33

Анонимен

преди 3 години

Първо ,трябва да платите щетите ,които направихте. След това и да върнете средствата, които се похарчиха да ви изчистят светлините.След това глоба, че неправомерно сте блокирали кръстовищата.После всеки ,трябва да докаже с фактура,касов бон и номер на палатката ,че е негова.И накрая ще пиете една студена вода и кой от където е.Даже много време ви търпяха простотиите

32

U2

преди 3 години

До Биляна ЛиловаВсичко което си написала е вярно.Пропуснала си обаче кремълските агенти начело с шофьора на самолет и русофилите родомразци...

31

Геле

преди 3 години

Какво са ви виновни полицайте бе , това че са се превърнали в шайка брадясали *** пънкари , си е личен проблем. Но каскета трябва да си ходи , щом неможе да се справи с тази нагла гнусна престъпна грозна глава - Черепа , та дори да прати трима да му светят маслото там у Дубай , да хапне малко нови Чок . Друг им бил виновен на гнусните пънкари , проста и жалка работа .

30

Анонимен

преди 3 години

ТРЯБВА НИ МИТИНГ СРЕЩУ БСП! КАКВА ПО ПОДХОДЯЩА ДАТА ОТ 22 СЕПТЕМВРИ. ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТА ОТ БСП!!!!

29

Жоро

преди 3 години

Кой ще плати за паветата, за **сгради? Кой?

28

Анонимен

преди 3 години

Национал-социализмът в ГерманияНастъпва към1929г. по време на ГОЛЯМАТА ДЕПРЕСИЯ-да ви е познато?Налага ТОТАЛИТАРЕН ПОЛИТИЧЕСКИ КОНТРОЛ върху всеки аспект на обществото.Пропагандира расова, обществена, културна чистота,МИЛИТАРИЗЪМ И АНТИПАРЛАМЕНТАРИЗЪМ.НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСРИЧЕСКАТА ПАРТИЯ обявява за непълноценни евреи, циг-а-ни,хомосексуалисти, ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТИ.ДА ВИ ЗВУЧИ ПОЗНАТО?

27

Анонимен

преди 3 години

Тези дребни но кресливи душици ще забравят още на другия ден за "мутри вън", когато Борисов се оттегли, както вече забравиха, че са искали: широко представителство на "норода", "велико народно събрание", "нова конституция",...!Като загубят изборите ще забравят и, че са искали и "машинно гласуване" !

26

До 27 чичо Гошо

преди 3 години

Чиче Гошка, с голямо прискърбие, ти съобщавам, че март месец трябва да подготвиш още тоалетна хартия, за да попиваш отвсякъде след избора на народа...

25

Анонимен

преди 3 години

Чл. 5. (1) Поставянето на предмети или извършването на дейност в обхвата на пътищата, несвързани с предназначението им, става само след разрешение от управляващия пътя.(2) Управляващият пътя не може да предоставя на трети лица ползването на част от обхвата на пътя, когато това ще затруднява участниците в движението.(3) Тротоарите могат да се използват за цели, несвързани с предназначението им, само3след разрешение от управляващия пътя и ако е запазена площ за преминаване на пешеходците с широчина не по-малка от 1,5 метра.

24

Анонимен

преди 3 години

Нагли същества, когато платите за щетите по сгради и улици, тогава търсете обезщетения. *** ви не могат да покрият и разходите за две метли на почистващите след вас. Толкова противни провокатори, България не помни. Да ще останете в историята.... като най-безсмислено съществуващите индивиди

23

Анонимен

преди 3 години

Тези юнаци дали знаят, че за нещо поставено на пътното платно и създаващо препоставки за ПТП подлежат на глоба от 200 лв... :)

22

анонимен

преди 3 години

Първо да платят къмпинг такса, и наем на зает общински път. Както уличните търговци. Трябва да платят почистването на оцапаните сгради от яйца, боя и домати. Глоба за унищожаване на храна което е престъпление.Няма да повтарям наглостта, тя е прихваната от фигуранта.

21

Батков

преди 3 години

Всеки който докаже че дадена вещ (палатка) е негова, трябва да плати веднага 200лв. за това че с нея е нарушил закона за пътищата. Без никакви обсъждания! Тогава ще се окаже че палатките са ничии.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Черепа им търси инвентара под строга отчетност, затова им трябват, иначе няма да има надник...

19

Някой си

преди 3 години

Значи слагам си аз палатка където ми хрумне, преча на хората да преминават от там....под предтекст, че представлявам НАРОДА и когато ми разтурят лагера(както са написали окупационния) ходя да се жаля за вещите, които съм оставил там...Ми то остава да се вдигне ония мустакатия германец от гроба и да ходи да се жали, че са му прецакали окупацията на половин Европа и са го изгонили от там... дори може и репарации да иска.... Вместо това знаете кой на кого е плащал тогава....

18

Анонимен

преди 3 години

МАГИСТРАТИТЕ-СТРАХЛИВЦИ!Като встъпи Радев на власт перушина ще се вдигне по съдилищата!Този нацист И ВАС НЕ ВИ ИСКА в управлението на страната.Има си адвокатите на подземния свят, които ще ви линчуват.ПРОЧЕТЕТЕ ЗА НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ КАКЪВ Е ДНЕВНИЯТ РЕД И У НАС.

17

Анонимен

преди 3 години

Катунарите си искат катуна.

16

К

преди 3 години

Безочливо нахалство! Не стига, че 2 месеца самопроизволно блокираха града ни, пречейки на мирните граждани, а сега и претенции? Глоби, глоби и пак глоби за всеки от тях. След това могат да си получат личните вещи, а палатките - ак оимаат фактура. Но нямат, зашото са от Божков :)

15

Анонимен

преди 3 години

Контрапротестиращите трябва да направят някой плакат в смисъл:МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ В БЪЛГАРИЯ-ЛЕСНА ПЛЯЧКА ЗА РУСКИТЕ ХАКЕТИ!

14

Анонимен

преди 3 години

Окупатори кокошкари !И тези искали "промяна" !!!?