако има и винце-още по-добре! Удари един гълток Прокопи!

170

Тонката

преди 3 години

Минавам само да честитя днешния празник на другарите от Бесепето и техния фигурант Румен Радев:):):)Честит празник другари партизани:):):)

169

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите, докато не разкарате мафията от редиците си, хората няма да повярват, че може да я разкарате от управлението.Знаете за кого става въпрос, за забравилите че са яли от корупцията - Радев, Манолова, Да Б-я, Нинова, Слави, триото, платените агитки и т.н. и т.н.

168

Alex2

преди 3 години

Малиииии ми то стотици хиляди протестиращи бре ! Чекай да ударим още едно па белким ми се привидят милиони Боко веднага да хвърля оставка !

167

Анонимен

преди 3 години

Снощи на Орлов мост към 10.00 ч. имаше 30 души и 5 кучета. Кучетата бяха много симпатични, особено един дакел.

166

Анонимен

преди 3 години

Органите не могат да ги разкарат лесно, защото по закон не можело-срещу психично болни и др. категории не може да се използват принудителни мерки. Трябва да се търпи, докато някой друг не превърти и да ги размята по кръстовищата.

165

Анонимен

преди 3 години

Въстаниците прави впечатления добре замезват преди всяка битка. Но на 50 г да станеш и да хвърляш яйца и домати по сградите, със сигурност случаят е от компетенцията на психиатрията.

164

Рада

преди 3 години

Колко души бяха тази вечер от протестиращи

163

Рада

преди 3 години

Как не ги е стам да цапат и българското знаме тези продажни протестиращи да били без коефициент на интелигетност нямат срама пълни глупости

162

Анонимен

преди 3 години

Тримата *** и червените комунистически отрочета искали оставка. Смях. Така и не проумяха с кратуните си, че Бойко никога няма да допусне червената напаст до властта. Айде марш в Сибир.

161

Анонимен

преди 3 години

Искаме си откраднатите от Борисов пари ,с които си е напълнил шкафчето и да се върнат на народа,а той да влезе в затвора...оставка и всички на 10-и на улицата докато не си я подадат гадовете гереберсатки...

160

истина

преди 3 години

След като оскверниха сградата на народното събрание , новия парламент, министерския съвет и няколко министерства,наглостта и онтибългарщината на протестиращите под ръководството на Божков и Радев,мина всякакви граници. ОСКВЕРНИХА И БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ. На знамето написаха ОСТАВКА, и горди де били го разнасяха. Оставка на българското знаме и на държавата. Това са хората на Радев и престъпниците.

159

Анонимен

преди 3 години

Баневи, Арабаджиеви, Цв. Василев, В. Божков и Златев вече са "аут"! Останаха само Гр. Ганчев и Домусчиев! Мишо Бирата даде фира в буквалния смисъл...Явно някой си играе на "шотландски боец"!

158

Анонимен

преди 3 години

Този протест е обречен от самото си стартиране. Тези искания са противоречиви. Те имаха 4 искания. Първите 2 оставки на Гешев и Борисов са реално несъвместими - и двамата са избрани с различен избор. Другите 2 бяха за за ВНС и Нова конституция. Тези 4 искания са несъвместими. Това не е протест, а пиар за нова полическа партия-Радев събира енергия.Всъщност те не искат оставки-те искат да объркат хората и да всяват несигурност. Тръгнаха да искат оставка и на БНТ. Отричат, че са искали народен съд.