49

Анонимен

преди 3 години

Да бе, да, самоубил се е заради една грозна фуста. Не вярвам.

48

Анонимен

преди 3 години

До 66Редят се момите за такива като тоя? Ми то бол като не го бе! За какво да се редят? Очилата? Татусите? Женските са важни и надменни днес. Тоя сладур е я видял, че му кръшка, депресирал се е и си е дръпнал въжето. Приятели от МВР може да са му помогнали със СРС-та в уличаваща вина за женската.

47

Анонимен

преди 3 години

Много почнаха да се самоубиват нещо...

46

Отслужил

преди 3 години

Kaк стават заптиета и носят оръжие без да са ходили в казарма. Идея си нямам.

45

Анонимен

преди 3 години

Опълчил се е на мутрите на Бойко Българоyбиец!Достойните хора в МВР свършват или така, или деградират и стават като останалите еничари!

44

Анонимен

преди 3 години

Човекът е от МВР. Не е любовна история.

43

бг смешки 2

преди 3 години

еми огъват се ! хора са все пак а не роботи от желязо . ако имаше кой дам у помгне можеше да не свърши така .....но ето !

42

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМного странна работа, младо момче с приятелка, уж влюбени, отива и се самоубива еди къдеси. Повечето самоубийци избират да скочат от високо. Това е странно, дано да не убийство.-----Стара снимка. Влюбени преди 6 месеца. От тогава насам - скандали, подслушване, следене, крясъци, викове.Нищо не е толкова романтично както изглежда на снимките. Познавам хора вечер ухилени на една снимка в ресторанта, след 2 часа се карат и бият.

41

Анонимен

преди 3 години

Преди да бъдат приети в системата минават през лекар, физическо, психотест и прочие изпити. Явно е със слаба психика. Нищо общо със старите ченгета, но животът днес е много потискащо от преди. За да посегнеш, не е бил с всичкия си. Да ме прощава бог, но имаме у дома, силни са, но за младежите, децата ни навън от 18 години, не знаем, слабост мъжка. Бъди мъж в трудните моменти. Млади хора, силата е във вас и не се огъвайте пред трудностите, които вие трябва да се справите... Мир на душата ти.

40

Анонимен

преди 3 години

Много странна работа, младо момче с приятелка, уж влюбени, отива и се самоубива еди къдеси. Повечето самоубийци избират да скочат от високо. Това е странно, дано да не убийство.

39

танер

преди 3 години

много е весел на снимкта не ми прилича на самоубиец човек не взима такова решение днес за утре нещо го е мъчило ако изобщо е самоубийство

38

Анонимен

преди 3 години

Някои сладури от МВР работят под прикритие и ги самоубиват бандюгите, а бандюги в тази страна мно-о-го.

37

Доктора

преди 3 години

До дедо ТашункоСтарче пий си Виаграта и недей да се бъркаш в живота на "младите"!

36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА по-вероятно е да са го самоубили.------------Много конспирации гледаш. Кой ще се занимава с тоя сладур да го самоубива?Чисто самоубийство си е. Не е издържал да гледа момата как му изневерява.

35

Прецакван от жени

преди 3 години

Има ли жена намесена в цялата работа, има проблеми.Винаги край тях проблеми, винаги ядове, и винаги те минават метър и отървават кожата, а мъжа е прекаран.

34

Анонимен

преди 3 години

А по-вероятно е да са го самоубили.

33

Господ

преди 3 години

Моме, къде беше да му ги кажеш тези думи очи в очи докато е жив на Него? Не на милионите други на които и да казваш - файда няма, освен да покажеш състрадателност пред масата.

32

Анонимен

преди 3 години

Женската е основата на всичко. Щом посмъртно му пуска такива съобщения и дори не пита "Защо го направи" й е пределно ясно колко е виновна. Шляпкала се е с друг батко. Момъкът е разбрал и си е теглил въжето.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонименима нещо вярно,но не се знае точно каква е причината.и както се казва на френски-cherchez la femme.търсете жената.но въпреки всичко това не е решение...има толкова живот пред него и толкова жени...каквото и да се е случило не си струва...всичко е поправимо и простимо в тоя живот.

30

Анонимен

преди 3 години

В България който изчезне за няколко дни го намират самоубит и никой няма профил на самоубиец, но за мвр най лесно кейз коузд. Кой знае какво е видело момчето в МВР и е трябвало да замълчи