53

Анонимен

преди 3 години

КАТУНАРИТЕ СА НАГЛИ...ИСКАЛИ СИ ЛИЧНАТА СОБСТВЕНОСТ ОТ КРЪСТОВИЩАТА НА СОФИЯ....

52

Анонимен

преди 3 години

по тази *** логика на всички които събориха незаконите постройки в ромеиските махали трябва да си искат тухлите ,черчеветата и всички тем подолни материали.....тези палатки да не са били на къмпинг че да искат обещетение ...нали революцията иска жертви това е вашата ,кръв щяха да проливат а то до парите и парцалките опряха

51

Sashkodg

преди 3 години

Едвали ще им ги върнат просто ей така,без нищо.Ще трябва да удостоверят с документ веротно че са тяхна собственост.Иначе аз ще ходя да си взема 2,3.А ако им искат докмент ще бъде интересно развитието нататък.

50

Анонимен

преди 3 години

Ше си ги искат ами, това струва пари!

49

ПЕНКО

преди 3 години

ПРЕДЛАГАМ ФОРМУЛЯРИ ЗА ЖАЛБА ДО "АРМЕНСКИЯ ПОП "- НА ЦЕНА 2 ЛВ. БРОЯ !!!

48

vlady

преди 3 години

Да представят исканията си пред протопрезвитер Кусан Хадавян - до компетентната институция на бул. "Т. Александров" 31 се стига от Второ РПУ с ТМ6 или 7 и малко ходене.

47

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да минат да си платят щетите , които нанесоха ?

46

Черепа ще прати нови

преди 3 години

Не мога да разбера защо се връзват.Ако им ги върнат, Черепа няма да им прати други.А, ако полицията им ги върне ще трябва да се въргалят в кирливите си палатки.

45

1

преди 3 години

С тия вещи е извършено престъпление, тъй че са задържани като улики. Ако Полицията не се сеща как да ги разкара, да им кажа.:)))))))

44

Анонимен

преди 3 години

Да дойде Черепа да си ги вземе лично.

43

Куку

преди 3 години

Да представят фактура за покупката им . Но тя е в Черепа , и след платен акт за пътно нарушение може да си ги вземат .

42

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече крещят, толкова повече отвращават Народа от себе си.Фигуранта вече ходи с цялата си кохорта от русофилски ултраси за да демострира подрепа от "народа" и опорочи всички национални празници и бългаски светини.Позор за Радев !Съд и Затвор за държавна измяна и погазване на Конституцията на република българия !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

41

Анонимен

преди 3 години

А обещетение за нас които за Младост минаваме през северната тангента как ще плати, Божков или Хаджи Генчо, или Радев и Нинова.

40

Анонимен

преди 3 години

Божков даде на Борисов едни 60 милиона и той нали е свикнал да краде...прибра палатките на хората...

39

Анонимен

преди 3 години

И тъй като в България НЯМА ЕДЪР КАПИТАЛ, ЗАЩОТО НИТО ПАРИТЕ В ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОРИСОВ, НИТО ПАРИТЕ В ПЕЩЕРАТА НА БОЖКОВ СА КАПИТАЛ,капитал са средства за производство и работна ръка, то "Визия за България" на БСП, където се надат от някъде да вземат пари в брой(от ЕС) и да разгърнат икономика с привличане на чужд капитал със "СОЦИАЛНИ ПАКЕТИ"????? не знам що за пакети имат БСП,Е ИЗМАМА.НО ПО-ЛОШОТО Е, ЧЕ Е ПРЕВРАТ,който ще върне България със 100г. назад към 9-то юнския преврат.

38

Геле

преди 3 години

Някой малко сте се объркали , брадясалите пънкари , хале кришна семействата , несполучилите нещастници и още няколко объркани не мисля ,че искат да управляват Държавата , искат този който ще им изпие кръвта да управлява (Черепа). И също така ми е мн ого интересно , какво би казал по темата Свата на Черепа, Софиянски . Що не го попитат някъде да даде мнение .

37

жожо

преди 3 години

Със тези палатки и вещи за лагеруване се извършват престъпления.Палатките им са предмет и оръдие на престъпление - незаконно блокиране на улици и кръстовища, нерегламентирани демонстрации. Затова не може и няма да им бъдат върнати.

36

Ами...

преди 3 години

Да си носят касовите бележки за покупката на палатките!

35

Jj

преди 3 години

Това не е свобода на словото. Това е долно, гнусно и селскотарикатско.Малко им е боя на тия в тази свободия

34

Анонимен

преди 3 години

Национал социалистическата работническа партия се създава в края на 30г. на миналия век следствие на икономическата криза-Голямата депресия и УСЕЩАНЕТО ЗА ОГРАБЯАНЕ НА ЛИЧНИЯ ТРУД.Национал социалистите в Германия налагат тоталитарна държава управлявана от ФРЮРЕР.Създават се паравоенни организации като СС, СА.Пропагандира се расизъм идеята ЕДИН НАРОД ЕДНО ОБЩЕСТВОМОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПРОКЛАМАЦИЯТА НАКНС"ВАСИЛ ЛЕВСКИ".Единствения огромен плюс на Нацистка Германия е ТЕХНОКРАТИЗМЪТ ЕДРИЯТ КАПИТАЛ